תקרראוו !!!כתבה מעיתון "רייטינג"...
תקראו את הכל ...:
לתפוס את השמיים הביקורת מפתיעה את עצמה: יש כמה דברים שמצילים את "פיק אפ" מנחיתת אונס, למרות חסרונותיה הבולטים. במלים אחרות: אהבתי. נא להדק חגורות "פיק-אפ". אהבה בשחקים יש לי וידוי. אני לא יודעת אם מערכת היחסים שלנו תוכל לשרוד טלטלה שכזאת, אך נסו להבין. אלו התרופות, המצב בו אני נמצאת ומזג האוויר המתעתע. הסדרה הזאת, "פיק אפ" - אני אוהבת אותה. האם השתגעתי? ובכן, בהחלט. האם יש סיכוי שאאבד את עבודתי עקב הצהרה זאת? אמת ויציב. אבל אני אוהבת אותה (כבר אמרתי?) על כל חסרונותיה הבולטים. וחסרונותיה בולטים כיתרונותיה של מאיה בוסקילה, באנדרסטייטמנט. נתחיל מכך שאין בה זכר לתסריט. זאת אומרת, כמובן שהוא נמצא שם, כדקורטיב מאולץ, בדיוק כמו המדים של הדיילות. בסיסי לחלוטין, חסר כל מעוף או ייחוד, מסתכם באוסף גיבובים שכל צופה שצרך טלוויזיה יותר משעתיים ברוטו בכל ימי חייו כבר יוכל לדקלם יחד עם השחקנים. וברוב המקרים אפילו טוב יותר. נמשיך ונודה - רוב הקאסט לא ניחן בכשרון משחק מובחן. למעשה, כשנגה שחר מנסה לשלוח מבטים מתוחכמים למצלמה, היא נראית יותר כמו ארנב מבועת בפאה של כרמית גיא שכרגע קלט שנחש ארסי פלש למרחב מחייתו. התפאורה נראית כמו משהו שנסחב מפח הזבל האחורי של הסדרה "המורדים". בפיינאל-קאט תמצאו שלל קליפים של ים ובחורות בביקיני, ועוד כמה דברים שחשבתי שאוכל לראות רק בקליפ הלא-מצונזר של 50 סנט. אבל, וה"אבל" הוא גדול, יש כמה דברים שמצילים את "פיק אפ" מנחיתת אונס מהירה כמו זו של "משפחת קמיצ'לי". בר רפאלי היפהפייה והמרעננת בתפקיד נועה, למשל, שהראתה שחוץ מפנים יפות (וגוף משגע, ושיער הורס וגומות פיגוז), יש לה גם כשרון משחק אלמנטרי, בניגוד לכמה כוכבות טלנובלות מובילות בארצנו שהתברכו בנוכחות טלוויזיונית של בקבוק בושם זול שבור על רצפת הדיוטי-פרי. מקס אולארצ'יק (בתפקיד אחיה הקטן והסורר) הוא יורשו של עפר שכטר בקרב נפגעות yes שאיבדו את אהובן המופלץ. אחראית הצוות הביצ'ית מהגיהנום (אוולין הגואל) מצליחה לשעשע בסצינות מסויימות, ועוזרת הבית לינג נראית כמו אחלה חומר לעונה הבאה של "ארץ נהדרת". כמה חבל שכנראה דווקא היא לא תשאר איתנו עד פרקי הסיום (אלא אם כן משטרת ההגירה מתוחכמת מספיק בשביל לבחור את "משחק מכור" על פני 'פיק-אפ', ואני בספק). אבל הכי חשוב, הם השאירו אותי ערה משך 40 דקות של טיסה, שזה כבר הרבה יותר ממה שרם אורן הצליח לעשות. מה שמקסים ב"פיק אפ", נכון להיום היא ההתעלמות הבולטת מכל הברנז'ה הסלבריטאית הסורחת מ"השיר שלנו" ו"טלנובלה בע"מ", וכמו כן ממבטי הנומי-נומי שמספקת לנו "אהבה מעבר לפינה". זהו שדה תעופה. עם דיילים חרמנים. דיילות עם כובעים הנראים כצלחות מעופפות. טייסים שלא הייתם מפקידים בידיהם אופניים ללא גלגלי עזר. בעל חברה מתוסבך שהופך את מזכירתו כהמבורגר אמריקאי ב-4 ביולי. שום דבר אינו נוטף זוהר, ונכון להיום גם לא נרשמו משחקי מילים שינסו להפיל אותנו. כן, סך הכל מלצריות על מטוס. חלקן, כמו שכבר הספקתי להבהיר, לא כשירות לשמש אפילו כשפנפנות מחליפות באחוזתו של יו הפנר. הרבה יותר מזה אין מה להגיד על הבכורה הטלוויזיונית של 'פיק אפ'. בליגה של הגדולים זה עדיין לא זה, אפילו לא מתקרב, אבל בזירת הדרמות הדביקות וחסרות האמצעים, בהחלט יש מצב קליל להתמכרות. יאללה, עפתם? זהו זה נגמר ארוך...לא?
ודיי מרדים
...אבל זה היה גם בגיא פינס...
...
תקראו את הכל ...: