ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo180.gif

אחת לשבועיים מוכתר בפורום "נבחר" ומוגדר כ
השבוע :) נפתח שרשור בו כל חברי הפורום מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שבעולם (בגבול הטעם הטוב) וה"נבחר" נאלץ, בשמחה ובששון, לענות על כ-ו-ל-ן. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השניה יותר טוב. הפעם יש לנו נבחר. מדובר בחבר (יחסית) חדש דנדש. לאחרונה המזל מאיר לו פנים: הוא גם חגג יום הולדת, גם השתחרר מהצבא והחשוב מכל-גילה את הפורום :) הלוא הוא...
L y c a n
הוא אומנם מחזיק בשיא כתיבת ההודעות בחודש האחרון (210 הודעות
) אך בעצם אנחנו לא יודעים עליו יותר מדיי. ועכשיו זו ההזדמנות, לגלות ה-כ-ל
אז, מה יש לכם לשאול אותו

דנדוש20

New member
שאלות

במערכת יחסים? אוכל מועדף? נגד סלולארי או בעד? מה אוהב לעשות? תחביבים? בילויים מועדפים? בת זוג מעידה מזרחית או אשכנזית? סרט אהוב? ספר אהוב? איזו מוזיקה אוהב? להקה/זמר מועדף? עם היית חיה, איזו היית? האם אתה עובד? אם כן אז באיזו עבודה? מקצוע שנוא ואהוב מהתיכון? סידרת טלוויזיה שאתה אוהב? הגבר שלדעתך הוא הכי סקסי בעולם? האישה שלדעתך היא הכי סקסית בעולם??

L y c a n

New member
אז ככה

במערכת יחסים? שלילי אוכל מועדף? פיצה? פלוב? נגד סלולארי או בעד? בעד.. מה אוהב לעשות? תחביבים? בילויים מועדפים? כדורסל, לטייל, לשמוע מוזיקה, פאבים וזה.. בת זוג מעידה מזרחית או אשכנזית? גם וגם
סרט אהוב? "שר הטבעות" *3 ספר אהוב? יש כמה.. איזו מוזיקה אוהב? להקה/זמר מועדף? הממ רוק קל בעיקר, בון ג'ובי עם היית חיה, איזו היית? לא חשבתי על זה אף פעם
האם אתה עובד? אם כן אז באיזו עבודה? מתחיל לעבוד עוד שבועיים, ביטחון אל-על מקצוע שנוא ואהוב מהתיכון? אזרחות היה טוב. תנ"ך פחות סידרת טלוויזיה שאתה אוהב? "חברים" "סטארגייט" הגבר שלדעתך הוא הכי סקסי בעולם? אף פעם לא ידעתי לענות על השאלה הזו
האישה שלדעתך היא הכי סקסית בעולם?? זאתי שאני אהיה איתה.. תהיה הכי בשבילי..

ת מ י מ ה

New member
מזל טוב

מה אתה מאחל לעצמך לכבוד היום הולדת? קיץ או חורף? איך עבר השירות הצבאי? יש לך חברה? היית מאוהב פעם?

L y c a n

New member
עונה גם פה

מה אתה מאחל לעצמך לכבוד היום הולדת? אושר - זה מה שאני מאחל לכולם, ולדעתי זה הכי חשוב. קיץ או חורף? היום הייתי בת"א, וזה גרם לי להבין כמה אני מתגעגע לחורף איך עבר השירות הצבאי? לאט, אבל גדוש באירועים, ומספק.. יש לך חברה? שלילי היית מאוהב פעם? חיובי

זכוכיות

New member
דנדוש גנבה לי את השאלות

הקבועות, וגם כל דבר אחר שיכלתי לחשוב עליו
אז נלך על הבנאלי- 3 דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? איך הגעת לפורום? איך אתה מצליח לכתוב כ"כ הרבה?:) למה עדין לא הופעת באייסיקיו\ מסנג'ר שלי? יש לך איזשהי ביקורת להעביר?

L y c a n

New member
כן אה..

לפעמים יש הרגשה שעושים העתק הדבק לשאלות האלה.. ואגב, עדיין לא ענית על השאלה שלי כשהיית ערפד, למרות שהבטחת
3 דברים? גרזן - הרבה שימושים לא? מחברת עבה ועיפרון ארוך. (שלא יגמר) איך הגעת לפורום? CHILD SOUL איך אתה מצליח לכתוב כ"כ הרבה? לא יודע, אולי כי יש לי דעה כמעט בכל נושא.. למה? לא יודע

זכוכיות

New member
טוב, בקשר לחוב שלי,

אין לי כזאת. חשבתי על זה הרבה, חפרתי בעצמי, חיפשתי בכל פינה- פשוט אין. לא הצלחתי למצוא שום מטרת על, בקושי הצלחתי למצוא כיוון כללי ומעורפל כזה.. :)

למעלה