מונדיאל!!!!!

../images/Emo180.gif../images/Emo86.gifמונדיאל!!!!!

אז מה, גם אתם הייתם דבוקים למסך עד לאחרונה בשעות 4,7,10. גם אתם לקחתם חופש מבנות לחודש הקרוב?! בכל זאת דבר כזה קורה אחת ל-4 שנים:) יאללה אנשים ספרו מה מי מו, חוויות מהמונדיאל ואת מי אתם מעודדים. יאללה אנגליההההההההה!!!!!

Gigantic Boots

New member
יש לה בנות בחיים ואתה שומע רדיוהד..

זה ניגוד רציני וכדורגל זאת האהבה השניה שלי :)

כאלה יריבות מנוגדות?! מעניין:)

באמת ארגנטינה עד כה נראים הנבחרת הכי טובה! נראה היום נגד הולנד (החלשה יחסית) מה הם יעשו איתם. אני בעד ארגנטינה, אני רוצה שאנגליה יפגשו אותם מתישהו, וינצחו! ד"א איזה נבחרת לדעתכם היא פספוס? לפי דעתי חוף השנהב, חבל כ"כ שהם לא עלו!! הם משחקים ברמה מצויינת, ורק בגלל כמה שטויות גם ארגנטינה וגם הולנד ניצחו אותם, נצחונות שלא הייתי אומר מוצדקים. אבל יאללה אנגלייה!!!!

senior dingdong

New member
אני דווקא בעד שוודיה

אבל אני לא רואה סיכוי שהם עוברים את גרמניה... גם פורטוגל לא רעים אבל הם יוגרלו לשמינית נגד הולנד וחבל לי שהולנד יעופו... נו מילא...יאללה פורטוגל

Paranoidd

New member
רקקקקק הולנדד!!

היום הולנד מנצחים את ארגנטינה ... זכרו מה שאני אומר! ועכשיו למציאות...חבל שהולנד לא משחקת משהו...תמיד אהבתי את הולנד בעיקר בזכות אדגר דווידס... ארגנטינה בטח ינצחו אבל לא נורא.. באמת חוף השנהב זה בזבוז ...אם הם היו יוצאים בבית פחות קשה הם היו יכולים להיות אחת הנבחרות היותר משמעותיות במונדיאלה.. בעיקרון רק שברזיל לא תיקח נמאס לי מהם כבר...ואיך שהם משחקים לא מצדיק שום גביע.. אם לא הולנד אז ששבדיה אולי...אהבתי את המשחק שלהם אתמול.. בקיצור... איזה כיף זה מונדיאל.!!

michael meiri

New member
אני בעד אנגליה

אפילו שהם לא כל כך משחקים כל כך טוב בזמן האחרון אבל יש להם את סטיבי ג'י (ספוט)

Knives Out

New member
אנגליה משחקת חרא,

אבל ברור שאני בעדה מול השוודים האנטישמים המסריחים האלה.. היום ארגנטינה נגד הולנד ב22:00!!! משחק אדיר יהיה!

kittycatbone

New member
אוח אני שונאת כשאומרים

שמדינה שלמה היא אנטישמית... אני אפילו בטוחה שלא כל איראן אנטישמית

מונדיאמה?

בחינות סוף סימסטר.....בין זה לבחורה בחיים שלי, אין זמן ללכת לשירותים....למי אכפת מ22 גברים שרודפים אחרי כדור.... בלי לפגוע באוהדי הכדורגל..כבודם במקומם מונח..

vegetable man

New member
גם אותי כדורגל לא ממש מעניין

והאמת שאני מופתע קצת עד כמה המונדיאל הנוכחי לא מעניין אותי. אבל בטוח היה כיף להיות עכשיו בגרמניה... לעומת זאת, כדורסל, זה כבר דבר אחר.

kittycatbone

New member
חח יש לי חברות ..

גרמניות מברלין, והן כולן במסנג'ר מדברות איתי כל הזמן על המונדיאל זה ממש מצחיק. ואיזה כיף להן, הם יכולות אפילו ללכת לראות את המשחקים אם יש כאלה בברלין!!

דווקא המונדיאל הזה בורך בכמה וכמה

משחקים ממש ממש טובים ואיכותיים, ראה ערך חוף השנהב- ארגנטינה חוף השנהב-הולנד, ראה משחקים של גאנה. ראה ערך ספרד. פשוט משחקים טובים ברובם 80% משחקים ממש ברמה, לא רוצה לפתוח עין על המשך המונדיאל אבל נקווה שכמו שהתחיל ככה יסתיים, איכותי וברמה גבוהה:)!

whatever4

New member
אני בדילמה.

עדיין אין לי פייבוריטית אבל אני מאוד נהנת מהמשחקים. אנגליה? חבורה של אפסים בלי התקפה. כל הזמן מגביהים לרחבה ומחכים שהמגדל ששמו קראוץ' ינגח פנימה. ככה לא זוכים בגביע. ברזיל? הנבחרת המאכזבת אבל עם הפוטנציאל הגדול ביותר. ארגנטינה? מסתמנת כפייבוריטית שלי אבל היום איכזבה בענק. גרמניה? ההפתעה מבחינתי. אם ימשיכו להבקיע ולהיראות טוב אני בעדם. אבל עדיין, קשה לאהוב אותם. יאללה גאנה!

בקשר לאנגליה, עד כה הם לא שיחקו

בתור קבוצה, חוץ מהמחצית הראשונה מול שוודיה, הכל פשוט התחבר הם שיחקו מצויין מחצית ראשונה! (מחצית שנייה חושך.. :\) אבל נקווה שישתפרו. מה שכן, בכלל קראוץ' לא היה אמור לשחק המגעיל הזה הרובוט חסר הרגש הזה, אבל אנגליה עכשיו במכת פציעות עצבנית, אואן זהו סיים ל-9 חודשים הקרובים את המשחקים שלו :( זאת אבדה קשה לאנגליה!! אבל נקווה שרוני עוד יחזור לכושר ויפצה על זה. הבעיה היחידה כרגע של אנגליה כפי שאני רואה אותה זה בעיה רצינית בהתקפה, אבל נקווה לפתור גם את זה! יאללה אנגליההההההה!!!!!!!!!!!!

למעלה