The McWeekend is here again

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo177.gif The McWeekend is here again

והוו פעם ראשונהDD: וגם כי אני לא מצליחה להירדם ><" סופ"ש נעים
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
קישור למדגישומטיק למי שרוצה: http://www.tpeople.co.il/on/mo/

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Corrupted. Do Ya. Lies (Live). Falling In Love. The Last Song.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Aerosmith - The Grind. Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing. Amy Winehouse - To Know Him Is to Love Him.
Babyshambles - Fuck Forever. Babyshambles - Pipedown. Babyshambles - Delivery. Busted - Let It Go. Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song. The Fray - Look After You. The Kooks - You Don't Love Me. The Kooks - Mr. Maker.
The Kooks - Sway.
The Kooks - One Last Time. The Kooks - Tick of Time. The Kooks - All Over Town. The Last Shadow Puppets - In My Room. The Last Shadow Puppets - Standing Next to Me. Lostprophets - 4AM Forever. Nirvana - Coma As You Are.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
The Kooks. אלבום שחרשתי עליו:
The Kooks - Konk.
קליפ שעשה לי את זה:
BSB - The Call ><" http://uk.youtube.com/watch?v=C6GRKRDicTU הראיון עם מק' באייטונס + הופעה חיה של בקסטריט.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: פרוייקט מסלול 4. גיא פינס. שנות ה-70 (4). Red Band. הופעה של גוון סטאפני. חדשות הבידור. Creebs. Punk'd.
: Mr. Woodcock. שון וויליאם
רקוויאם לחלום. החוק עפ"י ג'ורג'יה. פרוייקט המכשפה מבלייר 1.
משהו שהכעיס אותי השבוע:
- חסר לי דם/ברזל בגוף.
משהו ששימח:
- מסיבת גיוס לידיד. - עוד שבוע יומולדת ועוד יומיים אילת.
משהו שהעציב:
- מסיבת גיוס לידיד. - חברה שלי חולה ואולי לא תבוא איתנו לאילת.
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sum 41 - Pain for Pleasure + No Reason.
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נוסטלגיה+BSB=../images/Emo23.gif

Charley XD

New member
אניאניאני D:

ואם כתבתי שטויות, זאת לא אשמתי לא ישנתי כל הלילה ועבדתי ! מצעד הלהיטים של מקפליי: הכל בערך ... כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: רובירובירובי ומלא מהדי.וי.די של באסטד. הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מק' ובאסטד 3> אלבום שחרשתן עליו: GT קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/user/kissmoon1 ענק XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: וואו יש מלאמלא אנטומיה של גריי, על טבעי, נמלטים, האוס, מושן, וונדי, GH, ההופעה של באסטד, בטי ובוסטון ליגל משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבוסית שלי
משהו ששימח: נגמר היום הפוך ואני בסדר DDDD: היה אחלה בביצ'ס משהו שהעציב: הלכתי לאיבוד ><" ציטוטיה: וואו זה ארוך. "כמה פט שופ בויז צריך בשביל להחליף נורה? שניים - אחד שיחליף את הנורה ואחד שיעמוד מאחור ויראה משעומם". על מיקי : בוץ/ניצן אומר/ת: ~אומייגאדג חחחחחחחח המצאה שלי משולבת בדאגי~ בוץ/ניצן אומר/ת: בהיתי בתמונה שלו חמש דקות והתפוצצתי מצחוק בוץ/ניצן אומר/ת: וואי חחחחחחחח אני בוכה פה בוץ/ניצן אומר/ת: ואני ממשיכה להסתכל על תמונות שלו ולפרוץ בצצחוקXDDDDDDDDDDDD אורטל אומר/ת: איזה אדם מסכן .. כולן רואות אותו כל הזמן ובוכות מצחוק בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחח אני הייתי מתה מצחוק בפרצוף שלוXDDDDDDDDD כאילו לא בכוונה פשוט היה קורהXD אורטל אומר/ת: אני זוכרת תמונות ממש מזמן איתו XD בוץ/ניצן אומר/ת: מעניין איך הוא נראה אזXDD אורטל אומר/ת: איזה רוע מהלך את בוץ/ניצן אומר/ת: כזה שיער אדום זוהר אורטל אומר/ת: אותו דבר בערך בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון?D: אורטל אומר/ת: עם זה היה הוא ? OO" בוץ/ניצן אומר/ת: וואי אני מדמיינת אותו עם שיער אדום כזה ואני נ'קרעת אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDD אורטל אומר/ת: אוי גאד ! בוץ/ניצן אומר/ת: אני יכולה לעשות בפיינט!! בוץ/ניצן אומר/ת: זה ייצא עוד יותר קורע חחחחחח אורטל אומר/ת: XDDDDD תעשי אורטל אומר/ת: אוי ג'אד .. זה נעשה יותר ויותר מצחיק רק מלחשוב על זה XDDDDDDDDDDDDD אורטל אומר/ת: אהה ואזה גאד משולב עם הארי, ג'אד. בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח הארי הוא אלוהיםXDD "הוו ג'אד אדירים" בוץ/ניצן אומר/ת: הממ אני לא מוצאת את הפיינט.XD אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: Ho Judd Allmighty "here's another song for the radio and here's another line from the heart so don't pretend to hate us as you sing along cause we all look the same in the dark." ~שיר שולחת לי תמונה של דאגי והארי משולבים~ (17:03) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתיךעל! (17:04) אורטל: חחחחחחחח חבל שהם לא יכולים להוליד ילד ביחד ... הוא בטח היה חתיך (17:06) שיר. D:: מאיפה לך שהם לא יכולים?! (17:07) אורטל: XD נכון שכחתי ! דאגי אישה בעצם ... רגע ! זה אומר שהארי לא גיי ?????????!!!!!!!!! זה לא הגיוני ! (17:11) שיר. D:: לא, אני רק אומרת שהכל יתכן! (17:12) אורטל: OO" תסבירי ... (17:12) אורטל: אני אוכל להתחתן איתו שהוא יגדל ? (17:13) שיר. D:: לא (17:13) שיר. D:: הוא כבר נשוי לי (17:13) שיר. D:: (17:13) שיר. D:: ואני אעשה לו שעווה בין הגבות (17:15) אורטל: XD הבן שלהם ? הוא כבר קיים ??! למה לא אמרת כלום ? מה תכננת לעשות ? להסתיר או בארון עד שיצא ? (17:18) שיר. D:: הוא אצלי בין הרגליים (17:22) אורטל: איך קוראים לו ? (17:23) אורטל: ולמה את תמיד חייבת לשכב עם כולם ? את ממש זונה .. (17:23) שיר. D:: אחותך זונה (17:23) שיר. D:: וקוראים לו ג'ייק (17:23) שיר. D:: לידיעתך (17:23) שיר. D:: אנחנו מאוהבים (17:24) אורטל: XDDDDDDDDDDD שקר (17:24) אורטל: תזהרי שהאף שלך לא יפגע במחשב (17:26) אורטל: איכס .. זה לא קצת סוטה שאת עם ילד קטן שיר ? זה לא צועק לך באוזן "פדופיליה" ? (17:27) אורטל: וחוץ מזה .. זה עוד יותר מגעיל שאני עם "אבא" שלו.. לא ? (17:28) אורטל התנתק/ה (17:28) שיר. D:: זה לא שקר!!!!!![ (17:28) שיר. D:: \ (17:28) שיר. D:: זה לא כי הוא חזר מהעתיד (17:28) שיר. D:: פשוט בעתיד (17:29) שיר. D:: אז הארי ודאגי מתאהבים (17:29) שיר. D:: ובעתיד אפשר להוליד ילד (17:29) שיר. D:: אז הם מולידים אותו (17:29) שיר. D:: ואני הגעתי להעתיד זה לא שקר!!!!!![ (18:24) אורטל: שירק ? (18:24) שיר. D:: כן? D: (18:24) אורטל: XDDDDDDDD ~ ממש הרבה~ (18:24) שיר. D:: על מה? (18:24) אורטל: מישהו מושפע מטומסי יותר מדי (18:25) שיר. D:: זה אמר לי שזה לא שלח לך!!!!!!!!! (18:25) אורטל: "חזר מהעתיד" (18:25) שיר. D:: קיצור אני הגעתי לעתיד! (18:25) אורטל: XDDDDגגגגגג (18:25) שיר. D:: ששם בנים יכולים להכנס להריון (18:25) שיר. D:: לקחתי את ג'ייק בחזרה לפה (18:25) שיר. D:: ועכשיו אנחנו מאוהבים. (18:25) שיר. D:: והוא בן 16 וחצי! (18:25) שיר. D:: ועשיר! (18:25) שיר. D:: XDDD (18:25) אורטל: וראית בויד באנד ? אנד אנדר וואן אנד אנדר וואן ? (18:25) אורטל: XDDDDDDDDDDDD (18:25) שיר. D:: הא? (18:25) שיר. D:: אההההההההההה (18:26) אורטל: לא חשוב באסטד ><" (18:26) שיר. D:: כן מקפליי עדיין ביחד (18:26) שיר. D:: כן הבנתי (18:26) אורטל: XDDDDDDג (18:26) שיר. D:: אבל לא הלכתי לYEAR 3000! (18:26) אורטל: חחח אבל הוא איתי עכשיו .. (18:26) שיר. D:: כולה עוד 20 שנה ככה (18:26) אורטל: הארי הכוונה (18:26) שיר. D:: כן הוא איתך אבל עוד חודש הוא עוזב אותך כי הוא מגלה שהוא מאוהב בדאגי (18:26) שיר. D:: אז תנצרי כל רגע (18:26) אורטל: XDDDDDDDD ~שקר~ (18:27) אורטל: חמודה .. אנחנו מתחתנים מחר (18:27) אורטל: וכמו שאמרת קודם (18:27) אורטל: הוא בין הרגלים שלי (18:27) שיר. D:: אבל חמודה (18:27) שיר. D:: אתם לא תחנו (18:27) שיר. D:: *תתחתנו (18:27) שיר. D:: הייתי בעתיד אני אומרת לך (18:27) שיר. D:: הארי ודאגי ביחד (18:27) שיר. D:: את לא תפרידי ביניהם BITCH! (18:28) אורטל: חחח לא נראה לי שהם ביחד .. הם סתם רצו ליצור את הילד הכי יפה בעולם (18:28) שיר. D:: טוב בסדר (18:28) שיר. D:: תמשיכי לחיות בשקר (18:28) אורטל: XD (18:28) אורטל: נחייה ונראה עד מחר ! (18:28) אורטל: ואת לא מוזמנת לחתונה ! |סנוב| אחרי זה ~~ (20:58) אורטל: לא אמרת כלום על התמונה שלי ! זה הארי והוא תמיד דורש צומת לב מיוחדת .. (20:58) אורטל: במיוחד אחרי היום (20:58) שיר. D:: זה הארי? (20:58) שיר. D:: הבטן שלו נראית מעוותת (20:59) אורטל: אמרתי לך שנתחתן מחמדי (20:59) אורטל: |חורצתלשון| (20:59) אורטל: והסיפור שלך בכלל לא הגיוני ! (21:00) שיר. D:: אוו (21:00) שיר. D:: זה אומר (21:00) שיר. D:: שהכנסת אותו להריון?" (21:00) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDD (21:00) אורטל: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (21:00) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |צוחקת ממש| (21:00) אורטל: אולי הפוך ? OO" (21:00) שיר. D:: לאלא, כי הבטן שלו מעוות! (21:00) שיר. D:: *מעוותת! מתנגן בראש / בפלייליסט: טרנסי של הGH
המלצת השבוע: שיש שועל לידך תברח ותתן לו לאכול את הילדים. הם רכים והם לא הספיקו לחוות הרבה. התמונה הכי חמה: חם ?

Charley XD

New member
ועוד 2 כי אני חייבת XDDDDDDDD

מהביצ'ס XD המחזה לשיר של באסטד לול. Sleeping with the light on המ"י

Charley XD

New member
תמונה 3

מי המצאה גאונית ? זה עזר לי ולאור למבחן בכלכלה D: מתח חברתי, הרגשת קיפוח וניקור. אני מקווה שלא תסכלו אותי באבנים על זה ששמתי את התמונות האלו ><" האמ דרור בעיקר. 3> ובזאת הלכתי לישון.

Charley XD

New member
אוי וואי איפה הראש שלי היה בבוקר ??!

לא כתבתי שניצן מושימושלמת ושהיא עשתה את התמונה הזאת XD

Orange Sky

New member
חחח נכון, הכל בזכותי! XD ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Orange Sky

New member
חחחחחחחחח~צוחקת הרבה על מיקי~

איזה תמונה מושלמת עשיתי?DDD: מיקי הוא
3>

sweet shir

New member
השיחה שלנו הייתה קורעתXDDDDDDDDDD

והתמונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

just orr

New member
חחחחחחחחח התמונה XDDDD

כל התמונות XDDDDDDDDDDDDDDDD והציטוטים XDDDDDDDDDDDDD

Shir Jones

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: point of view one for the radio smile do ya כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: the used-all that ive got הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפלי!!!!! אלבום שחרשתן עליו: radio:ACTIVE קליפ שעשה לכן את זה: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ הכעיס? שומדבר
משהו ששימח: הרחיבו לי תזכירון במחשב וגם פירמטו לי אותו אז עכשיו הוא מהיר!
משהו שהעציב: גלעד שליט עדיין בשבי
וגם שלא באתי למפגש
ציטוטיה: היה משהו מצחיק אני זוכרת! אבל לא עכשיו
מתנגן בראש / בפלייליסט: smile
המלצת השבוע: אמממ......אל תהיו חולים בדיוק כשההורים מתחננים לנסוע לטורקיה התמונה הכי חמה: אני מתה על התמונה הזאת דני יצא מזה חמודד

dougie10

New member
הנה שלי!!!....../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Corrupted Going Through The Motions Do Ya Smile Falling in love כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: If I never see your face again- Maroon5 feat. rihanna I'm Yours- Jason Mraz כל השירים של ה radio:active הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: Maroon5 McFLY Jason mraz אלבום שחרשתן עליו: RADIO:ACTIVE קליפ שעשה לכן את זה: If i never see your face again- Maroon5 feat. Rihanna תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטמן האביר האפל..... ( לזכרו של הית' לאג'ר!!...
) משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא יכולתי להגיע למפגש! משהו ששימח: מסיבת פיג'מות בבית של חברה...(בחזרה לילדות
) משהו שהעציב: שלא יכולתי לבוא למפגש....
ציטוטיה: אין משו מענין! מתנגן בראש / בפלייליסט: כל השירים של רדיו אקטיב! המלצת השבוע: אל תנסו להכי שייק בננה בעצמכם...זה ממטרה אחת גדולה
(אמא שלי כמעט הרגה אותי שהיא ראתה את המטבח
) התמונה הכי חמה: אמיל הירש
....obviously
הוא שיחק ב
Speed Racer
ו- Into The Wild אם מישהי ראתה! אם לא ראיתן מומלץ
!!!

YuvalJones

New member
חזררתייD:

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: עברתי רק כדי לראות - תומר יוסף ובן הנדלר D: הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: נמנמנמ... אלבום שחרשתן עליו: עבודה עברית במחנה! קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא הייתי בבית כל השבוע.. משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום.. משהו ששימח: מחנה קיץ. משהו שהעציב: פעולה אחרונה עם בר בתור מדריך. כמה בכיתי יואו LOL ציטוטיה: יש מלא ציטוטים אבל לא מהסוג שאני אכתוב ומישהי תבין. מתנגן בראש / בפלייליסט: עברתי רק כדי לראות. המלצת השבוע: - התמונה הכי חמה: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה