Battle of Zeppelin

AeroDar

New member
../images/Emo180.gifBattle of Zeppelin../images/Emo180.gif

בוקר טוב לכולם!! חזרתי...אחרי שנים שלא הייתי פה...חחח והמנצח של אתמול הוא ( טה דה דה דה...) Since I've Been Loving You שקיבל 7 הצבעות מחברי הפורום...טיפ טיפה אחריו נמצא לו Black Dog עם 5 קולות... בצער רב אנחנו נאלץ להיפרד מכלב שחור...
והמתמודדים שלנו היום: מתמודד מספר 1 - Ramble On נגד מתמודד מספר 2 - The Rain Song בהצלחה!! ושהטוב ינצח!!

yoyoyud

New member
בעצם משנה לThe Rain Song.

זה די קשה.... תקשיבו לשיר הזה כמה פעמים, בסוף תראו את היופי שלו. שיר גאוני הייתי אומר.

ThePiper

New member
אווו זה קשה!!!

אתמול תפוז עשו לי בעיות ולא יכלתי להצביע, רק תדעו שהקול שלי הלך לסיינס... למרות שבלאק דוג זה הרינגטון שלי =) אני חושבת שאני אבחר בראמבל און... אני משוחדת בגלל התוכן הטולקינאי שבו ^^ אבל לריין סונג אני מקשיבה בכל הזדמנות מעט מלנכולית, בחירה קשה. אבל אני נאלצת לבחור בראמבל און.

P o M i K i

New member
The Rain Song!!!!!!!!!!!!!!

אם כל הכבוד לRamble On ולטלולקין ולשאר החבריה... The Rain Song הוא אולי השיר הכי יפה של זפלין, הוא כל כך יפה... ורגיש... ומתוק... הוא חייב לנצח!!!!!!!

AeroDar

New member
Ramble On ....

הוא מעלה לי את המצב רוח ברמות כשאני מודכאת... the rain song אומנם באמת שיר גאוני אבל יותר התחברתי לרמבל און...

AeroDar

New member
סורי....

לא שישרתי טוב... אני טיפה עייפה....יודעים מה זה לקום ביום של החופש ב 8 בבוקר?!?!

jammit

New member
לא! לעולם לא נסלח לך! מואהאהאה

ואני קמתי יומיים ברצף ב7 ומשהו...

ThE RhythM

New member
אולי הכי קשה עד כה

Rain Song...ראמבל און אחד האהובים עליי בזפ 2 אבל ריין סונג אולי השיר השקט הכי טוב של הזפ.

Hedillon

New member
Ramble On

היה קשה אבל איכשהו אני מעדיף לרקד לצלילי רמבל און מאשר להרגע לצלילי ריין סונג

למעלה