הודעות למיניהן

ליאן.

New member
סיכום הסקר ../images/Emo70.gif

האם הדשא של השכן ירוק יותר, או - האם כל הסינגלים מחפשים זוגיות ואהבה ? סה"כ קולות: 16
בחור: לא מזמן סיימתי זוגיות. אני עדיין בשלבי התאוששות.. 1 בחור: לא מזמן סיימתי זוגיות. מחפש מחליפה לקודמת, אהבה חדשה. 2 בחור: אני שואף לאהבה, מעריץ את הזוגיות, מחפש את האחת. 6
בחורה: לא מוכנה להתחייב לאחד בלבד, אבל מוכנה להתחייב לרבים במקביל 1 בחורה: לא מזמן סיימתי זוגיות. מחפשת מחליף לקודם, אהבה חדשה. 3 בחורה: אני שואפת לאהבה, מעריצה את הזוגיות, מחפשת את האחד. 3 אהמ.. מעניין. מסתבר שרוב אנשי הפורום (אלה שהצביעו) מחפשים אהבה, מחוייבות וקשר קבוע ובעצם רוצים לצאת ממעגל הסינגליות (לברוח מהפורום?!). מה כל כך רע בלהיות מסונגל ?..

../images/Emo32.gif "החברה הכי טובה שלי נורא

מכוערת, אבל כל הזמן מתחילים איתה?" (או שאת יותר מכוערת...או שהיא לבושה פחות). "איך אני מסביר לה שאני הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים" (רק באלימות זה יילך, ואם לא אז כנראה שהיא לא הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים). פורום חדש בתפוז - "אפי היקרה", בו אפשר למצוא תשובות לשאלות קיומיות אלה וגם אחרות ("אני מגיע לבליינד דייט ומגיעה איזה גודזילה 8 מטר, מה הדבר הנימוסי לעשות?", ואפילו דברים פחות מופרכים כמו "השכנה מלמטה מוציאה כל בוקר את הכלב האימתני שלה לטיול בדיוק כשאני הולך לעבודה. וכל בוקר אני מוצא את עצמי בדרך הכי ארוכה לאוטו כדי לא להפגש איתם".) כולכם מוזמנים לפרוק מעט מהבעיות המציקות ביותר, לענות, להתעצבן, ואח"כ לנסות להרגע.

ליאן.

New member
שופו איזה אייקונים יש לנו הקיץ..

לצערי אני בהחלט יכולה להזדהות עם עניין ה

ליאן.

New member
אם יש בפורום הזה אנשים המוכשרים

בכתיבה ומעוניינים לכתוב מאמר לאתר המדהים - המרפסת - בהחלט מוזמנים לעשות כן ולהביא לפורום כבוד ותהילה .. יש מתנדבים ?..
(לפרטים נוספים כנסו לכאן
)

ליאן.

New member
../images/Emo175.gif פירסום טלפונים של גולשים

עד לרגע זה הוקפד בפורום שלא לפרסם מספרי טלפון של גולשים, אך החל מרגע זה פירסום מספרי טלפון כאמצעי להיכרות (מלבד במקרים מיוחדים), לא מקובל באופן רשמי ויימחק. זאת עפ"י בקשה של הנהלת הפורומים הנובעת מתלונות של גולשים שמספר הטלפון שלהם פורסם ללא ידיעתם והם מוטרדים על ידי גולשים אחרים. מערכת המסרים של תפוז פתוחה לכל גולש, ואפשר להשתמש בה עבור פרטים מהסוג הזה. כמובן שניתן לפרסם גם מיילים, מסרים מידיים וכו´, אבל לא טלפונים או כתובות מדוייקות. תודה וסליחה

night mistress

New member
איזה מדליק.. ה ../images/Emo181.gif זו ממש אני..

כשאני נדבקת לבן אדם..הלך עליו :))) קיץ שמח..ותאכלו המוןןןןן

למעלה