שאלון נחמד כזה

Robin Sparkles

New member
../images/Emo180.gifשאלון נחמד כזה../images/Emo180.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? 9. מה את/ה לובש/ת? 10. על מה חלמת בלילה שעבר? 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? 14. מה הסרט האחרון שראית? 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? 19.אתה אוהב לרקוד? 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? עשרת הראשונים - 1.החבר\ה הכי טוב הראשון: 2.החתול הראשון: 3.הכלב הראשון: 4.הפירסינג הראשון: 5.השינוי הדרמאטי הראשון: 6.התאהבות ראשונה: 7.הדיסק הראשון: 8.הרכב הראשון: 9.אהבה ראשונה: 10.הזכרון הראשון: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: 8 דברים שאני מצפה להם בכליון עיניים- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 דברים שאני לובש כל יום- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שעשית היום- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם- 1. 2. 3. 4. 5. 4 צעצועי ילדות אהובים- 1. 2. 3. 4. 3 מהשירים האהובים עלי בכל הזמנים- 1. 2. 3. 2 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאמות- 1. 2. משאלה אחת- בהצלחה,צוות ספרות. (זה היה דורש חח)

Robin Sparkles

New member
תודה רבה לצוות ספרות שהביאוני עד הלום

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? מיקוד בספרות: אוי איזה קטע לא כתוב כלום חח 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? במיקוד בספרות 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? ש.ח. של האו.סי-עונה 2 עם החנוכריסמס 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 9 וחצי בערך. כמעט. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 21:46 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את הרעש של המים במקלחת 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? היום 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? פרק של איך פגשתי את אמא 9. מה את/ה לובש/ת? את הבגדים מהיום.. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? שעשו עוד פרק של איך פגשתי את אמא עם ההתערבות והסטירה חח באמת.. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? כשראיתי פספוסים של איך פגשתי את אמא 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? עם מישהי?! אף פעם 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? הוא נחמד 14. מה הסרט האחרון שראית? *בודקת במחשב* מה שקרה בווגאס 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? בית ענק בקליפורניה ליד הים 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני אף פעם לא משתמשת במיקרוגל 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את המיקום שלי כרגע 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? לא נראה לי... 19.אתה אוהב לרקוד? לא 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? מישהו עם עוצמה 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? תמיד רציתי בן ראשון 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? דניאל או ירין עשרת הראשונים - 1.החבר\ה הכי טוב הראשון: נראה לי מעיין 2.החתול הראשון: קוקי -אחד ויחיד 3.הכלב הראשון: היו לי מלא. אני זוכרת את פופו
4.הפירסינג הראשון: אין 5.השינוי הדרמאטי הראשון: לא זוכרת
6.התאהבות ראשונה: גם 7.הדיסק הראשון: זה היה ממש מזמן 8.הרכב הראשון: אופניים 9.אהבה ראשונה: 10.הזכרון הראשון: זכרונות מהגן.יש כלמיני.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: שיבס
הנסיעה האחרונה: לבצפר ובחזרה שיחת טלפון אחרונה: אח שלי הדיסק האחרון ששמעת:אין דיסקים יש שירים.. אמבטיית הקצף האחרונה:באילת. כשבת דודה שלי מקלחת ליד ואנחנו דופקות על הקירות חח
פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע אולי.. החיבוק האחרון: היום פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה:היום 8 דברים שאני מצפה להם בכליון עיניים- 1.לסיים תיכון 2.לסיים צבא 3.לעבוד קשה 4.לברוח מהארץ לכמה שנים טובות 5.לחיות קצת בחו"ל 6. יותר מזה אני כבר לא ממש יודעת.. 7. 8. 7 דברים שאני לובש כל יום- 1.גרביים 2.תחתונים 3.חולצה 4.מכנסיים 5.חזייה 6.גופיה 7. תמציאו משו 6 דברים שעשית היום- 1.בגרות בספרות 2. כמעט הקאתי (אחרי 6 שנים שאני נקייה
) 3.ראיתי טלויזיה 4.הייתי אצל סבא וסבתא 5.חרשתי על איך פגשתי את אמא 6.סיימתי עוד נוטלה 5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם- 1.מלך האריות 1 2.סיפור סינדרלה 3.מכושפת 4.אהבה בתפריט 5.רק ידידים 4 צעצועי ילדות אהובים- 1.דובי סגול 2.מי זוכר 3.מי זוכר 4.מי זוכר 3 מהשירים האהובים עלי בכל הזמנים- 1. don't stop me now 2.adiemus ועוד כמה של אניה 3.somewhere only we know 2 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאמות- 1.לא לחיות בארץ 2.לגור בבית גדול עם נוף לים משאלה אחת- ^^^

Robin Sparkles

New member
למה את לא משתמשת?

אני לא משתמשת כי: 1-הוא עושה את האוכל מגעיל,יבש וחסר טעם. 2-כשמחממים למשל שניצל בתנור (אני ממליצה!) הוא יוצא פריך וטיפה שרוף והרבה יותר טעים משניצל שרק סיימו להכין. 3-אני גם לא אוכלת דברים שהיו במקרר כי הם מגעילים והם עוד יותר מגעילים כשמחממים. חיחיח

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיקרוגללל../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo26.gif

כשמחממים את השניצל בתנור
הרבה יותר טעים, במיקרוגל זה לא טעים לדעתי
... היה לנו מיקרוגל אבל לא השתמשנו בו בכלל אז העפנו אותו... אנחנו לא צריכים כי חוץ מהפופוקרן בשקית אין לנו בו שימוש חח..

linoy7

New member
אז איך אתם מכינים פופקורן?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
ידעתי שתשאלי את זה

אנחנו לא אוכלים פופקורן כ"כ הרבה ואם כן אז אני יורדת שניה לשכנים שלי חח... אנחנו כמו משפחה, אנחנו תמיד צוחקים על זה שאנחנו צריכים לעשות מדרגות ולהפוך את הדירות לשתי קומות
.

linoy7

New member
חחחחחחחחחח אז תעשו את זה!../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
בהצלחה צוות ספרות../images/Emo6.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? "ללא פיקוח מתאים יש לה פוטנציאל גדול לעשות שמות בסדר החברתי" רוצים לנחש מאיפה זה?
2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון?פקס. 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה?משחק טניס. דז'וקוביץ'
. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 9:20 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?9:52 חחח איזה זיכרון של חרא יש לי, זה עוד אחרי שהסתכלתי לפני שניה
. 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? אמא שלי מדברת בטלפון
ומשחק כדורגל מהטלויזיה
. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני פחות משעה
8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה?מדור ספורט בווינט חח... 9. מה את/ה לובש/ת? זה נשמע כמו משהו סוטה
. בוקסר וגופיה. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת, בדר"כ אני זוכרת... לפני יומיים חלמתי שהעור שלי מתחיל הלתקלף. אבל זה הגיוני כי הייתי בים
ביום שישי והיום הוא התחיל להתקלף
. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? 5 דקות. 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי?מישהי?
לפני שבוע חברה שלי דווקא לי בוסה שהיא היתה שיכורה האמת
... 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? אהבתי, מרענן
. 14. מה הסרט האחרון שראית?
"sex and the city"
15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? את הפועל תל-אביב. 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. ממ... אם אתם רוצים משהו רציני אז אבא שלי נפטר כשהייתי בת 10.... לא נראה לי שידעתם את זה... 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה?עולם בלי טרגדיות, כמו אובדן או מוות של אנשים טובים ויקרים. 18. ראית משהו מוזר לאחרונה?האמת שהיום עברה מישהי מולי ברחוב שהיתה מאופרת מוזר
. [[וואי זה היה רע
] 19.אתה אוהב לרקוד?כן. 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו?מישהו שיודע מהחיים שלו. לא נראה לי שהוא הגיע למעמד נשיא ארה"ב סתם
... 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה?לא יודעת להמ אני מפחדת לספר... 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? כנ"ל. יש לי כבר שמות ואנשים יודעים אותם אבל אני מפחדת לכתוב את זה... המצאתי אמונה טפלה חדשה
. עשרת הראשונים - 1.החבר\ה הכי טוב הראשון: מישהי בשם עדי. הכרתי אותה בכתה ה' בחוג ריקוד והתחלנו להתחבר בכתה ט'
. 2.החתול הראשון: אין. בעצם גדלתי חתולת רחוב שהייתי קטנה
. ג'ינג'ית מתוקה מתוקה! קראתי לה ג'ן, אני ועוד חברה חח.. נכון שזה נשמע מוזר אבל היא תמיד חכתה לי מתחת לבניין ושהייתי צועקת ג'ן היא היתה באה והבאתי לה חלב ואוכל. אחרי זה נסעתי להולנד ושחזרתי היא נעלמה
. 3.הכלב הראשון:הנוכחית
, מיקה
. 4.הפירסינג הראשון:אין פירסינג 5.השינוי הדרמאטי הראשון: לא עשיתי שום שינוי דרמטי חח.. 6.התאהבות ראשונה:בכתה י' אני חושבת. 7.הדיסק הראשון:אח שלי קנה לי!!!
כפרה ליו. Now3 אני חושבת חח... 8.הרכב הראשון:פףף.. הגזמתם
. 9.אהבה ראשונה:עוד לא היה לי קשר רציני עד כדי אהבה. 10.הזכרון הראשון:אני יושבת על המיטה ושרה "ידיים למעלה על הראש"
. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: חחחח זה היה לפני שעתיים האמת וזה היה בירה. הנסיעה האחרונה: לחופש... הטיול השנתי שהיה מתישו השנה חח.. נדמה לי
. שיחת טלפון אחרונה: SMS נחשב אם כן אז עכשיו
. אם לא אז ב9. הדיסק האחרון ששמעת:של בון ג'ובי
אמבטיית הקצף האחרונה:לא זוכרת את שמה
. פעם אחרונה שבכית: היום כמעט בכיתי שראיתי שאין לי בחירה בבגרות
. אבל ממש בכיתי לפני כמה ימים שהייתי מלאה בכוויות מהים [מיום ששיי ואני עדיין אדומה בטירוף!!!] החיבוק האחרון: לפני שעה פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:לשמחתי אני לא זוכרת את זה. אהה רגע, יום שישי
. פעם אחרונה שראית טלוויזיה:ראיתי 5 דק' כלבוטק לפני כמה זמן שזה היה חח... 8 דברים שאני מצפה להם בכליון עיניים-הווו
1.לנסוע ליוון אחרי הלימודים להופעה של הלנה פפריזו
. 2.שימצא קונה להפועל ת"א. 3.למצוא את המורה לאנגלית ולתת לה חיבוק על הציון הגשה. 4.למצוא את אהבה חיי. 5.לנסוע לכנרת עם חברות אחרי הלימודים. 6.לפגוש את אח שלי שיגיע לארץ קרוב לאוגוסט
. 7.לחברה שלי שחוזרת עוד 20 יום משליחות של 4 שנים בטורקיה
8.ליום בו אצליח להגשים את חלומי ולפתוח ספא. 7 דברים שאני לובש כל יום- 1.תחתונים 2.חזייה 3.חולצה 4.מכנס 5.שרשרת [עונדת אבל לא משנה] 6.גומייה
7.וואי זה קשה
ממ... טבעת לפעמים חח... 6 דברים שעשית היום- 1.בגרות בספרות מורחב. 2.בגרות בספרות רגיל. 3.שתיתי בירה עם חברות וראיתי משחק של היורו פורטוגל-צ'כיה. 4.התעסקתי בפלאפון 5.ראיתי טלויזיה. 6.אכלתי. 5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם- 1.כל הסרטים של ג'ניפר אניסטון 2."אלכס חולה אהבה" 3."הנסיכה הקסומה" 4."גריז" [ולא במחזמר!!!
] 5."הלהקה"-וגם לא המחזמר! [יש עוד הרבה!!! כמו "זוג משמיים"
ו-"נשיקת הדרקון"
כתבתי פשוט את אלה שעלו לי ראשונים לראש.] 4 צעצועי ילדות אהובים- 1.חבל 2.טקי 3.אוי הדבר האדיר הזה!! הצמיד ששמים ברגל ויש עיגול כזה שמסתובב וסופר כמה סיבובים עשית... וואי זה היה גאוני!!!!! 4.ברביות
. [לא כתבתי משחקי ילדות כמו מונופול או רמי כי זה משחק
וא להיות קטנוניים עוד יותר אפשר לשחק את זה גם כשאתה גדול וגם קורקינט וכאלה לא כי זה לא צעצוע
]. 3 מהשירים האהובים עלי בכל הזמנים-רק 3?!?!?!?!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!%$#@^$^@&@ לא יכולתם לשים את זה ב-10?!
1.die for you-helena paparizou 2.i'll be there for you-bon jovi 3.heaven is a place on earth-blinda something 2 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאמות- 1.לפגוש את הלנה פפריזו
מה לעשות... 2.להקים משפחה באושר
. משאלה אחת-להיות מאושרת
. וואי אהבתי את השאלון הזה ממש. לקח לי שנים, אבל אהבתי

Robin Sparkles

New member
אני רוצה לנחש!!

הבעה? בקשר למשהו המוזר שראית-יש אחת כזאת בשכבה שלי. היא נורא מפחידה חח וואי הצמיד ברגל זה אחד הדברים הגאונים שהמציאו! אני זוכרת שבכיתה ה' כולם תקעו את זה בתיק ובהפסקות היינו משחקים בזה חחח זה היה ממכר . זה היה כזה ורוד מעצבן בעין אבל חח...

just adiki

New member
חח שלי היה בסגול....

וזה לא הבעה
זה "רגל החזיר של האח ג'ניפרו" של אביעד קליינברג
.

linoy7

New member
חחחח../images/Emo6.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? אין פה
2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? קיר 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? חשופים 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 11 ומשו 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? רבע ל- 12 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? טלוויזיה 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני שעתיים 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? קומונת מוסקו 9. מה את/ה לובש/ת? פיג'מה 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? -- 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? שהוא רק התחיל
14. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת
15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? אוכל
16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי- ספרי מה את יודעת ואני אגיד לך
17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? לא יודעת
18. ראית משהו מוזר לאחרונה? הרבה, הרבה
19.אתה אוהב לרקוד? כן 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? טמבל 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? לא יודעת 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? ^^ עשרת הראשונים - 1.החבר\ה הכי טוב הראשון: בתאל 2.החתול הראשון: -- 3.הכלב הראשון: -- 4.הפירסינג הראשון: באוזן?
5.השינוי הדרמאטי הראשון: מממ.. לא יודעת 6.התאהבות ראשונה: כיתה ה' 7.הדיסק הראשון: של שאקירה
8.הרכב הראשון: בימבה?
9.אהבה ראשונה: ^^ 10.הזכרון הראשון: ברחם של אמא?
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: XL הנסיעה האחרונה: לפני שעתיים באוטו שיחת טלפון אחרונה: חברה הדיסק האחרון ששמעת: שירי אמבטיית הקצף האחרונה: פייייייייייי פעם אחרונה שבכית: היום החיבוק האחרון: אמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו 8 דברים שאני מצפה להם בכליון עיניים- 1. לסיים בהצלחה את השנה המזוויעה הזאת. 2. לדעת סופסוף מה אני הולכת לעשות בצבא
3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 דברים שאני לובש כל יום- 1. תחתונים 2. מכנס 3. חולצה 4. חצאית 5. חזייה 6. לא יודעת חחח 7. 6 דברים שעשית היום- 1. בגרות בספרות 2. התקלחתי 3. נסעתי 4. צחקתי 5. בכיתי 6. אכלתי 5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם- 1. חברים נחשב?
2. פגוש את הפוקרס
3. סרטים של ג'ניפר 4. 5. 4 צעצועי ילדות אהובים- 1. בובות בארבי
2. נו, וכל הבובות שלי
3. 4. 3 מהשירים האהובים עלי בכל הזמנים- 1. יש מלא, אני שונאת שאלות כאלה
2. 3. 2 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאמות- 1. להגיד לכל אחד ואחת מה אני חושבת עליו. וואו. אכזרית.
2. לחוות אהבה אמיתית
משאלה אחת- להיות מאושרת.

Robin Sparkles

New member
בימבה חחח../images/Emo6.gif

והלוואי שהייתי מסוגלת להגיד לכל אחד ואחת מה אני חושבת עליו אבל יש כאלה שלא נעים חח.

linoy7

New member
אם אני במילא הולכת למות אז מה אכפת לי?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ונעים, תאמיני לי שנעים.. יש אנשים שצריכים את הסטירה הזאת לפנים

Robin Sparkles

New member
אני לא מאלה שאומרים..

אני מאלה שמתאפקים הרבה זמן ואז מגיע משהו שהורס ואני אומרת..

linoy7

New member
גם כשמגיע משהו שהורס, אני לא אומרת כלום..../images/Emo41.gif

אני שומרת הכל בפנים.. וזו תכונה שאני שונאאאת אצלי

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? אוכל. L
L לינוי XL זה לא משקה אלכוהולי
זה לא נחשב... הי
ויש לנו אותה משאלה

linoy7