בוקר טוב לכולם

מדגימה

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif בוקר טוב לכולם

חזרתי מים המלח והיה נלפלא כל כך נהנתי אבל גם נשרפתי בשמש זהו עכשוי חוזרים לשגרה דברים טובים תמיד נגמרים מהר
עכשיו אני צריכה לעבור על כל מה שהפסדתי

iris3111

New member
אכן מדגימה דברים טובים ניגמרים מהר

ואת רצית שותפות למסע ....חה חה חה לא היית מספיקה הכל. העיקר שמילאת מצברים והכל טוב ומקווה שזה הביא תאבון לעוד....... ועכשיו שיגרה להתחיל ליסרוג.....

מדגימה

New member
טעם של עוד

בוודאי שנשאר לי טעם של עוד, והרי זה לא חוכמה אני מאוד אוהבת את ים המלח ותמיד אני חוזרת לשם, אבל אין ספק שכייף גדול היה

אני סרגתי כזה דבר רק שלמטה פתוח

ובלי ריצרץ מקדימה אלא כמו גלימה............. זה יצא מדהים בלבן להטבלה של פספוס..........

שמחה שנהנית יש לך המלצות על מלון?

במיוחד לילדים בגילאי 10? יש בכלל בים המלח מה לעשות לילדים מלבד הפעילויות של המלון?

מדגימה

New member
לילדים אין הרבה מה

לעשות ובמיוחד במלון שהייתי מלון"הוד" אבל יש מלונות עם פעילות לילדים, האמת אני לא בחרתי סתם בים המלח, גם לצורכי ריפוי, את יודעת "פיברומיאלגיה"

מדגימה

New member
אתם זוכים, אני מחפשת

שמלות לבובות ונתקלת ביצירות יפות אז תהנו לכם

מדגימה

New member
אופס עכשיו שמתי לב שהכל אותו דבר

אני אנסה שוב להעלות את האתרים כי יצאתי מהם

מדגימה

New member
שלום לכן בנות ערב טוב

כל היום לא הייתי בבית, עכשיו חזרתי רציתי לספר לכן שאני אתמול סיימתי לסרוג שמלה לבובה ברבית יפה מניילונים הצבע לבן , גם כובע סרגתי לה, יצא יפה וחמוד גם סרגתי בתקופה האחרונה 3 כובעים נחמדים בשבילי[כי אני מתפללת בבוקר] "לא דתיה סתם" וסרגתי בחורף נעליים סרוגות לבעלי וילדיי וגם לחמי ועוד כמה דברים קטנים חבל מאוד שאני לא יכולה להראות לכם את היצירות

למעלה