שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo180.gifשרשור שבועי../images/Emo180.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Johnni456

New member
ראאאשונה!../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסי שיר השבוע לא של פראמור: nine in the afternoon של פאניק קליפ השבוע: life is beautiful של sixx:a.m להקת/אומן השבוע: sixx:a.m אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: בקושי לומדים, אתמול אמא קיבלה דוקטורט וזה..
משהו שלילי שקרה השבוע: היום, עוד חצי שעה יש הופעה של שייגעצ ואני לא הולכת
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע: יש הרבה: אני וחברה שלי היינו בסנטר וראינו בבלו בירד בובת ראווה עם בגד ים שהורידו לה את המכנסיים: אני: "למה הם הורידו לה את המכנסיים?!" חברה שלי: "הם בטח רוצים לעשות לה ווג'י!"
-- אני ודוד שלי אתמול בטקס דוקטורט: אני: "יש פה ריח של סיגריות. עישנת?!?!?" (הוא מעשן ואני ממש שונאת את זה) דוד שלי: "זה לא ממני! זה מהתינוק הזה פה בצד"
-- עוד מהטקס דוקטורט: אני: "בוא נשים סטופר ונראה איזה נואם גומר את הנאום הכי מהר!" -- עוד מהטקס - היה שם איזה פרופסור שהשם משפחה שלו זה לוויתן ואני ודוד שלי צחקנו עליו כל הטקס: אני: "איזה מסכן הוא, בטח הרביצו לו בבצפר" דוד שלי: "בטח הטביעו אותו באסלה של השירותים" אני: "רצו לבדוק אם הוא יודע לשחות!"
תמונת השבוע: פלאיינס

chen010189

New member
:] יש ציטוטים

שיר השבוע של פראמור: Misery Business שיר חזק...מתאר אותי לאורך כל י"ב שזה משהו שיר השבוע לא של פראמור: UB40 - Can't Help Falling In Love With You, השיר היפה והמוכר...לא יודעת מה קרה שהשבוע התמכרתי אליו קשות קליפ השבוע: השיר שכתבתי למעלה http://www.youtube.com/watch?v=9MxmthbKZYU להקת/אומן השבוע: א.מ.ת אלבום השבוע: פאניק-פריטי. אוד משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי אימייל מהעוזר האישי של דאג האצ'יסון והרווחתי 100 ש"ח בבייביסיטר :] משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: אין סרט השבוע: ללא ספק "גרין מייל" עם טום הנקס(אחד השחקנים האהובים עליי, שחקן מוכשר בטירוף) מי שלא ראה-חובה! "I tried to catch the mouse, are you b-l-i-n-d?!?!" D: (ציטוט של דאג האצ'יסון) ציטוט השבוע: 1.~אני מספרת לאמא שלי שהייתה רעידת אדמה בצפון~ אחרי שעה אמא שלי: חן הרגשת משהו? הספה זזה אני: לא אמא: אה אולי אני זזתי XD בסוף התברר שזאת באמת הייתה הרעידת אדמה כי היו אתמול 5 ואחת מהן הייתה בשעה שאמא שלי הרגישה :X 2. דאג על תמונה שלי: "וואו היא כהה ואקזוטית, איזה עיניים יפות!" O__O זה מנהג אצל האמריקאים להחמיא כל כך יפה? 3. ~הייתה אתמול שריפה ענקית בשכונה שלי במשך איזה שעתיים ובדיוק חברה שלי שגרה פה התקשרה אליי~ אני: את יודעת שיש עכשיו שריפה ממש ליד הבית שלך? חברה שלי: אוי לא!! שלא תשרוף לי את המגירה בחדר!!!!!! אני:
אה יופי שכל הבית יישרף למה לא, העיקר שהמגירה תישאר שלמה תמונת השבוע: גם טום הנקס, גם דאג האצ'יסון, גם סצינה מ"גרין מייל"-היש תמונה שיכולה לעשות לי את השבוע יותר טוב?!?!

Miss Insanity

New member
להלהלהלה ../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: Stop This Song/Decoy שיר השבוע לא של פראמור: All Around Me-Flyleaf קליפ השבוע: Hallelujah - פאראמור להקת/אומן השבוע: פאראמור
אלבום השבוע: All We Know Is Falling משהו חיובי שקרה השבוע: טיול לפלמחים D: היה שווה אעש . קיבלתי 80 [79 . נו .. שמונים .
] במיצ"ב במדעים שהיה קשה רצח D: . משהו שלילי שקרה השבוע: אני כל הזמן רבה עם ההורים שלי . בלאט . S: המאנגה של אינויאשה נגמרת שבוע הבאאא !!!! )))) : . זה היה הפרק לפני האחרון ביומרביעי ;-[ סדרת השבוע: --- סרט השבוע: ---- ציטוט השבוע: אני וירדן [חברה שלי] בטלפון: ירדן : "נונונונו סתיו סתיו מה אני אעשה?!" אני : "אממ .. תמותי ." ירדן : "יאללה את באה לעזור לי ?" אני : "כן
" ירדן : "נונו ועכשיו באמת מה אני אעשה?!" אני : "אממ תצאי מחר , תפגשי איתו ו..תמותו ביחד .
"
תמונת השבוע: - התמונה לא עולה לי . ;_;

A t a s h i

New member
עונה. D:

שיר השבוע של פראמור: NLTG. שיר השבוע לא של פראמור: Madina Lake - One Last Kiss. קליפ השבוע: נה. להקת/אומן השבוע: Madina Lake. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. משהו חיובי שקרה השבוע: ערב חג בשוהם, היה בנזונה, ואתמול ת"א, היה ממש כיף. :] וסיימתי ספרות. *-* משהו שלילי שקרה השבוע: מתכונת גרועה במתמטיקה, והמחשב שלי נדפק. :X סדרת השבוע: 'חברים'. סרט השבוע: 'אהבה מסוכנת'. או משהו כזה. XD ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

Emergency Exit

New member
אנננננננני. היפר. ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: Brighter שיר השבוע לא של פראמור: always be my baby - David cook billy jean - David cook california - Hwak nelson קליפ השבוע: Bad day -Fuel להקת/אומן השבוע: David cook
והוק נלסון. אלבום השבוע: Analog heart (חעח דיודדדד) משהו חיובי שקרה השבוע: ההופעה בחוג תיאטרון.
והחברים מהצופים ואחח. כיף. והינו מלא בים השבוע! משהו שלילי שקרה השבוע: ממ. נגמר הכסףXD סדרת השבוע: דני הוליווד (נועה לא מתה פאםםפאםםםםםםם) סרט השבוע: 21 ציטוט השבוע: *מההצגה* "זה בטוח יעבוד!!!!!" "נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! רגע.. מה יעבוד?" XD תמונת השבוע: (השיער שלי היה מפחיד וזוהר בקוקו לפני ההופעה.
)

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif[[=

שיר השבוע של פראמור:אמרג'נסי שיר השבוע לא של פראמור: Linkin park-somewhere i belong Linkin Park - Breakin The Habit Linkin Park - Numb קליפ השבוע:אין להקת/אומן השבוע:לינקין פארק אלבום השבוע:Linkin park-meteora משהו חיובי שקרה השבוע:הכל
משהו שלילי שקרה השבוע:אין >< סדרת השבוע:כמעט מלאכים,חשופים. סרט השבוע:מכושפת
ציטוט השבוע: חברה שלי :"פעם התכתבתי עם מישהו,ורציתי לכתוב בנות,ובמקום זה כתבתי זונות, והוא נבהל והתנתק...בעצם אני לא זוכרת אפילו עם מי התכתבתי "
תמונת השבוע:כרגיל

BegForMercy

New member
טנהנהנה ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: הוו.. Let The Flames Begin My Heart My Hero (Foo Fighters Cover) That's What You Get Never Let This Go שיר השבוע לא של פראמור: Tastes Lie Kevin Bacon- iwrestledabearonce שיר ענק חחחח קליפ השבוע: יש 2 תראו אותם O: http://www.youtube.com/watch?v=ZrFTR9fucr8 זה השיר מלמעלה ^ http://www.youtube.com/watch?v=n2AGBkvrhYQ זה משהו ממש ממש ממש ממש יפה כדאי לכם לראות O: להקת/אומן השבוע: פארמור וסימפל פלאןXD אלבום השבוע: סימפל משהו חיובי שקרה השבוע: חברים, שחר משהו שלילי שקרה השבוע: בגרות בספרות סדרת השבוע: אין סרט השבוע: ג'רזי גירל ציטוט השבוע: אני ברגעי חירפון: *מחזיקה את 2 הידיים כזה באוויר* "וואי היד הזאת יותר כבדה
" *אחרי כמה שניות* "אהה כי יש בה פלאפון!! D::: " תמונת השבוע: אין לי כוח חח

Sacred Lie

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור: REWIND שיר השבוע לא של פראמור:nightwish-Amaranth קליפ השבוע:אין להקת/אומן השבוע: מ מ מ .. אלבום השבוע: לא משהו חדש. :S משהו חיובי שקרה השבוע: קניתי משקפי שמש חדשות?: משהו שלילי שקרה השבוע: נפלתי. חחחחח סדרת השבוע: שומדבר. X_X סרט השבוע: פרוייקט המכשפה מבלייר ציטוט השבוע: היום בכתה המורה עברה לידי ולא ראיתי אותה והסתובבתי והיא נכנסה לי ביד ואז היא כולה עשתה את עצמה כאילו היא שברה ת'אצבע ואני כזה " סליחה סליחה סליחה " אז היא עושה לי " זה פשוט התעללות במורות " יענו בצחוק אבל מה היא מטומטמת? חחחחחחחחחחחחחחח
תמונת השבוע: אני D: פעם ראשונה שאני שמה . X:

למעלה