קורסי קיץ

קורס פיזיקה..

יש לי כמה שאלות לחברי לקורס: מה האתר של הקורס? באיזה ימים מתקיימים השבוע שיעורים? האם באמת ניתן להסתדר רק עם החומר שמקבלים, או שעדיף להיעזר בספרים אחרים(אשל וכו')? אני די מבואס מזה שלא למדתי כלום במהלך השבועיים האחרונים בגלל המצב, יצא שרק היום אני עובר למעונות(בית מילמן), מקווה שאצליח להשלים פערים עד הבחינה...

קורס פיזיקה..../images/Emo67.gif

החלטתי לקפוץ לביקור אצלכם בקורס
(מסתבר שרק המרצה יכול לתת לי איזשהו פירוט מדוייק של החומר).. מישהו יכול לומר לי באיזה ימים ושעות יש לכם שיעור??

morancho1

New member
אל תשכחי להגיד שלום!!

למירי ליעל לסיוון לקוני למיקי לנסי לי ולעוד כמה קוראים סמויים!... השאלה היא איך נזהה אחת את השנייה...

אני חושבת שתוכלי לזהות אותי בקלות..

אני אהיה זאת שאגיע באיחור אופנתי לקראת סוף השיעור

morancho1

New member
לא ראיתי אותך....

אבל זה היה צפוי קודם כל ראיתי את ההודעה הזאת רק עכשיו! ודבר שני, אני רגילה כבר להיות מורדמת בשעורים שאפילו אם כל הכדורים והאנשים וכל הדברים שהוא מרצה עליהם היו קורים לי מתחת לאף לא הייתי שמה לב:) אפשר לקבוע להיפגש בכניסה או משהו כזה..

עוד לא הייתי...

אני מאמינה שהמאורע המרגש יקרה ביום רביעי
אתם באולם בתוך בניין רפואה או בדבר המוזר הזה עם הבריכה לידו?

morancho1

New member
לא זה ולא זה:)

אנחנו באולם תת קרקעי וישן בשם שלאזק...רק השבוע החליפו את לוח הגירים ללוח עם טושים!

היי היי היי...

אל תדברי על הגירים כאילו זה דבר רע, הם סיפקו לי בידור פעמים רבות בחיי - כל אותן פעמים בהן המורה זרק גירים על אנשים ..ופגע..הרי אי אפשר לזרוק טוש על התלמידים, זה מצרך די נדיר בימינו (במיוחד כזה שכותב).. וכל אותן פעמים בכיתה ז' כשהבנים שיחקו ב"מלחמת גירים" (יו דונט וונה נואו
) (וכמובן היו גם את המורות המשעשעות שהיו מנגבות אחריהן את כל מה שהן כתבו עם החולצה ואז מתלוננות "אוי, איך הצלחתי ללכלך את עצמי הפעם?")

morancho1

New member
צודקת..

אכן גירים הייתה אטרקציה בימים בהם היינו ילדים..בימים שבהם אפילו מזגן היה מיצרך נדיר ופלפון לא היה קיים... התחביב שלי אישית היה לקחת גירים צבעוניים להמיס אותם איכשהו בתוך מים (הייתי מועכת אותם בשביל זה) ולאחר מכן הייתי קושרת את השקית והולכת לגג הבניין עם כמה חבר'ה כדי לזרוק את זה לכל מיני מקומות...אחחח אלו היו הימים!!

nitzan111

New member
אני הייתי מגרדת אותם

ומסדרת לפי שכבות של צבעים במבחנות

למתקבלים בת"א שחסר להם כימיה/פיזיקה

/מתמטיקה.. מה היה כתוב לכם בהודעת הקבלה באינטרנט?

אני לא בטוח שיואב בעצמו סגור בדיוק

על החומר. כמו שהוא אמר כמה פעמים היום: "אוי שכחתי משהו חשוב... טוב לא נורא נמשיך אם זה ונחזור לזה אח"כ..."

אז אולי אני אחסוך לעצמי את הנסיעה..

המייגעת מדרום ת"א ואשלח לו אימייל או משהו? הכי חשוב שהוא זוכר שהוא שכח..המממ..

למעלה