מפגש פורום

kelly7i

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo175.gifמפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif

ברוב קולות נבחר תאריך למפגש פורומינו הקט, והתאריך הוא.. טה דה דה דאםםם! :
יום חמישי, 31.7.08
מקום מפגש: התאספות בכניסה לגג אזריאלי. שעת מפגש: 12:30 כל מי שהולך לבוא למפגש מוזמן לשרשר להודעה זו: שם: גיל: מסן: תמונה לזיהוי: אז.. ניפגש..?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifנפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: אלמוג, אבל תקראו לי רייבן ^^
מסן: [email protected]
אייסי: 481016912
תמונה לזיהוי:
אנשנושים.. תוסיפו אותי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo180.gifבעז"ה אני שם!../images/Emo41.gif

שם:דורית :].. גיל:15. מסן:[email protected] מוזמננוות;].. תמונה לזיהוי:הינה אני..אומנם כאן אינ עם פאן..אבל אולי גם במפגש אני הייה עם פאן..מי יודע
?. גוד נייט

adi12313

New member
אהמ אהמ

אומגאדד...את כ"כ יפה...בלי להתחנףXD בת כמה את ומאיפה את?XD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifדוקיייייש לכי לדגמן!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יא מדהימה אחת 3>

Lex 1

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo177.gif אולי. ><"

שם: אלכס. גיל: עוד עשרה ימים 18. מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אין לי כרגע תמונה יותר ברורה במחשב

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifקולולולו מפגשמפגשמפגש!../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שם: סייייייייייייייון
גיל: זה משנה? Oo נמנמ 15 מסן: [email protected] תמונה: .... ><' קלי...... מה עם העוגה?!

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifWatch out, Ligalosha is coming ../images/Emo98.gif

שם: ליגל\ליגלוש\ליגלושה תהנו ^^ גיל: 14.8 מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: ממ מאיטליה >< כבר מתה לפגוש את כולכן!

לללייגגלווש ../images/Emo24.gif

אני מתה כבר לפגוש אותך @#$*&^# אני אביא לך את מה שהבטחתי לך
אוהבת אותך

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifגמאני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חח גם בלי מה שהבטחת לי אני מתה לראות אותך...

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif יאאאאאאא

מפגשמפגשמפגש שם: מיכל אבל אתן יכולות לקרוא לי מייקי גיל: 14 מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אממ....

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifמייקי! יא נוטשת! *&^%$#@%^&

דיד יו תקעת נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אני לא ננוטשת@#%#

ססססססססססססססס' סססססססססססססססס' ססססססססססססססס' XDDDDD "בוא, בוא רגע!" "לא,לא" "נו בוא רגע" "לא, לא, טוב רגע אני קורא לדוד, דודדדדדדדדדדדדד!!!!" ~פלוץ~ "מה זה? היו פה פרחים" XDDDDDDDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifכבר לא כבר לא..... XDDD

ohmygooooooooooooooosh i know you!!!!!!!!!!!!11 הוקעעע הוו הו הוו וועה עוההההההההההה *קולות של קוף* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ססססססססססססססססס..................... גמכן המחשבים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *&^%^%$#@@$%^&**&%^$#&%$%&#

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif XDDDDDDDDDDDDD

יאא לא הפסקתי לצחוקקקק מזה ותגידי למחשבים האימואים האלה שלך שלא יתעסקו איתיי@#%#@

ססווופססווףף אני אפגוש אותך ../images/Emo24.gif

אני כל כך מחכה כבר ליום חמישי ! אני לא אשכח להביא לך
אני
אותך

למעלה