סקר

../images/Emo180.gif../images/Emo180.gifסקר../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

מכל הסרטים שיש להם כאלו שלא ראיתם וכאלו שכן, עם היו אומרים לכם רק סרט 1(כי גם אני יכולה להגיד הייתי רוצה את כולם) אבל רק סרט 1 איזה סרט באמת הייתם הכי רוצים לראות בקולנוע
תשובה שלי: אני הייתי רוצה לראות את הסרט שהם עובדים עילו עכשיו "כשברומא" ניראה לכם שהסרט הזה כן יצא לקולנוע
אני לא זוכרת מי אמר לי כבר שאולי... ומישהו יודע על מה הסרט מספר
השמח לדעת.
ויש לי גם הצעה בנוסף
____________________ למה שלו נכתוב כולנו אי מייל לאתר הרשמי של התאומות ונכתוב להם שיביאו משהו לישראל שם אני בטוחה שיותר יקשיבו לנו באמריקה, עם מלא יכתבו.

Nomero Uno

New member
תגובה

ת´אמת לא אכפת לי לראות את הסרטים שלהן בבית ולא בקולנוע זה לא שיש להן אפקטים מיוחדים בסרטים שלהן ותשובה לך "כשברומא" לא יגיע לקולנוע הוא אחד משלושת הסרטים שהן מצלמות השנה לוידאו לפני שהן עוברות לסרטים לקולנוע שהראשון שבהם יהיה הסרט בגרמניה בסוף השנה בקשר להצעה שלך - לדעתי זה לא ממש יעזור כי האמריקאים לא יביאו לנו סתם את הסרטים אם יבוא אליהם קונה הם ימכרו אז אם כבר לכתוב אז צריך לכתוב לערוצים הישראלים שיקנו את הסרטים שלהן

omer wild

New member
תגובה...

גם לי לא היה ממש אכפת איזה סרט ! העיקר סרט של התאומות המתוקות שלנו !

כן../images/Emo45.gif

צודק אבל אולי עם נכתוב להם הם ישכנעו את הישראליים חחח נגיד להם כמה אנחנו אוהבים אותם ואולי יצאו להם איזה משהו
ותודה בקשר לסרט

omer wild

New member
לנועה...

את כאן ? ואם כן את יודעת שאתמול הזמנתי מהאינטרנט סרט וספר של הבנות !! נכון שזה ממש שווה !!

motib4

New member
התגובה שלי... ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה לראות את דרכון לפריז בקולונוע. לדעתי זה סרט יפה שממש מגיע לו להיות מוקרן על המסך הגדול. תשובות לשאלותייך: "כשברומא" לא ייצא לקולנוע, רק הסרט אחריו, שהן מצלמות בגרמניה בחודש צדמבר. אני עדיין לא יודע על מה מסופר בסרט. בקשר להצעה: אני לא חושב שזה יעזור. אין קשר ליצרן האמריקאי. אלא לייבואן הישראלי. אם ייבואן ישראלי יהיה מעוניין במוצרים של התאומות, אז יהיו פעולות בנושא. אני גם בעד להתחיל לייצר מוצרים בארץ, אבל זה לא יהיה בעתיד הקרוב.

הא...../images/Emo13.gif

אופס חחח אז הייתי קרובה הסרט שאחרי "כשברומא
חבללל איך בלי לקנות את כל הבגדים שלהן
אוך צריך קצת לחץ מי כולם הפגנה!!!!!!
נכתוב מלא מלא מלא עד שהם התעצבנו ונמשיך לכתוב ואז חחחח הם ישבו!!!

למעלה