שרשור קישורים

vodogirl

New member
תקרראוו !!!כתבה מעיתון "רייטינג"...

תקראו את הכל ...:
לתפוס את השמיים הביקורת מפתיעה את עצמה: יש כמה דברים שמצילים את "פיק אפ" מנחיתת אונס, למרות חסרונותיה הבולטים. במלים אחרות: אהבתי. נא להדק חגורות "פיק-אפ". אהבה בשחקים יש לי וידוי. אני לא יודעת אם מערכת היחסים שלנו תוכל לשרוד טלטלה שכזאת, אך נסו להבין. אלו התרופות, המצב בו אני נמצאת ומזג האוויר המתעתע. הסדרה הזאת, "פיק אפ" - אני אוהבת אותה. האם השתגעתי? ובכן, בהחלט. האם יש סיכוי שאאבד את עבודתי עקב הצהרה זאת? אמת ויציב. אבל אני אוהבת אותה (כבר אמרתי?) על כל חסרונותיה הבולטים. וחסרונותיה בולטים כיתרונותיה של מאיה בוסקילה, באנדרסטייטמנט. נתחיל מכך שאין בה זכר לתסריט. זאת אומרת, כמובן שהוא נמצא שם, כדקורטיב מאולץ, בדיוק כמו המדים של הדיילות. בסיסי לחלוטין, חסר כל מעוף או ייחוד, מסתכם באוסף גיבובים שכל צופה שצרך טלוויזיה יותר משעתיים ברוטו בכל ימי חייו כבר יוכל לדקלם יחד עם השחקנים. וברוב המקרים אפילו טוב יותר. נמשיך ונודה - רוב הקאסט לא ניחן בכשרון משחק מובחן. למעשה, כשנגה שחר מנסה לשלוח מבטים מתוחכמים למצלמה, היא נראית יותר כמו ארנב מבועת בפאה של כרמית גיא שכרגע קלט שנחש ארסי פלש למרחב מחייתו. התפאורה נראית כמו משהו שנסחב מפח הזבל האחורי של הסדרה "המורדים". בפיינאל-קאט תמצאו שלל קליפים של ים ובחורות בביקיני, ועוד כמה דברים שחשבתי שאוכל לראות רק בקליפ הלא-מצונזר של 50 סנט. אבל, וה"אבל" הוא גדול, יש כמה דברים שמצילים את "פיק אפ" מנחיתת אונס מהירה כמו זו של "משפחת קמיצ'לי". בר רפאלי היפהפייה והמרעננת בתפקיד נועה, למשל, שהראתה שחוץ מפנים יפות (וגוף משגע, ושיער הורס וגומות פיגוז), יש לה גם כשרון משחק אלמנטרי, בניגוד לכמה כוכבות טלנובלות מובילות בארצנו שהתברכו בנוכחות טלוויזיונית של בקבוק בושם זול שבור על רצפת הדיוטי-פרי. מקס אולארצ'יק (בתפקיד אחיה הקטן והסורר) הוא יורשו של עפר שכטר בקרב נפגעות yes שאיבדו את אהובן המופלץ. אחראית הצוות הביצ'ית מהגיהנום (אוולין הגואל) מצליחה לשעשע בסצינות מסויימות, ועוזרת הבית לינג נראית כמו אחלה חומר לעונה הבאה של "ארץ נהדרת". כמה חבל שכנראה דווקא היא לא תשאר איתנו עד פרקי הסיום (אלא אם כן משטרת ההגירה מתוחכמת מספיק בשביל לבחור את "משחק מכור" על פני 'פיק-אפ', ואני בספק). אבל הכי חשוב, הם השאירו אותי ערה משך 40 דקות של טיסה, שזה כבר הרבה יותר ממה שרם אורן הצליח לעשות. מה שמקסים ב"פיק אפ", נכון להיום היא ההתעלמות הבולטת מכל הברנז'ה הסלבריטאית הסורחת מ"השיר שלנו" ו"טלנובלה בע"מ", וכמו כן ממבטי הנומי-נומי שמספקת לנו "אהבה מעבר לפינה". זהו שדה תעופה. עם דיילים חרמנים. דיילות עם כובעים הנראים כצלחות מעופפות. טייסים שלא הייתם מפקידים בידיהם אופניים ללא גלגלי עזר. בעל חברה מתוסבך שהופך את מזכירתו כהמבורגר אמריקאי ב-4 ביולי. שום דבר אינו נוטף זוהר, ונכון להיום גם לא נרשמו משחקי מילים שינסו להפיל אותנו. כן, סך הכל מלצריות על מטוס. חלקן, כמו שכבר הספקתי להבהיר, לא כשירות לשמש אפילו כשפנפנות מחליפות באחוזתו של יו הפנר. הרבה יותר מזה אין מה להגיד על הבכורה הטלוויזיונית של 'פיק אפ'. בליגה של הגדולים זה עדיין לא זה, אפילו לא מתקרב, אבל בזירת הדרמות הדביקות וחסרות האמצעים, בהחלט יש מצב קליל להתמכרות. יאללה, עפתם? זהו זה נגמר ארוך...לא?
ודיי מרדים
...אבל זה היה גם בגיא פינס...
...

nat18

New member
וזה די עצוב למען האמת....:S

כי אני לא מבינה גם מה תופסים כ"כ מעפר... וגם לא מה תופסים ממקס... טוב נו שיהיה לבריאות... =]

britmax

New member
כנסו

כל מי שאוהב/ת את מקס אולארצ'יק(אדם צוקרמן בטלנובלה)שיכנס לפורום שלו בהייד פארק פורומים... הפורום אומנם קצת שומם בזמן החרון אבל זה לא הולך להישאר ככה!! הנה הלוגו של הפורום :

ReUtOoSh

New member
למעריצי ../images/Emo47.gifאביב אלוש../images/Emo47.gif לפה!!

אוקייי!!!! רק שתדעו שעדכנתי את הבלוג,עשיתי עיצוב חדש,תמונות חדשות של אביבוש החתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ובמיוחד מלא מלא מלא מידע עליו!! לכל המעריצות החמודות אני יוסיף עוד הרבה תמונות ברגע שיהיה לי...אבל אני משתדלת כל יום להוסיף 2-3!!! תודה על הכניסה,תודה על התגובות!!!! אוהבת אתכםם!!! וכנסווו ותגיבו!!!!!אם את לא נכנסים ההפסד כולו שלכםם!!
כתובת הבלוג:http://blog.tapuz.co.il/AvIvlush מקווה שתהנוו!!! ביי ביי!

voodoogirl

New member
תקראו הכל שווה את זה! ויינט על הסט!

07:00 בבוקר באולפני הרצליה. אני נמצאת על הסט של הבונבון החדש של ישראל 10, הטלנובלה "פיק אפ". בר רפאלי כבר סיימה עם האיפור והשיער, והיא מודיעה בשמחה לדפני המפיקה שהפעם היא מוכנה ראשונה, אז היום לא צריך לזרז אותה. ששי קשת מגיע עם עליצות מרגיזה יחסית לשעה הכל כך מוקדמת, וכל ניסיונותיי לדכא אותו עם העייפות ועם הרגזנות שלי נתקלים בחיוך רגוע. הוא נהנה שהנשים בהפקה מכרכרות אחריו שיתלבש, שיתאפר ושיעבור על הטקסטים, ושום דבר מהלחץ המטורף ששורר במסדרון לא נדבק אליו. ב-8:00 בדיוק הם מתייצבים על הסט לסצינה הראשונה של היום. אוולין הגואל עם בר רפאלי ונגה שחר (צילום: חנוך גריזיצקי) שלושה חודשים מפרכים של אודישנים עברו על היוצרים אבנר ברנהיימר, יונתן (ג'וני) קוניאק, התסריטאית מיכל קופר קרן והבמאי עופר ויצמן ("אהבה מעבר לפינה") עד שמצאו את הקאסט המושלם לטלנובלה. הסדרה עוקבת אחר מעלליהם של חברי צוות אוויר בחברת תעופה פרטית בשם "טראנס". השילוב של דיילות חינניות עם עיניים כחולות, טייס מסוקס שמפעיל את הדבר הענק הזה, המטוס, עם טקסט משעשע וצילומים בפריז, נראה מבטיח ביותר. הסט כשלעצמו מרשים לא פחות. כמו ילדה קטנה שמסיירת בבית ברביות ענק אני מסתובבת בהתלהבות בשני האולמות. הראשון מכיל את הסלון ואת החצר האחורית של בעל חברת התעופה העשיר, המטבח המפואר של אחד הדיילים, חדר שינה וסלון בסגנון יפני של הטייס ואשתו, החדרים המדליקים של שתיים מהדיילות, והפיק-אפ בר. באולם השני נמצא הסלון הדהוי של הפרסרית, חדר בקרה ומטוס שנבנה במיוחד לצילומים, וכולל תא טייס, מושבים צפופים, שירותים, שקיות נשנושים ולחמניות מפלסטיק. רק חסר שיגיע "קן" (למשל, יחיאל אלקבץ, שמשחק את עומר הטייס), ואז נחיה באושר ובעושר בבית החלומות. 09:00 בבוקר. אנחנו נמצאים בסצינה השלישית בבית משפחת צוקרמן. רפאלי, שמשחקת את נועה, דיילת והבת של שלמה מנכ"ל החברה (קשת), מתחילה להתבלבל. חיים זדרקו, הצלם, שגם עבד ב"אהבה מעבר לפינה", מעיר שהיא נורא נצמדת לטקסטים ורואים במצלמה שהיא מתאמצת. "זה לפעמים מעצבן לעשות רק שתים שלוש חזרות לסצינה. אני מרגישה שלא עשיתי את זה טוב, והלך עליי. אבל זאת הבעיה שלי", אומרת רפאלי. את לחוצה בגלל שזה תפקיד ראשון שלך ועוד בפריים טיים? "אני מתרגשת כי אני אף פעם לא שיחקתי, ואני עדיין לא יודעת איך זה ייצא. יש לי מזל שאני מגלמת דמות שמאוד דומה לי בחיים, אז בין אם אני שחקנית טובה או לא, הדמות מתלבשת עליי" מי זאת נועה? "היא מאוד קשוחה וסגורה, היא לא נותנת לאנשים להתקרב אליה. זה נראה שהיא אנטיפתית אבל זה מנגנון הגנה, כי היא בעצם נורא פגיעה". איך את מתמודדת עם לוח הזמנים הלחוץ? את מספיקה לשנן טקסטים "רציתי את המסגרת היומיומית, הרגשתי שאני צריכה את זה. הייתי בחו"ל ונורא רציתי לחזור לארץ ולפתח את עצמי. יש לי מזל שיש לי זיכרון צילומי, אז מספיק שאני אקרא פעם פעמיים את התסריטים ואני זוכרת בעל פה. בערב אני נפגשת עם החברות והן עוברות איתי יחד על הטקסטים. ברור שלפעמים אני שוכחת מילים, כמו לדוגמה, פעם אחת לא הצלחתי להגיד את המילה 'תירגע', וכל היום היו צריכים לעבוד איתי על זה". את כבר מוכנה לבאזז שיהיה אחרי שהתוכנית תעלה? "אני כבר רגילה לזה. לפני כמה ימים אמרתי למקס אולארצ'יק (שמשחק את אחיה, אדם - נ"ר) שהוא עוד לא יודע מה הולך להיות לו עוד מעט. אני הכי לא הייתי מוכנה לזה בעולם, וזה בא לי ביום, אז לו זה יבוא בשעה. אמרתי לו שייהנה מהאנונימיות כל עוד היא קיימת, וכשהבאזז יתחיל שייקח את זה באיזי". 10:00 בבוקר. ויצמן יורד לביים את קשת, רפאלי ואת לואו דזיה, שחקנית סינית שמגלמת את דמותה של לינג, מנהלת משק הבית של משפחת צוקרמן, עם גרדרובה של נערת הוואי על אקסטזי. לסט מצטרפת מרינה שויף שמשחקת את הלנה שטקין, מנכ"לית החברה, במראה של קרואלה דה-ויל המרשעת מ"על כלבים וגנבים". פניה המדהימות של רפאלי כובשות את המסך, ובין אנחת קנאה אחת לשנייה אני מהמרת עם עצמי שהיא הולכת להיות המרעננת הרשמית של הקיץ. זדרקו, הצלם, כאילו קרא את מחשבותיי (כלומר, הצקתי לו בשאלות), והוא מסמן בנחרצות את הכוכבות שהולכות לעשות את זה בשבילו. "אוולין הגואל עושה כאן את תפקיד חייה. אם היא מצליחה לגרום לצוות שלם לצחוק במשך כל היום זה אומר הרבה. ההפתעה שלי היא נגה שחר, היא מזכירה לי את מירי בוהדנה של לפני שנתיים, שכולם חשבו שהיא רק פרצוף יפה והתגלה שהיא שחקנית טובה ובן אדם נחמד, ונגה בדיוק כזו". אלעד ג'רבי, התפאורן, חושב שרפאלי עוד צריכה להתבשל קצת ושקשת הולך להיות הדבר החם של הסדרה. ויצמן צורח שיהיה כבר שקט, ואני מיד מלשינה שהם התחילו לדבר איתי כשאני סתם ישבתי לי בצד וניסיתי ללעוס את הנשנושים מפלסטיק ברקע רפאלי וקשת מתחנפים אחד לשנייה (קשת: "את לא צריכה פנס, את הפנס". רפאלי: "אתה צריך לקבל את כל האור"), ושעת הצהריים מגיעה בצעדים כבדים. יש תחושה שיש האטה בקצב תקתוק הסצינות. "כמו שאת רואה", ממלמל קשת לעברי, "העבודה פה אפורה לחלוטין, זה לא זוהר כמו שזה נראה". למה החלטת לחזור לטלוויזיה? "אני אוהב להיות עסוק כל הזמן, להיות מופתע ומגורה מחדש. הלחץ לא חדש לי, אל תשכחי שאני עשיתי את התוכנית 'שלוש ארבע חמש וחצי' שרצה ארבע שנים, ואז כל המדינה ראתה את זה".

voodoogirl

New member
המשך:

מי יכול לשכוח? אתה חושב ש"פיק אפ" תעשה לך את מה ש"השיר שלנו" עשתה לחנה לסלאו? "זה טוב?". בטח שטוב. אתה לגמרי מנותק מהטלוויזיה? "אני לא מאוד מעורה בדמויות שם, אבל יצא לי לפגוש את אפרת בוימולד וידעתי מי היא". קשת, רפאלי, שויף ודזיה מסיימים את הסצינות שלהם והולכים לדרכם, והגואל מגיעה הישר לכיסא החם של הספר, ברק בן חיון, כדי שידביק לה את תוספות השיער שהתפרקו. אני מספרת לה על המחמאות שנתן לה זדרקו, ובן חיון מצטרף לשמחה. "כל העיתונים מתעניינים בבר, אבל היא לא שחקנית, היא דוגמנית והיא עושה תפקיד רגיל. אוולין עושה תפקיד מדהים". הגואל מתמוגגת. "הכותבים חולים על ברוריה, הדמות שאני מגלמת. השחקנים כל הזמן אומרים לי, יואו, איזה זונה, איזה סצינות קיבלת". ברקע המפיקות צועקות על בן חיון שיזדרז עם התסרוקת, ואלדד פריבס, שמשחק את הדייל הפלרטטן רז סגל, מגיע לחדר האיפור עם צליעה קשה ברגל וחתך באוזן - תוצאה של תאונת גלישה. יכול להיות שזו הטראומה מהתאונה, אבל פריבס לא מצליח להוציא מהפה רצף של שני משפטים. לא נגעתי. אתה מוכן לבאזז שיבוא בעקבות שידור הפרקים? "מה זה באזז"? הד תקשורתי. "מה זה קשור אליי"? כי אתה מופיע בטלנובלה הכי חמה של הקיץ. כי אתה גבר סקסי, שאני אמשיך? "מה שיבוא מן אללה". עם מי אתה הכי נהנה לעבוד? "איתך". אחרי ארוחת הצהריים מגיעה לסט נגה שחר, שבילתה את הבוקר בצילומי חוץ שנעשו בים עם מיכל לוי, שמשחקת בסדרה את חברתה יסמין. הצלם שלנו קופץ עליה ומצלם תמונות שלה עם הביקיני והיא מתעצבנת. אחרי כמה שניות של הוצאת קיטור לכל עבר היא מזדרזת להיכנס למדים ומספרת לי על הדמות שהיא משחקת. "שירה מסובבת את כולם על האצבע הקטנה שלה. היא קצת טורפת גברים וכמובן שמתחת לפני השטח, נו. את מבינה". האם שירה היא נגה? "ממש לא. בהתחלה נפלתי לשם ואמרתי שכן, אנחנו דומות, אבל ככל שלמדתי את הדמות למדתי שגם כשהייתי בתקופת ה'שירה' שלי, במרכאות, לא הייתי כזו. ברגעיי הגרועים ביותר הייתי מחוברת לעצמי". שירה ונועה לא סובלות אחת את השנייה, זה משפיע על היחסים שלך עם בר? "כל הזמן שואלים אותי על התחרותיות עם בר, וזה לא קיים. אני הרוסה עליה. כשצילמנו בפריז בצילומי חוץ, ישנו ביחד בחדר וזה היה אחלה גיבושון. אם אני אתעצבן עליה אני כבר אתקשר אלייך". עם מי את הכי אוהבת לשחק? "עם מיכל לוי. נוצר בינינו קשר על המסך עוד באודישנים. הסתכלתי עליה אז ואמרתי לה, חכי, חכי, עוד ניפגש על הסט. היתה לי תחושת בטן מטורפת". זה לא מלחיץ לשחק בתפקיד מרכזי בלי רקע במשחק? "בשבועיים של הצילומים כבר הספקתי לעבור משבר. היתה סצינת בגדי ים והיה כתוב בתסריט ששירה נראית מדהים עם בגד הים, וזה הלחיץ אותי. מאיה, עוזרת הבמאי, הרגיעה אותי ואמרה לי לצעוק את נשמתי, וזה מה שעשיתי. אחר כך הלכתי לעופר והוא ישר הרגיע אותי. יש לו השפעה מטורפת". מה את מצפה שיקרה לך בעקבות הסדרה? "אין לי ציפייה שיקרה משהו, רק שתעלה כבר, אין לי סבלנות".

voodoogirl

New member
../images/Emo152.gifתקראו-סתם מישהי ------!!!!

ממה שבינתיים ראיתי. הדבר הבולט ממבט ראשון: חרא צילום ועריכה מטומטמת. אבל באמת אחד מעבודות הצילום הנוראיות ביותר שראיתי בחיים שלי.
שחקנים: רובם משחקים חרא והביצועים של ה"שחקנים" מורידים לביוב אפילו את רמת המשחק של שחקנים שזו לא פעם ראשונה שלהם מול מצלמת טלויזיה.
אנשים יפים
: באחד הקטעים אחד השחקנים אומר לשניים אחרים, ובינהם נגה שחר: "שלום אנשים יפים" באותו רגע היה בא לי להקיא, כי כל מי שהיה על המסך היה רחוק מלהיות יפה.
בר רפאלי יפה בזה אין ספק, אבל צילום הוידאו ללא ריטושים, ללא משחקי אור של מצלמות סטילס, היא לא ממש כובשת את המסך.
הסיפור: לא ראיתי הרבה, אבל בכל ה-15 דקות שראיתי, לא מצאתי שורה אחת שנונה ומאגניבה.
תפקידי אורח:יש כמה יציאות נחמדות- אפרת גוש ויוני בלוך למשל אבל גם הם לא שחקנים ולא ממש מרימים את העלילה והאיכות.
לוק כללי: צריך לתלות את הסטייליסט/ית של הסדרה.
התלבושות נוראיות והתפאורה נראית כמו בהצגת סיום של כיתה ז’.
בקיצור, לדעתי אפשר למחוק את משבצת השידור הזו מהסדר יום.
תיזהרי ממנני
מיש כתבה את זה! היא סתם עאלק לתלות את הטייליסט!!
ומה עוד היא אומרת שהתפאורה נראת כמו טקס סיום בכתה ז'!!!! וחוץ מזה תפסיקי ללכלך על תוכנית שסך הכל ראית רבע שעה ממנה!!! ואת כבר מעלה כזאת כתבה באתר!!!! תתביישי לך!... שיר

voodoogirl

New member
רגע רגע!!...

זאת לא אני כתבתי את זה זה מאמר מוואלה טלויזיה!!! שיר

למעלה