שירשור פרק היום 28

../images/Emo180.gifשירשור פרק היום 28 ../images/Emo192.gif../images/Emo47.gif

כל מה שקשור לפרק לכאן מה שלא תזרקו
צפיה נעימה

../images/Emo47.gifפרק דפוק ,מלבד ההצגה של תחיה ומלכה

חחחחח איך אני אוהב תריבים של מלכה ותחיה ,,כל פעם מישהי אחרת חוטפת בראש,הפעם תחיה חטפה כוס מיים שורה הזו פשוט מלכה איזה יופי חח חבל שבטח יקרה משהו והיא לא תגזור לאלה תשיער עדיפות לקרחת חח פרק לא משהו נקווה ליותר טובים בקרוב ...

נועוש22

New member
ספוילר

או שהיא תעשה לה קארה או שאחת הדמויות האחרות ראיתי שמספרים את ליטל[אלה]

בפעם הבאה... אם יש לך ספוילר.

תשימי בתחילת הנושא את האיקון =
ונראה לי שהיא (שורה) באמת תעשה לאלה קארה

*פרק 27 ../images/Emo42.gif אתמול היה פרק 26 ../images/Emo3.gif

פרק ממש מצחיק. בעיקר בגלל השטויות של תחייה ושל מלכה. מה יהיה הסוף איתן

טעות שלי אתה צודק ../images/Emo9.gif פרק 28

וואי אני נהיית מעופפת לאחרונה

חח שורה הזו

בטח ישימו לאלה פאה. כי היא לא תגזור תשיער המהמם שלה בשביל התוכנית חח מן הסתם XD

כמו שאמרו כאן ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

היא דווקא כן תגזור את השיער שלה, עשו על זה כתבה דיי מזמן. זאת הפעם הראשונה שליטל הסתפרה מאז שהיא ממש ממש ממש קטנה.

IreeEena

New member
יא פרק טובב

הרבה זמן חיכיתי לפרק מעניין וסוף סוך הוא הגיע :) סוף סוך גידי תפס את אלקנא ודניאל הגיע הזמןן לא אוהבת אותם ביחד משום מה XD ואמן היא תגזור לאלה את השיער היא מעצבנת.

משו לא הגיוני

איך זה הגיוני שבקונטרול כל הטלויזיות באיכות ירודה שאנחנו קרואים אותם בה ירות ורק כשרואים תאולפן רואים אותו ברור וכךל זה... ת-ש-ק-י-ע-ו-!-!-!-!

שמת לב שכל הודעה שלך מתחילה ב...

משהו לא הגיוני
תגוון קצת דניאל. ואולי גם תגיב להודעה הראשית של השירשור הפרק היומי כי ככה באמת משרשרים נכון
רק מלקרוא את ההודעות שלך אני צוחקת כי אתה והראש שלך...

kren2

New member
צודקת...

אכן זאת רק סדרת טלוויזיה וצריך להנות ממנה ... ואני אכן נהנית ממנה..אבל אם אני יתחיל לבקר אותה זה לא ייגמר לעולם...
אז צריך להתחיל להתאהב בסדרה,כמו שהתאהבנו בקודמות לה.

nik name

New member
אם כבר לא הגיוני...

אז לא הבנתי למה אומרים שחווה(מזולה) לא מכירה את שירה ובעצם שירה יעצה לגלי ואיתן ללכת אליה כי היא מכירה אותה מאילת... לא?

אבל מזולה לא באמת מטפלת ../images/Emo185.gif

שירה שיקרה להם ואמרה שהיא המטפלת הכי מפורסמת באילת. לא בדיוק זכור לי אם היא אמרה שהיא בעצמה טופלה ע"י מזולה אם התכוונת לזה שהיה לך מוזר שאיתן מדבר על שירה ו"שוכח" שבעצם שירה הביאה להם את הכתובת למזולה..

למעלה