פנטזיית וואלטה - קטע 1

Mont Ventoux

New member
../images/Emo180.gif פנטזיית וואלטה - קטע 1

ובכן זהו הדירוג. אנא וודאו שההרכבים שלכם תקינים ושאין ת-א-ו-י-ו-ט. הסטטיסטיקות בדרך. כמה הערות: יאיר בר - בקבוצה בחרת את פיל, שלמיטב ידיעתי בסופו של דבר לא לוקח חלק בוואלטה. היו פה הודעות קודמות בנושא אבל לא נשלח תיקון. לפיכך נותרו בקבוצתך 8 רוכבים בלבד (אין דבר יבוא יום המנוחה להחלפות). איציק אייזנברג - שמת בקבוצה אחד פרנציסקו רודריגז. יש כל מיני ואריציות על רודריגז בפלוטון, אבל אחד כזה אין. לפיכך גם כן נותרת עם 8 רוכבים בלבד, שוב, יום המנוחה עוד יבוא. זהו. חוץ מזה, לדעתי חלוקת הנק' ב-TTT היתה צריכה להיות תואמת לרוכבים שקיבלו את הזמן הקבוצתי ולא לכלול נושרים. זה פשוט קצת משונה ככה. אבל יכול להיות שזו היתה הכוונה ולא הבנתי. אנא, דבר ההוגים.

nitsansh

New member
לא יודע מה היתה כוונת המשורר...

אבל זה מה שכתוב: קטע 1 (נג"ש קבוצתי, רוכב אשר שייך לקבוצה המנצחת בנג"ש יזכה בניקוד)

ניצן, זו בדיוק הייתה הכוונה...

כל קבוצה שבחרה רוכב מ-USPS זכתה ב-200 נקודות. מי שבחר בשני רוכבים מפוסטל זכה ב-400. ומי שבחר בלנדיס זכה ב-50 נקודות נוספות, כי הוא לובש את החולצה הזהובה. אם יש נקודה לא מובנת, אז תעביר לי אותה, ואני אנסה לתת לך תשובה והסבר מדויק.

TomerE1

New member
יש לי שאלה:

אני מבין שבגלל שפוסטל זכו אתמול אז הרוכבים שלה נמצאים בראש הדירוג - אבל איך נקבע הדירוג ביניהם עם הזמן של כל הרוכבים הללו זהה?

החלטה קבוצתית של פוסטל...

הקבוצה (ברונייל) החליטה שלנדיס יהיה זה שילבש את חולצת הזהב, ולכן הוא היה הראשון בקבוצה שעבר את קו הסיום. מבחינת זמן, הזמן שנקבע לקבוצה הוא הזמן של הרוכב החמישי.

תודה ונטו

איזה כיף שרוב הקבוצות הרוויחו נקודות ביום הראשון של הוואלטה.

nitsansh

New member
הוא כנראה התכוון לפרנסיסקו גרסיה

ברשימת הרוכבים הוא כתוב: Francisco T.Garcia Rodriguez (Spa)

Mont Ventoux

New member
אם מיספרים מספרים

סה"כ נבחרו 65 רוכבים שונים ע"י משתתפי המשחק. כמחציתם נבחרו ע"י משתתף בודד וכמחציתם ע"י יותר מאחד. הרוכב הפופולארי ביותר הוא המילטון ואחריו...

Mont Ventoux

New member
וכיצד מיוצגות הקבוצות בפלוטון הפנטז

בפונאק ובטי-מוביל נבחרו 7 מתוך 9 הרוכבים. אחריהם הבלאריים והפוסטלים עם 6. אף אחד לא מצא לנכון לבחור רוכב מתוך קוסטה דה אלמירה (הפסילה של הרוכב הביאה להם את הנאחס? או שהם נעלמים מידי?) ורלאקס בודיסול (באמת לא יפה, מגיע להם יותר). בייצוג הכמותי בתוך פלוטון הפנטזיה פונאק וליברטי מובילות עם 28 רוכבים, אח"כ טי-מוביל עם 23, ופוסטלים עם 18. חשבתם שפונאק או ליברטי ינצחו ה-TTT הא? לא לא לא לא לא לא

asaf me

New member
../images/Emo8.gifכל הכבוד ונטו

המשך להזין אותנו בסטטיסטיקה ואינפורמציה מענינת.

asaf me

New member
ונטו עימך הסליחה

חס וחלילה לא התכוונתי לפגוע. אפיק לקחים. יום טוב לכולם.

קוסטה דה אלמירה ורלקס

לראשונים יש מדליסט אולימפי טרי ולרלקס יש כמה רוכבים שבהחלט יכולים לעשות נקודות והם גם נתנו רכיבה יפה אתמול בנג"ש הקבוצתי. הבעייה היא שחוקי המשחק היטו את הכף לטובת קבוצות שיש להן סיכוי טוב לנג"ש הקבוצתי. אם אני בוחר כבר רוכב של 50 נק' שגם ככה הסיכוי שלו לצבור נקודות הוא לא גדול, אז אני מעדיף לבחור רוכב מקבוצה שיש לה סיכוי לזכות בנג"ש הקבוצתי.

Mont Ventoux

New member
פאולינו זה בכלל אל.איי. פקול

חוץ מזה קוסטה אלמריה שינו לא מעט רוכבים ברגע האחרון (1 נפלט ו-3 הוחלפו) - עניין שמעלה גבה לא? ואגב אל.איי.פקול - הבנתי ששנה הבאה הם בקומבינה עם ליברטי סגורוס (לפרו-טור) ---> אל.איי.ליברטי. אז השמועות אומרות שפאולינו כבר סגר עם ליברטי, והיו לא מעט פורטוגזים אחרים שגם דווחו כעוברים לליברטי. עושה רושם ששנה הבאה ליברטי תוכל לעלות שוב על הגל.

כן, המדליסט הוא קרלוס טורנט

שזכה יחד עם הרביעיה הספרדית ברדיפה הקבוצתית במדלית הארד באתונה. כדאי להזכיר שאחת התקוות/אכזבות הספרדיות הגדולות - פקרומן, שרוכב עכשיו במדי קוויקסטפ וכבר הצליח אתמול לפגר ביותר מדקה, יצא גם הוא מקבוצת קוסטה דה אלמריה. בהקשר של פורטוגל - למה לא הזמינו אף קבוצה מפורטוגל? בשנים האחרונות זו הייתה בדרך כלל מאיה מילאנזה שייצגה את המדינה השכנה. אולי הם נדחו השנה על רקע פרשיות הסמים בקבוצה הזו? ולסיום, כיוון שיאיר בן עמי החליט אולי לא לכתוב בפורום, אני יכול לברבר בחופשיות על איך כותבים ואיך מבטאים ויכול להגיד שאני שמח שעוד מישהו חוץ ממני כותב פורטוגזים ולא פורטוגלים.

למעלה