השאלון השבועי!

../images/Emo181.gif השאלון השבועי! ../images/Emo181.gif

באיחור של יום.
שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: משקל: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: סמים: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: כלבה: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אוהב להצטלם?: אוהב לקחת תמונות של אחרים?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מישהי שיחקה בך?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: קעקוע?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה הממוצע שלך? מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהי צעירה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין השני, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: תכונה טובה: תכונה רעה: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? מישהי בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

הממ. משיעמום. ../images/Emo141.gif

שעת ההתחלה: 11:01 שם: שירז. תאריך לידה: 5.5.93 מזל: שור.
מין: נקבה,דהה. גובה: 1.64... משו כזה. צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 38-39. משקל:
נכשלת במקצוע: מתמטיקקה. יותר מפעם אחת. ביצפר: צפירה. מאוהב: נופ. חבר/חברה:
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: מכנס אפור וחולצה שחורה שמצויר עליה פרות וכתוב "סלט פרות". XD תעשי סקס לפני החתונה: WTF? איך קפצנו מהשאלה של מה אני לובשת לזה? XDDD התאהבת פעם במורה?: איככככ. מעשנת?:
שותה?:
סמים:
מפלרטט:
צבע אהוב: שחור,תכלת... חיות אהובות: כלבים. סימני לידה: כתמי לידה כאילו? יאפ. אחד גדול בירך ועוד אחד בצורת לב כזה על היד. מי החברים הכי טובים שלך?: מורן,דנית,עדי,קארין... הכית מישהו?: חחח כן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הממ... בכללי עם אמא,נראה לי. מהחברות... הממ... עם מורן בטח. מישהו נתן לך סטירה?: חחחח כן. באינטרנט הרבה?: יאפ. ביישן?: לפעמים. מתקלח?:
ברור שכן! שונא ביצפר?: לפעמים. יש לך חיים?: אכן יש. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שידוע לי. XD יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: כןןןןןןן. אוהב לרקוד?: בחדר,לבד? בטח. XD היית בחו"ל?: יאפ. סילקו אותך מביצפר?: ממש לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. אתה מפונק?: הממ. אחים שלי אומרים שכן,אבל לא נראה לי. כלבה: אם אני כלבה? XDDD לאנשים שמעצבנים אותי,כן. שתייה מועדפת?: נסטי אפרסק,מים בטעמים... בירה שחורה. שותה מים?: יאפ. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מרידול. יש לך פלאפון?: יאפ. אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי. XD מה אתה לובש הכי הרבה?: חצאיות? חחח. פירסינגים?:
אוהב להצטלם?: ממש לא. אוהבת לצלם. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: חחח כן. אתה שזופה?: אתה שזופה? חחחח. הממ,שזופה טבעי.
מתעצבן בקלות?: כן.
התחלת שמועה על מישהו?:
אולי ביסודי. XD יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: טחחחח טוב. אחים ואחיות?: יאפ. אחים. 3. תחתונים?: חחחחח מה איתם? XD מישהי שיחקה בך?: תחליטו לאיזה מין אתם מדברים!
מסתדר עם אמאבא?: יאפ. מסתדר עם האחים?: חחחח רוב הזמן כן. איך אתה מוציא כעס?: צועקת? ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: חחחח לפעמים. קעקוע?:
מה היית רוצה?: מזתומרת? מה הפרחים המועדפים עליך?: אין כאלה. איך נראית האקסית שלך?: ... אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף
.
אתה נהנה להתלכך?: חח ממש לא. איך הפופיק שלך?: מה איתו? מה הממוצע שלך? 87.66666 חחח. מה מספר המזל שלך?: 2... איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו. תוכל להיות צמחוני?: לא. XD איך את נראית?: ? תצא עם מישהי צעירה יותר?: הממ... לאדעת. אולי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ. אבל לא בהרבה. היו לך הפרעות אכילה?: ממש לא!
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: למה לחכות? XD שחית פעם בעירום?: אולי כשהייתי פיצית. מתי?: ... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אף אחד מהם. בוכה הרבה?: הממ... בזמן האחרון כן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
למה שאני אצטרך? XDD באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו"? או... "שלום,אפשר את ____?"
רומנטי? הממ. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני... ארבעה חודשים? אולי יותר. וירוס. במין השני, בלונדינית או ברונטית?: הממ... ברונטי,נראה לי. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממש לא. מחשוף?: נופ. החבר הכי טוב שלך בתול?: חחחחחח כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? סגול בהיר כזה. איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מגניב.
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים שחורים,אחד שחורלבן כזה,צמיד לרגל ושרשרת לב צמודה. איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא,תודה ששאלתם.
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חחח יום שני. עם מה אתה ישן?: עם כרית ושמיכה? "אני עדיין ישן עם כרית,במיטה. נכון שזה לא בחדר שבו,הייתי רגיל להיות עד עכשיו אבללללל..." חחחח. האם הפיצו עלייך שמועה?: יכול להיות,לאדעת. במה אתה נוהג?: בשומדבר. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא.
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אואואו... נראה לי שנה שעברה... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ממש,אבל ממש לא. מה עשית היום? קמתי,צחצחתי שניים,התקלחתי,שתיתי כוס חלב,לקחתי כדור,שמעתי [ועוד שומעת] מוזיקה... עונה על השאלון הזה?
עוד קצת עלי: תכונה טובה: הממ. כנות. תכונה רעה: כנות מוגזמת. XD אתה מאמין בגורל?: לא ממש. קור או חום? קורררררר. לישון או לקום? לישון,ברור. חוף או הרים? הרים. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שירותים,מצחצחת שיניים.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? הממ... שמה את המשקפיים על השידה. XD את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת. חברה טובה בטח. אם היית חייה איזה חייה היית? לא רוצה להיות חיה.
איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ספרדית בקטנה כזה... בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? לא. פעם כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? המהמ... כשהיה לי ת'וירוס הזה אז. מה היום הכי טוב בחיים שלך? הממ... בטח אחד הימים בחו"ל... מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה+חברות. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאין לי כוח לקום מחר לבית ספר. עכשיו כבר לא צריך לחשוב על זה. XD ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים קרובים. המקום האהוב לחופשה? הצפון. טעם גלידה אהוב? שוקו,ריבת חלב,תות. ממתק אהוב? טוויקס!
שוקולד למיניהם... מסטיקים. מכונית? מאזדה 2. XD שיעור אהוב? היסטוריה,אנגלית. חג? פסח. שם לבן? לי. שם לבת? גם. XD תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד. מילה אהובה? לאדעת. דיסק אהוב? השתקפות-סינרגיה. ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא נראה לי. חיבקת מישהו? כן. בכית? כן.
צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? הממ... תרופות נחשב? הרגשת טיפש? לא נראה לי... דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא. מישהי בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני נשארת בבית בכל ערבי שישי.
היית מאוהב? לא. ראית את מגדל אייפל? כן. שתית אלכוהול? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? כן. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? ברור. פחדת מהחושך? כן. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? ... יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ... שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח פוד פייט כאילו? כן. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? לא. מה השעה: 11:25

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שעת ההתחלה: 11:20 שם: יעל תאריך לידה:17.12 מזל: נאחס, סתם קשת מין: נקבה גובה: נלך על 160 ס"מ צבע עיניים: ירוק-חום מידת נעליים: 37-39 משקל: 47 מיקום: מול המחשב איפה נולדת: בבית חולים, סתם בארץ נכשלת במקצוע: במחבנים... לא בבגרויות ביצפר: מה איתו? מאוהב: כן חבר/חברה: אין אם כן, שם: אבל אין, למה לזרוע מלח על הפצעים? כמה זמן אתם ביחד: כאילו, אתם רוצים שאני אחתוך? מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: סביר להניח התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא בדיוק סמים: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: לא יודעת חיות אהובות: דולפינים סימני לידה: לא מי החברים הכי טובים שלך?: אני משארת שליהי, אורטל , חן, הודיה הכית מישהו?: כשהייתי קטנה בטח כשהלכתי מכות עם אחים שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: לא, אני מסריחה. נו באמת.... שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: אני מקווה עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה, וזה מה שלא טוב שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: יש מצב, אבל לא לכל החיים אתה מפונק?: כן כלבה: לא! שתייה מועדפת?: אממ ענבים/תות בננה/מנגו שותה מים?: רק כשאין ברירה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: דה... אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס, סקיני ג'ינס LOL פירסינגים?: נייט אוהב להצטלם?: לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא אתה שזופה?: שנייה, לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא נראה לי יש לך קו טלפון משלך?: הפלאפון שלי נחשב? יש לך בריכה פרטית?: בקרוב תיהיה אחים ואחיות?: יש תחתונים?: מה איתם? מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: בד"כ מסתדר עם האחים?: בד"כ איך אתה מוציא כעס?: צורחת? ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: דה קעקוע?: הלוואי מה היית רוצה? :מה זאת אומרת? מה הפרחים המועדפים עליך?: נקסט..... איך נראית האקסית שלך?: אין לי אקסית עד כמה שידוע לי אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: הוא מוסר , ד"ש. נו באמת! מה הממוצע שלך? 80-90 מה מספר המזל שלך?: פעם חשבתי 3 , עכשיו אני חושבת שז בולשיט איך השיער שלך נראה עכשיו?: רע תוכל להיות צמחוני?: לא יודעת, לא ניסיתי איך את נראית?: לא יודעת תצא עם מישהי צעירה יותר?: בשנה, שנתיים גג תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אממ כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:0 שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לכרות? למה שאני אכרות חלק בגוף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה? רומנטי? אה? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא יודעת במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא ממש משנה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לעיתים רחוקות החבר הכי טוב שלך בתול? :לא יודעת מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: אין לי מראה בחדר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: במסיבת סוף קורס עם מה אתה ישן?: עם שמיכי האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מצב במה אתה נוהג?: בטויטוה! אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: תשאלו אולי מתי פעם אחרונה הייתי בבית ספר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? קמתי עוד קצת עלי: תכונה טובה: לא יושעת תכונה רעה: לא יודעת אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה שיש מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת את מי היית לוקח לאי בודד? אותך! אם היית חייה איזה חייה היית? למה שאני אהיה חיה? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? תלוי במשמרות שאני עושה רגיש לדיגדוגים? לא יודעת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה כאלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש כמה כאלה מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברי אמת LOL על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאלה הבאה ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? לונדון טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? שוקולד מכונית? אני רוצה BMW או אאודי שיעור אהוב? חג? חנוכה שם לבן? דן שם לבת? לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה? אממ לא יודעת מילה אהובה? לא יודעת דיסק אהוב? הרבה ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? אממ האסאמאסים שלו נחשבים לרציניים? לא.... חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? אני מקווה קנית משהו? לא, כן?, לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? לא, כן? לא יודעת האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא מישהי בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? אומרים שפעם כשנסעתי עם בת דודה שלי היא נכנסה בעמוד, אז יש מצב רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יש מצב יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא זוכרת פגשת סלבריטי? כן, אבל סעמק! לא ניצלתי את זה לטובה עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? בכתה א מה השעה: 11:36

HagarStar

New member
אממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שעת ההתחלה: 11:53 שם: הגרסטאר תאריך לידה: 21.2.93 מזל: דגים מין: נקבה גובה: 1.63 וחצי צבע עיניים: חוםקקי מידת נעליים: 38-39 משקל: 49.5 מיקום: ת"א איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: כן ביצפר: ליידי דייויס מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: טוניקה, ג'ינס קצר, חזיה ותחתונים תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כן שותה?: כן סמים: לא מפלרטט: הכי כיף צבע אהוב: ורוד וירוק חיות אהובות: ארנבבבבבבבב סימני לידה: אחד קטן על הירך שבקושי רואים מי החברים הכי טובים שלך?: אף אחד :) הכית מישהו?: דהה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אהה תום ואמא? מישהו נתן לך סטירה?: כן והחזרתי! באינטרנט הרבה?: יאפ ביישן?: בקטנה ליד אנשים חדשים מתקלח?: מה פתאום אני בעד שאנשים לא יתקלחו בכלל שונא ביצפר?: דה יש לך חיים?: כן? עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן >< יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כנראה תעשה צניחה חופשית?: כככןןןן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כמעט חחח השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: נראהלי כלבה: רוב האנשים יגידו שכן שתייה מועדפת?: מים וקפה וקולה? שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: ברור והוא הכי מושלמי בעולם אתה מודל לחיקוי?: כן לבת דודה שלי חח מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים! פירסינגים?: הליקס אוהב להצטלם?: חח כן אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא, מה אני יעשה איתם? אתה שזופה?: כן הייתי בים ביום ראשון D: מתעצבן בקלות?: תלוי התחלת שמועה על מישהו?: יאפ יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: לבנים עם נשיקות שחורות/כסופות מישהי שיחקה בך?: מסתבר שכן והוא קיבל על זה בראש מסתדר עם אמאבא?: אבא כן אמא לא מסתדר עם האחים?: בד"כ, יותר עם הקטן איך אתה מוציא כעס?: אהה יש ויש ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: בשיעורים כשמשעמם אש קעקוע?: בקרוב מה היית רוצה?: כוכבים מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים
איך נראית האקסית שלך?: מכוער אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: אביב, כשיום אחד חמים ויום אחרי קריר אתה נהנה להתלכך?: לא?

HagarStar

New member
חלק 2../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך הפופיק שלך?: מגניב ושלכם? מה הממוצע שלך? אנערף נמוך מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: יפה :) תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: מושלמת! סתם, נו יש תמונה בהתפקדות.. ואומרים שאני דומה לוונסה האדג'נס למרות שאף פעם לא מצאתי את הדימיון וחבל כי היא יפה תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור? היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: הטלפון לידי אני עונה תוך שניה, ולפלאפון אני לא עונה אני אוהבת ת'צלצול שחית פעם בעירום?: שהייתי קטנה מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: כבר לא חח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כפות רגליים איכס באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? אולי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא משנה, רק לא ג'ינג'י! אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חצאיות מיני נחשב? מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: אינלי חברים! ורובם בתולים מה הצבע תחתונים שלך?: נו היה ת'שאלה הזאת מקודם הם לבנים עם נשיקות עליהם! איזה מראה יש לחדר שלך?: עם מסגרת ורודה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צמידים, שרשרת, 5 לובים והליקס איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו כואבת לי הבטן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: פפ מזמן עם מה אתה ישן?: תחתונים וגופיה? האם הפיצו עלייך שמועה?: חחחחחח כן במה אתה נוהג?: בימבה אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא! מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: נראהלי שכשחן גואטה תקע לי עיפרון ביד.. לא, בעצם כשאבא שלי לא ענה לטלפון איזה יומיים ונלחצתי אש O_O זה כמה אני ילדה של אבא חח בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אפילו בשביל פחות מה עשית היום? קמתי אכלתי קורנפלקס ועניתי על השאלון הזה עוד קצת עלי: תכונה טובה: לאדעת תכונה רעה: לאדעת אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? אהה קור כי אפשר לשים עוד ועוד שכבות אבל כשחם אין מה לעשות לישון או לקום? לישוןןןןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסדרת ת'מיטה? את מי היית לוקח לאי בודד? בנאדם.. רק אחד? לאדעת זה קשה אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אנערף מה היום הכי טוב בחיים שלך? ממ לאדעת מה הדבר הכי חשוב לך? אני? D: לאדעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הכל ממה אתה הכי פוחד? לאדעת המקום האהוב לחופשה? לוס אנג'לס
טעם גלידה אהוב? וניל/סורבה תות/סורבה לימון ממתק אהוב? טובלרון/סאוור סקיטלס מכונית? רולס רויס
שיעור אהוב? אנגלית חג? פסח וכריסמס שם לבן? סאם/מקס שם לבת? קימברלי תוכנית אהובה בטלויזיה? על טבעי, הירוס, מגרש ביתי, עקרות בית נואשות מילה אהובה? דיסק אהוב? ריוט! ופריטי.אוד. של פאניק ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפש? חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כןןן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא
מישהי בגדה בך? לא
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? ברור נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פוד פייט!!!11 במטוס חח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 12:24 ועשיתי הפסקה מתישהו באמצע אנלא כזאת איטית

A t a s h i

New member
עונה. D:

שעת ההתחלה: 17:56. שם: בר. תאריך לידה: 7.11.1990. מזל: עקרב. מין: נקבה. XD גובה: 1.59 כזה. צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 38. משקל: 44 בערך. מיקום: מודיעין. איפה נולדת: ירושלים. נכשלת במקצוע: במבחנים, כן. ביצפר: סיימתי כבר. ;-; מאוהב: לא. חבר/חברה: אין. אם כן, שם: >< כמה זמן אתם ביחד: >< מה את לובשת עכשיו: ג'ינס, גופייה, חולצה. תעשי סקס לפני החתונה: ברור. D: התאהבת פעם במורה?: לא, לא היה לי אף מורה חתיך. P: מעשנת?: לא. שותה?: כן. סמים: לא. מפלרטט: לפעמים. P: צבע אהוב: שחור. חיות אהובות: כולן!~ 3> כמעט. XD סימני לידה: אה. :X מי החברים הכי טובים שלך?: יש כמה. D: הכית מישהו?: לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אה. איה? מישהו נתן לך סטירה?: בצחוק, כל הזמן.
באינטרנט הרבה?: די. ביישן?: כן. מתקלח?: ברור. XD שונא ביצפר?: כבר לא. ;-; יש לך חיים?: אני מקווה. P: עד כמה אתה בוטח באנשים?: די בוטחת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: הממ. יכול להיות. לא יודעת. תעשה צניחה חופשית?: אולי. אני קצת פחדנית, אבל, יש מצב. P: אוהב לרקוד?: לא. היית בחו"ל?: כן. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן ולא. תלוי. ^^ אתה מפונק?: כן. XD כלבה: o0 שתייה מועדפת?: ספרייט. שותה מים?: כמובן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים. D: פירסינגים?: לא. אבל יום יבוא ויהיה לי בגבה.
אוהב להצטלם?: לא, אני יוצאת גרוע בתמונות. XD אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לקחת תמונות?
זה כזה אמריקקי להגיד. XD אתה שזופה?: בקטנה, צריכה ללכת לים שוב. P: מתעצבן בקלות?: לפעמים. התחלת שמועה על מישהו?: כן. אבל לא שמועה רעה.
יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: האלה הקטנות מהגומי. D: סתם, לא. אחים ואחיות?: אח ואחות. תחתונים?: מה? XD מישהי שיחקה בך?: לא. מסתדר עם אמאבא?: בדרך כלל. מסתדר עם האחים?: בדרך כלל. איך אתה מוציא כעס?: לא מוציאה. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: לא ממש. קעקוע?: אין. מה היית רוצה?: הרבה דברים. :X מה הפרחים המועדפים עליך?: אה. איך נראית האקסית שלך?: לא נראה. D: אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: לא. :X איך הפופיק שלך?: מכוער.
מה הממוצע שלך? נגיד ש-90 ומשהו... 92 כזה. מה מספר המזל שלך?: אין. איך השיער שלך נראה עכשיו?: מכוער. D: סתם, רגיל. :X תוכל להיות צמחוני?: בלי ההורים בסביבה, כן. P: איך את נראית?: רגיל. :X תצא עם מישהי צעירה יותר?: תלוי כמה צעיר יותר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור. P: היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא יודעת. לא סופרת. :X שחית פעם בעירום?: כתינוקת, סביר להניח. מתי?: לפני הרבה זמן. D: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא. בוכה הרבה?: כמה זה הרבה? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף חלק. :X באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת. :X רומנטי? אני מניחה. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת. במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעת. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מה? :X מחשוף?: הוהו. 3> החבר הכי טוב שלך בתול?: חלקם. P: מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? שחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: מסוקס. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר. P: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי. עם מה אתה ישן?: אה. :X האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. במה אתה נוהג?: אוטו. D: אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא. ואבא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: פפף, מי זוכר. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ייתכן. D: מה עשית היום? סקס. סתם, שום דבר מעניין. D: עוד קצת עלי: תכונה טובה: אה. תכונה רעה: הוהו. אתה מאמין בגורל?: לפעמים. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? גם וגם. או חוף. XD קרמבו או שוקו? קרמבו!~ 3> מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מצחצחת שיניים. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. :X אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית. בן-אדם של לילה או יום? גם וגם. רגיש לדיגדוגים? כן. XD מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? הממ. לא יודעת. אולי ההופעה של אוונסנס. או אחד מהימי-סוף-י"ב (מסיבת סיום, רונדו, נשף)... מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אנשים. ממה אתה הכי פוחד? מוות. המקום האהוב לחופשה? לא יודעת. :ם טעם גלידה אהוב? מוקה. או שוקולד. או לימון. 3> ממתק אהוב? לא יודעת. מכונית? לא יודעת. שיעור אהוב? אין לי שיעורים יותר. ;-; חג? אולי סוכות. :ם שם לבן? אה. שם לבת? אה. אולי תום. 3> תוכנית אהובה בטלויזיה? הרבה. D: מילה אהובה? אה. דיסק אהוב? הוהו. יש המון. ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא. חיבקת מישהו? כן. בכית? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? לא. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? סוג של. מישהי בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? נראה לי שכן. או לא. לא יודעת. ראית את מגדל אייפל? כן. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? בקטנה, כן. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? כן. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? XD מלחמת אוכל! פגשת סלבריטי? בערך. עברת על החוק וניתפסת? לא ממש. נרדמת בשיעור? לא. מה השעה: 18:14.

ני

שעת ההתחלה: 18:26 שם: בר תאריך לידה: 10.11 מזל: עקרב/m\ מין: מטרוסקסואל. סתם
גובה: 1.66 צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 38-9 משקל: 61 מיקום: ת"א איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: כע ביצפר: עירוני ט' מאוהב: נופ חבר/חברה: נופ אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: שורטס וג'ופייה כתומים תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא. בעצם, סוג שלXD הידלקות וזה מעשנת?: לא, ובחיים לא שותה?: כנ"ל סמים: איזו שאלה זאת בכלל? לדעתי גם מי שעושה סמים לא יאמר שהוא עושה. מפלרטט: כשיש מישו לפלרטט איתו חח צבע אהוב: ורוד וכחול חיות אהובות: זאב, נמר, צ'יטה, טיגריס, אריה, לביאה... כל חיה טורפת שחיה על היבשה. סימני לידה: בבטן ובירך מי החברים הכי טובים שלך?: אין לי חברים הכי טובים. כולם חברים הכי טובים שלי. הכית מישהו?: בצחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: סיוון ואור מישהו נתן לך סטירה?: כן, בצחוק, נו באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא ממש מתקלח?: לא. -_-" שונא ביצפר?: דא יש לך חיים?: דא עד כמה אתה בוטח באנשים?: 0 שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא חושבת יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: פאק זה מפחיד. רק אם ממש יצליחו לשכנע אותי אוהב לרקוד?: אממ.. כן? היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן כלבה: אמשך כלבה שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: לא. -_-" באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט? יש לך פלאפון?: דא אתה מודל לחיקוי?: אממ.. לא חושבת מה אתה לובש הכי הרבה?: סקיני ג'ינס פירסינגים?: 2 לובים אוהב להצטלם?: תלוי באיזה פוזיציה חחח אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא.. של נופים וכל מיני אתה שזופה?: אתה רוסית? (ובקשר לשזופה-בד"כ) מתעצבן בקלות?: לפעמים ככה ולפעמים ככה התחלת שמועה על מישהו?: בכיתה ו' אני חושבתXD יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחים תחתונים?: איזה שאלות מטומטמות באמשלי מישהו שיחק בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: עם אמא לא, אבא כן מסתדר עם האחים?: כע איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה בפול ווליום ועושה שטויות ברחת פעם מהבית? נופ חולמ בהקיץ?: לפעמים קעקוע?: נופ מה היית רוצה?: 50 מיליון דולר כדי לקנות 10 אחוזות. אה, ולגור עם אח שלי בארה"ב. מה הפרחים המועדפים עליך?: אמ... לא יודעת איך נראה האקס שלך?: פוזר מגעיל אתה חצוף?: לא ממש קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לאXD איך הפופיק שלך?: בסדר הוא שואל איך אתה מרגיש איך האישה והילדים? מה הממוצע שלך? 71 מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: דיזסטר תוכל להיות צמחוני?: ניסיתי כמה פעמים, לא הלך לי איך את נראית?: בסדר תצאי עם מישהו צעיר יותר?: מקסימום צעיר בשנה, לא יותר מזה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כבר יצאתי עם כמה מבוגרים ממני היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 0? שחית פעם בעירום?: לא מתי?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אפחד מהםXD בוכה הרבה?: נופ אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת שברגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לאדעת חחח.. בטח "מה קורה" רומנטי? לא. וגם שונאת רומנטיקנים מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כשהייתי חולה לפני איזה חודש במין השני, בלונדינית או ברונטית?: אני בת>: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אני מעדיפה שלא, הבטן שלי לא כלכך יפהXD מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: סביר להניח שכן מה הצבע תחתונים שלך?: סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: חדר גדול איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שישי שעבר עם מה אתה ישן?: פיג'מהOO האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. HATERS MAKE ME FAMOUS, OH YEAH במה אתה נוהג?: בבימבה אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא בכיתי בבצפר אפעם אני חושבת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן. אבל בלי תחתונים וחזייה לאXD מה עשית היום? ישנתי קמתי חזרתי לישון הלכתי להסתובב עם חברה וחזרתי הביתה עוד קצת עלי: תכונה טובה: שמה ז*ן על כולם תכונה רעה: אגואיזם אתה מאמין בגורל?: יש מצב קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לבדוק את השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אח שלי אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית איטלקית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? נופ מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? כל הימים שאני נמצאת בארה"ב עם אחים שלי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? וואלה לא יודעת ממה אתה הכי פוחד? חרקים, לאבד את כל מי שאני מכירה וחשוב לי, גובה המקום האהוב לחופשה? ארה"ב טעם גלידה אהוב? פיסטוק ממתק אהוב? ממתקי גומי מכונית? מוסטאנג שיעור אהוב? שיעור חופשי חג? חנוכה שם לבן? אדם/איידן שם לבת? ויקטוריה/כל שם אמריקאי נורמלי תוכנית אהובה בטלויזיה? בובספוגג מילה אהובה? לאדעת דיסק אהוב? לאדעת טוב אינלי כוח יותרXD מה השעה: 18:54

אומייגאד,

שמתי לב שכתבתי פה: מה את לובשת עכשיו: שורטס וג'ופייה כתומים פאקינג ג'ופייה
התכוונתי לגופייהXD

נסטי XD

New member
ממש משעמם.

מי בא איתי למסיבת י'-י"ב? שעת ההתחלה: 19:54 שם: דנה תאריך לידה: 23.8.93 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: ~שאש, לא מדברים על זה~ צבע עיניים: חום קקה מידת נעליים: 38 משקל: גם על זה לא מדברים מיקום: ערבה איפה נולדת: ברחובות [העיר, לא ברחובות יעני רחוב XD] נכשלת במקצוע: שום דבר, אני חננה גאה! ביצפר: שו? מאוהב: יאפ חבר/חברה: חברה אם כן, שם: אנסטסיה, ערבה כמה זמן אתם ביחד: ישלנו מערכת יחסים כבר 7 שנים XD, די יצאתי כ"כ ]ריקית עכשיו מה את לובשת עכשיו: גופיה כחולה ובוסקר תעשי סקס לפני החתונה: אולי התאהבת פעם במורה?: בערך? מעשנת?: נופ שותה?: מדי פעם סמים: לא מפלרטט: עם הדובי שלי XD צבע אהוב: כחול וסגול חיות אהובות: הכל חוץ מכרישים סימני לידה: אינלי מי החברים הכי טובים שלך?: אנסטסיה וערבה הכית מישהו?: בארור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אנסטסיה מישהו נתן לך סטירה?: הרגע XD באינטרנט הרבה?: משתדלת שלא, וזה לא הולך XD ביישן?: מאוד מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח לי המון זמן, אבל כשאני סומכת, אני 100% סומכת עליו שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שקר לבן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ~מחפשת במחשבות שלי~ לא נראה לי תעשה צניחה חופשית?: בטח אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: יותר מדי סילקו אותך מביצפר?: כמעט XD השעו אותך?: נופ היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: משתדלת שלא כלבה: מאוד. אל תתקרבו אלי כשאני עצבנית שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: חהחה ראה שאלה קודמת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווה פרש? יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: של אחותי הקטנה מה אתה לובש הכי הרבה?: בוקסרים פירסינגים?: יאפ אוהב להצטלם?: מאוד אוהב לקחת תמונות של אחרים?: כן אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: מאוד התחלת שמועה על מישהו?: בטעות XD יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: היה לי אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: מה איתם? הם בסדר, שמחה ששאלתXD מישהי שיחקה בך?: אם הכוונה לניצלה, אז כן מסתדר עם אמאבא?: בקושי מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: צועקת ומכה את עצמי בעיקר, וזה עצוב XD ברחת פעם מהבית? יאפ חולמ בהקיץ?: כל הזמן קעקוע?: מתה לעשות מה היית רוצה?: גיטרת גיבסון מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: נרקיסים אתה חצוף?: מנסה שלא XD קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: כ"כ איך הפופיק שלך?: עגול מה הממוצע שלך? 96! מה מספר המזל שלך?: 5 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מתולתל? תוכל להיות צמחוני?: נראה לי XD איך את נראית?: עכשיו? פרה גודזילה תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אכן היו לך הפרעות אכילה?: אם הכוונה ללאכול יותר מדי או פחות מדי, אז שניהם כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 10 שחית פעם בעירום?: לא מתי?:-- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: פיפטי פיפטי בוכה הרבה?: מאוד אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הירך באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: כפרעליך רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול, אכלתי משו רקוב במין השני, בלונדינית או ברונטית?: ברונטים אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממש לא XD מחשוף?: רק כשחם החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי מה הצבע תחתונים שלך?: כחול עם פרפרים חומים איזה מראה יש לחדר שלך?: צבע כתום אפרסק, גדול כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ושעון איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפות, רצון עז לרצוח מישו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מתה ללכת היום [אבל אין לי כסף והסעה XD] אז לפני שבוע במסיבת סיום של י"ב עם מה אתה ישן?: 2 כריות, ודובי האם הפיצו עלייך שמועה?: יותר מדי במה אתה נוהג?: בכלום! אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשלא רציתי לישון עם מישי בטיול השנתי XD בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא, המחיר ההתחלתי הוא 10 מיליון מה עשית היום? הייתי בבריכה עוד קצת עלי: תכונה טובה: עקשנית תכונה רעה: עקשנית, שקרנית, בוכה המון אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה קפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את המחשב את מי היית לוקח לאי בודד? את הגיטרה שלי, ואת המשפחה שלי אן היה מקום XD אם היית חיה איזה חיה היית? נשר, ככה מכרסמת נבלות איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית, קצת רוסית, וקצת ספרדית, וקצת רומנית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אברי דאיי מה היום הכי טוב בחיים שלך? ביום שיהיה לי גיבסון מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות שלי ושל המשפחה שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה, כבר עבר היום הזה? טוב, נעשה את מה שרציתי לעשות היום מחר ממה אתה הכי פוחד? כרישים המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב?כל שוקולד מכונית? לא מבינה כ"כ שיעור אהוב? אנגלית חג? שבועות שם לבן? איתי שם לבת? דנה? תוכנית אהובה בטלויזיה? עקרות בית נואשות מילה אהובה? כפרע דיסק אהוב? כרגע, DILI של סאם41 ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? עכשיו אני בוכה כי שורפות לי העיניים מהבריכה צחקת? אני צוחקת מזה שאני בוכה גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפש? כל הזמן XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? להורים שלי האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? לא מישהי בגדה בך? באמון שלי? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? כן נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? נחמה? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 20:14 וואו אני איטית !

../images/Emo41.gif עוד שאלון! ../images/Emo41.gif

משעמם,מה.
מה מתנגן אצלכם עכשיו? אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כואב לכם משהו עכשיו? נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? איזה שיר היה האחרון ששמעתם? חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חם לכם? הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? מספיק כדי לקנות מקלדת? מספיק כדי לקנות גלידה? יש לכם רמקולים למחשב? מה היה הסרט האחרון שראיתם? אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? אוהבים להצטלם? ולצלם? יש לכם כח? אכלתם ארוחת בוקר? אוספים פקקים של קולה? הייתם בהופעה בזמן האחרון? דבוקים לפלאפון? דבוקים למסנג'ר? אקספלורר או פיירפוקס? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון? אוהבים קיץ? מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כמה שנים אתם מכירים? יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? באים לפה הרבה? אוהבים לענות על שאלונים? עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? יש עליכם גרביים עכשיו? ונעליים? יש לכם משקפיים? ועדשות? חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? הייתם פעם בבית קברות? הייתם פעם בת"א? הייתם פעם באילת? הייתם פעם בחיפה? הייתם פעם בירושלים? הייתם פעם בראשון לציון? טסתם במטוס? נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? שירים שקטים עושים אתכם עצובים? מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? מה מתנגן אצלכם עכשיו? מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? ובצורת זכר, זה מעצבן? ובצורת נקבה? ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? מה יש על הפד שלכם לעכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? שותים מים מהברז? איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? איזה שיר ממש מעציב אתכם? איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? איזה צבע שולט בחדש שלכם? יש לכם טלוויזיה בחדר? והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? קונים אלבומים? מה האלבום האחרון שקניתם? מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? יודעים לסרוג? ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? ובמיטה למטה? מה אתם חושבים שיותר כיף? יש לכם אחים קטנים? יש לכם בני דודים קטנים? בני כמה אתם בכלל? מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? אתם גבוהים? רוצים להיות גבוהים? אתם נוהגים לתקן אנשים? אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? באנגלית או בכל השפות? אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? אוהבים את הביטלס? ואת גאנז אנ רוזז?

There might be more than you believe. ../images/Emo141.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? בדיוק נגמר 3DD-It's Not My Time והתחיל Let Me Be Myself גם שלהם.
אם כלום - תפעילו משהו. ... מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון? שומעת מוזיקה... מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הממ.. ביררתי על ה-DVD החדש של מק מאוסטרליה... והייתי במייספייס שלהם... ודיברתי בטלפון. יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כרגע? לא. כואב לכם משהו עכשיו? כן.
בלוטת הלימפה. נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? נופ. D: אז תכתבו שאלונים בעצמכם! לא רוצה! גם אם לא נמאס לכם.
שומעים עכשיו מוזיקה? יאפ. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? בפעם האחרונה שנסעתי באוטו.
איזה שיר היה האחרון ששמעתם? ברדיו? מאיפה לי? חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חחחחחחחחחחחח לא. XD חם לכם? לא,יש מזגן.
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? ממש לא. תפתחו את הארנק שלכם. אין לי כוח להביא אותו. יש בו הרבה כסף? לא,לא כ"כ הרבה. מספיק כדי לקנות מקלדת? חחח לא נראה לי. מספיק כדי לקנות גלידה? כן. יש לכם רמקולים למחשב? יאפ. מה היה הסרט האחרון שראיתם? המהמ... הורטון ומדינת ה"מי". XDDD סרט קורע,מומלץ. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. ... סרט טוב? ברור. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? יאפ. אוהבים להצטלם? לא. ולצלם? מאוד!
יש לכם כח? כוח למה? אכלתם ארוחת בוקר? לא. כוס חלב נחשב? אוספים פקקים של קולה? חח לא. הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא.
לא לזרות מלח על הפצעים!
דבוקים לפלאפון? לא כ"כ. דבוקים למסנג'ר? כן.
אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר. אופרה או ספארי (דפדפנים)? לא מכירה אף אחד מהם. אבטיח או מלון? אבטיח. אוהבים קיץ? איכ. גועל נפש. מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? מכירה מאוד.
יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן. כמה שנים אתם מכירים? הממ יש אחת מהגן... שזה בערך 12 שנים... ואחת מכיתה א'... 9. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן. XD באים לפה הרבה? לפורום? אכן. אוהבים לענות על שאלונים? כשמשעמם,כן. עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? חחח לפעמים. איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פארמור!!!! XD לא,אבל יש עוד המון... יש עליכם גרביים עכשיו?ממש לא.
קיץ,אנשים. ונעליים? נעלי בית. יש לכם משקפיים? יאפ. ועדשות? לא,שונאת את זה. חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? כן. הייתם פעם בבית קברות? הממ כן,אבל ממש מזמן. הייתם פעם בת"א?
לא. מה פתאום? הייתם פעם באילת? כן. הייתם פעם בחיפה? כן. הייתם פעם בירושלים? מה נראה לכם? XD ברור שכן. הייתם פעם בראשון לציון? חעחע אני גרה פה מאז שנולדתי. טסתם במטוס? כן. נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? לא.
שירים שקטים עושים אתכם עצובים? תלוי במילים. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן. מה מתנגן אצלכם עכשיו? 3DD-Pages. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא. ובצורת זכר, זה מעצבן? לא. זה מעצבן שזה גם וגם. ובצורת נקבה? לא. ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? חחחחח בדיוק! XD מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לי כזה.
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לא משנה לי... העיקר שהם טובים. שותים מים מהברז? איכככ. איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? הממ... תלוי ברמה של העצבות. XD בטח את I'll Be Ok של מק.
איזה שיר ממש מעציב אתכם? Hear You Me של ג'ימי איט וורלד. איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? מוזיקה בכללי תמיד משפר לי ת'מצב רוח. על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? כל האלבום החדש של סינרגיה... ו-One For The Radio של מקפליי... ו-Hero של צ'אד קרוגר וג'וזי משו... איזה צבע שולט בחדש שלכם? נניח שהתכוונתם לחדר... הממ. זה ערבוב כזה,אין ממש צבע אחיד. יש לכם טלוויזיה בחדר? לא. והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר של אח שלי. קונים אלבומים? יאפ. מה האלבום האחרון שקניתם? השתקפות-סינרגיה. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? בגרות פנימית נחשב?
לפני שבוע.. מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? שלשום. XD אבל תמונות,לא מוזיקה. איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? הממ... לעוף יכול להיות מגניב. הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לא. הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? הייתי,כן. הממ הפעם האחרונה... וואי,אין לי מושג. XD בטח ביסודי. יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא. פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? לא שזכור לי. פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא,אבל שמעתי עליו. אם לא - רוצו לראות! אבל זה משעמם. אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? הממ. אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? מזתומרת? O: אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? .... או שאתם עושים אצבע צרדה? ^^ מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חחח לא,אבל על השולחן. איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? 3DD-Give It To Me. יודעים לסרוג? לא. ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כןןןןןןן,זה מגניב. ובמיטה למטה? כן. מה אתם חושבים שיותר כיף? ברור שלמעלה! יש לכם אחים קטנים? לא. יש לכם בני דודים קטנים? יאפ. בני כמה אתם בכלל? 15. מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן,ברור. אתם גבוהים? יחסית,כן. רוצים להיות גבוהים? יותר ממה שאני עכשיו,כן. אתם נוהגים לתקן אנשים? כן.
אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים. באנגלית או בכל השפות? באנגלית. אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא. כי זה לא נכון. אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא. אוהבים את הביטלס? הממ כמה שירים... ואת גאנז אנ רוזז? לא. זהו?

A t a s h i

New member
עונה גם על זה. D:

מה מתנגן אצלכם עכשיו? Stream of Passion - Nostalgia. אם כלום - תפעילו משהו.
מה אתם עושים עכשיו? משתעממת. :X מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? השתעממתי. XD יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא. D: כואב לכם משהו עכשיו? קצת הראש. בקטנה. נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא. D: אז תכתבו שאלונים בעצמכם! לא. D: גם אם לא נמאס לכם. כמובן.
שומעים עכשיו מוזיקה? כן. זו לא הייתה השאלה הראשונה? XD מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? הוהו. איזה שיר היה האחרון ששמעתם? ברדיו? מי זוכר? XD חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא. :ם חם לכם? לא נורא. הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן. תפתחו את הארנק שלכם. פתחתי. D: יש בו הרבה כסף? כן.
מספיק כדי לקנות מקלדת? כמה עולה מקלדת? :X מספיק כדי לקנות גלידה? כן.
יש לכם רמקולים למחשב? כן. מה היה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרת. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. אה. 'דיסטרביה'?
סרט טוב? מאוד. 3> הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? בהחלט. D: אוהבים להצטלם? לא. ולצלם? לא. יש לכם כח? לא. אכלתם ארוחת בוקר? כן. אוספים פקקים של קולה? לא. הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא. ;-; דבוקים לפלאפון? לא. דבוקים למסנג'ר? לא. קצת. אקספלורר או פיירפוקס? פיירפוקס. אופרה או ספארי (דפדפנים)? אה. :X אבטיח או מלון? אף אחד. אבל נגיד שמלון. אוהבים קיץ? לפעמים.
מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לא. :ם יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כמה זה הרבה שנים? XD כמה שנים אתם מכירים? הכי הרבה... 12, אבל אני כבר לא ממש בקשר איתה, רק פעם במיליון זמן כזה. חוץ מזה, הכי הרבה 6 שנים. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כבר לא בקשר איתם. :/ באים לפה הרבה? לא. D: אוהבים לענות על שאלונים? כן. בדרך כלל. XD עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא. איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? איזה לא?
סתם, נו, יש המון. Evanescence שוב (כי היה בנזונה
), Epica שוב (כי לא הייתי
), Paramore, Flyleaf, Ueickap, Madina Lake, Stream of Passion... ואני יכולה להמשיך לנצח בערך.
יש עליכם גרביים עכשיו? לא. ונעליים? לא. יש לכם משקפיים? לנהיגה. ועדשות? לנהיגה. חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא. הייתם פעם בבית קברות? כן. הייתם פעם בת"א? כמובן. 3> הייתם פעם באילת? כן. 3> הייתם פעם בחיפה? כן. הייתם פעם בירושלים? כן. הייתם פעם בראשון לציון? כן. טסתם במטוס? כן. נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן. שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לפעמים. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן. מה מתנגן אצלכם עכשיו? Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא. :ם ובצורת זכר, זה מעצבן? לפעמים. D: ובצורת נקבה? לא. ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?
מה יש על הפד שלכם לעכבר? כלום. איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לא יודעת. :ם שותים מים מהברז? כן. איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? יש הרבה. D: איזה שיר ממש מעציב אתכם? גם, יש הרבה. עלה לי לראש כרגע - Evanescence - Understanding.
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? לא יודעת. :ם על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? Distorted - A Soft Whisper. ויש עוד, אבל עליו במיוחד. D: איזה צבע שולט בחדש שלכם? אפור. יש לכם טלוויזיה בחדר? לא. והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי. :] קונים אלבומים? בהחלט. D: מה האלבום האחרון שקניתם? Nemesea - In Control ו-After Forever - Remagine. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? ב-23/6, נראה לי. מתמטיקה. או שהיה משהו אחרי ושכחתי. XD מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? מזמן. איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לא יודעת. :ם הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לפעמים. הייתם פעם במוזיאון? מתי בפעם האחרונה? כן, לא זוכרת מתי. מזמן. יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא. פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן. פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? כן. אם לא - רוצו לראות! לא רוצה.
אם כן - נכון שזה סרט מדהים? לא. אבל הוא נחמד. D: אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לא במיוחד. אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא. או שאתם עושים אצבע צרדה? לא.
מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא על המקלדת.
איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? עדיין Tears Don't Fall. אני לא עונה כזה לאט. XD יודעים לסרוג? לא. ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן. ובמיטה למטה? כן. מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה!~ יש לכם אחים קטנים? כן. יש לכם בני דודים קטנים? כן. בני כמה אתם בכלל? XD 17 וחצי. מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן. אתם גבוהים? לא. ;-; רוצים להיות גבוהים? לפעמים. אתם נוהגים לתקן אנשים? לפעמים. אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים. באנגלית או בכל השפות? באנגלית. ושיר אחד בספרדית. XD אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא. אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לפעמים.
אוהבים את הביטלס? לא במיוחד, אבל, אין לי בעייה איתם. פשוט לא משהו שאני אשמע להנאתי. :] ואת גאנז אנ רוזז? גם לא במיוחד, אבל שוב, הם סבבה, פשוט לא משהו שאני אשים לעצמי. אם מישהו אחר שם, בכיף. D:

Emergency Exit

New member
עונה ועפה לישון..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מתנגן אצלכם עכשיו? אבא שומע מוסיקה בYoutube מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון ומדברת עםשחר ומורן מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? חשבתי על לישון יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? להיות בשבט אבל הלכתי כואב לכם משהו עכשיו? הבטן ת'אמת נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? כע אז תכתבו שאלונים בעצמכם! לאבאלי נשמה גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום במונית
איזה שיר היה האחרון ששמעתם? Wake up call חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? כן, כי היתי בשבט חם לכם? דיי חם
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן, חולצה של קורן ובוקסר
תפתחו את הארנק שלכם. אוקי.. יש בו הרבה כסף? לא מספיק כדי לקנות מקלדת? לאXD מספיק כדי לקנות גלידה?כע יש לכם רמקולים למחשב? כע מה היה הסרט האחרון שראיתם? "ביום שזה יקרה" אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? קצת מפגר הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כע בשביל הצחוקים
אוהבים להצטלם? לא הרבה ולצלם? כע יש לכם כח? כן קצת אכלתם ארוחת בוקר? היום ארטיק אתמול ארטיק..
אוספים פקקים של קולה? כשצריך לקוקהקולה הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן דבוקים לפלאפון? מדיי פעם דבוקים למסנג'ר? כן אבל רק בבוקר אקספלורר או פיירפוקס? אקס אופרה או ספארי (דפדפנים)? לאיודעת
אבטיח או מלון? מלון אוהבים קיץ? כן מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? קיץץץץץץץץץץץ. XD יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מהגן.. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן, שירה
באים לפה הרבה? כל עוד את כאן XD |גבות| אוהבים לענות על שאלונים? כן מאוד כשישליכוח אבל עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? כעעעעע בא לי איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? שמש ועדשות? במכונית חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? אולי הייתם פעם בבית קברות? ליד הייתם פעם בת"א? כע הייתם פעם באילת? כע הייתם פעם בחיפה? כע הייתם פעם בירושלים? כעעע... הייתם פעם בראשון לציון? כןכן, שלוש פעמים! טסתם במטוס? כע נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כןןןןןןןן מזמן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לפעמים מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן זה הכיטוב מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלוםםםםםםם מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? כע ובצורת זכר, זה מעצבן? מדיי פעם
ובצורת נקבה? חחחחחחח ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? נסגר. מה יש על הפד שלכם לעכבר? הראל מחשבים ותקשורת בע''מ
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? קרייטיב שותים מים מהברז? לא איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? הרבה איזה שיר ממש מעציב אתכם? לאדעת איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? שירי פופ קפיציים ומצחיקים על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? with you איזה צבע שולט בחדר שלכם? ורודכתום יש לכם טלוויזיה בחדר? כע והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר כפרעליי עד שקיבלתי מחשב קונים אלבומים? כע מה האלבום האחרון שקניתם? מוקי - באמת ומקרוב ולני קרביץ מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? NEVER מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לאדעת איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעופף הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כע מאוד הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כע לפוסטרים
פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לאזוכרת אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?
אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? כע אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? חחחחח מדייפעם או שאתם עושים אצבע צרדה? שטו? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? כע איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? לאשומעת יודעים לסרוג? פעם ידעתי ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן אצל חברה ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה יש לכם אחים קטנים? כן אחד יש לכם בני דודים קטנים? כן הרבה בני כמה אתם בכלל? 15וחצי מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן פועל יורתטוב אתם גבוהים? בערך לא רוצים להיות גבוהים? אולי טיפטיפה יותר אתם נוהגים לתקן אנשים? מדיי פעם אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזי אבל ישראלי זה אחלהההה באנגלית או בכל השפות? אנגלית[ וספרדית רק של המורדים XD] אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? כן חחחח אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? כן מדייפעם
אוהבים את הביטלס? כן ואת גאנז אנ רוזז? כן

Sacred Lie

New member
תורי. ../images/Emo47.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? שומדבר X_X אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון ועפה מפה. XD מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? ניסיתי לישון יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לישון כואב לכם משהו עכשיו? העיניים נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אה הא אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום? אמא שלי הדליקה לאדעת למה XD איזה שיר היה האחרון ששמעתם? flyleaf-fully alive חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? WTF חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? ממש לא. תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? אני מרוששת סופית. מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה?לא יש לכם רמקולים למחשב? לא מה היה הסרט האחרון שראיתם? סידרה מלחיצה. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? מדהים הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? בטח אוהבים להצטלם? ממ לפעמים ולצלם? אינבעיה. D: יש לכם כח? לא אכלתם ארוחת בוקר? לא אוספים פקקים של קולה? לא הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא :'( דבוקים לפלאפון? מאוד דבוקים למסנג'ר? HELL YES! אקספלורר או פיירפוקס? Oם אופרה או ספארי (דפדפנים)? Oם אבטיח או מלון? אבטיח אוהבים קיץ? ככככן מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? XD לא יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מגיל 0, זה לא צחוק. (X_ס) יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? אה הא. אוהבים לענות על שאלונים? כן, כאילו שיש משהו אחר לעשות עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פראמור. לייק דעעע
יש עליכם גרביים עכשיו? לאאא ונעליים? לא יש לכם משקפיים?לא ועדשות?לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? כה הייתם פעם בת"א? כה הייתם פעם באילת? כה הייתם פעם בחיפה?כה הייתם פעם בירושלים?כה הייתם פעם בראשון לציון?כה טסתם במטוס? כה נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כה שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא:O מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? תלוי מי הלהקה :p מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלוםםםםםם דמט. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה?לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? שיהיו בריאים מה יש על הפד שלכם לעכבר? עכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם?של אבא שלך
שותים מים מהברז? איכ. לפעמים איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? ממממ... איזה שיר ממש מעציב אתכם? Ev- hello , סתם עלה לי לראש איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? לא חסר על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? flyleaf-so i tought. שיצא לי מהראש כבר חחחח איזה צבע שולט בחדש שלכם? חום? יש לכם טלוויזיה בחדר? כה והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי קונים אלבומים? לא מה האלבום האחרון שקניתם? וואה וואה..... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? NEVER. מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לפני שבועיים בערך איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעשות MUTE לכמה אנשים כשצריך. או לחזור בזמן (H) הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? למה לא?! הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? כן. בטיול השנתי יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לאא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? הא? פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חחחחח לא תמיד אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לאא או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חהחה. איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? >< יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן בטיול (H) ובמיטה למטה? לא D: מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה ברור יש לכם אחים קטנים? כה יש לכם בני דודים קטנים?כה בני כמה אתם בכלל? 15 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? בערך רוצים להיות גבוהים? לא יותר ממה שעכשיו תודה. D: אתם נוהגים לתקן אנשים? לא אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזי באנגלית או בכל השפות? אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? כן בערך XD אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס?לא ואת גאנז אנ רוזז? לא ממש.

May Music

New member
חח עונה גם על זה

מה מתנגן אצלכם עכשיו? פאניק אם כלום - תפעילו משהו. יאללה שמתי שאפל. מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון, למה זה בצורת רבים? חח מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? חח תחכומיישן, עניתי על שאלון אחר
יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? ללמוד למתמטיקה. כואב לכם משהו עכשיו? החיים נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? הממ לפעמים אז תכתבו שאלונים בעצמכם! קרה פעם. גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? יאפ מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? הפעם האחרונה שנסעתי באוטו איזה שיר היה האחרון ששמעתם? Holiday של Boys Like Girls חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? לא מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכר כבר. בקולנוע נראלי ה"פ (כשיצא הספר האחרון) ובטלוויזיה לא זוכר אני רואה מלא. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סופרהירו סרט טוב? ברורר, מהיוצרים של מת לצעוק. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן, אבל עדיין לא ראיתי אותו
אוהבים להצטלם? לא ולצלם? כן יש לכם כח? תלוי למה אכלתם ארוחת בוקר? לא ממש אוספים פקקים של קולה? כן הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא דבוקים לפלאפון? בערך דבוקים למסנג'ר? גם אקספלורר או פיירפוקס? נראלי פיירפוקס אופרה או ספארי (דפדפנים)? פוי אופרה, ספארי אבטיח או מלון? מלון אוהבים קיץ? לא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? חחחחחחחחחחחחח כן יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן. כמה שנים אתם מכירים? 7 יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא. באים לפה הרבה? כן אוהבים לענות על שאלונים? לפעמים עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? גם איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? ואיי יש מלא יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לפעמים. בד"כ. חח מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? בד"כ מה מתנגן אצלכם עכשיו? hurt של כריסטינה אגילרה
מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? כןןןן. התעצבנתי בתחילת השאלון. אם לא מאמינים לכו תבדקו.↑ ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? כן כי אני צריך לשנות לזכר ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? אוי זה הכי מעצבן, זה השאלון הקודם שהיה פה. מה יש על הפד שלכם לעכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לא יודע O.O שותים מים מהברז? הברז של מי השתיה חח איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? יש כמה. איזה שיר ממש מעציב אתכם? הממ גם איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? יש כמה חח על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? שירים של Porcelain And The Tramps איזה צבע שולט בחדש שלכם? חום מגעיל ושחור יש לכם טלוויזיה בחדר? לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר קונים אלבומים? לא מה האלבום האחרון שקניתם? לא קניתי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? לפני איזה שבוע מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לפני איזה שבועיים איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לגרום לאחרים להחלים. הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן, אני שונא צביעות. הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? לא פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! בטח שלא. אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? לא אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חחחחחחח כן אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לפעמים או שאתם עושים אצבע צרדה? לא מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? If I Cut My Hair, Hawaii Will Sink של Chiodos חחח יודעים לסרוג? כן ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה יש לכם אחים קטנים? אחיות יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 16 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מאוורר עם זה ליד ומזגן אם לא. אתם גבוהים? בערך רוצים להיות גבוהים? לא אתם נוהגים לתקן אנשים? כן אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? אנגלית וגם קצת שפות אחרות אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? בערך. חח שומע דיכאון אבל לא עברי מגעיל. חח אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא, הם לגמרי צודקים. מזרחית זה פשוט ז'אנר זוועתי אוהבים את הביטלס? לא ממש ואת גאנז אנ רוזז? גם צ'או

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? עברתי רק כדי לראות - תומר יוסף אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון? מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? ממ העברתי תמונות מהפלא למחשב יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא כואב לכם משהו עכשיו? לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? בבוקר איזה שיר היה האחרון ששמעתם? עכשיו חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא, התקלחתי לפני שעה חם לכם? כן הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן תפתחו את הארנק שלכם. טוב יש בו הרבה כסף? לא מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? ממ וואו פאק אנלא זוכרת ת'שם שלו.. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. הענק הירוק סרט טוב? כן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן אוהבים להצטלם? כן חח ולצלם? כן יש לכם כח? כן אכלתם ארוחת בוקר? לא אוספים פקקים של קולה? לא, מה אני יעשה איתם? הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא דבוקים לפלאפון? כן דבוקים למסנג'ר? כן אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון? אבטיח אוהבים קיץ? לאאא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לא? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? ממ 1-2 הרוב מהשנה-שנתיים-שלוש האחרונות כמה שנים אתם מכירים? יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? וואלה כן אוהבים לענות על שאלונים? כע עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? חחח כן איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פראמור? יש עליכם גרביים עכשיו? לא, קיץ ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? אהה אני גרה בת"א הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? דה הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? חח כן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? תלוי מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן מה מתנגן אצלכם עכשיו? נו זה היה מקודם ועצרתי ת'שיר מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? לאדעת מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לי פד לעכבר איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לאדעת שותים מים מהברז? כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? שירים עצובים איזה שיר ממש מעציב אתכם? מיי אימורטל איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? אנערף טראנסים על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? לאדעת איזה צבע שולט בחדש שלכם? לבן של הקירות? יש לכם טלוויזיה בחדר? לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי קונים אלבומים? לפעמים מה האלבום האחרון שקניתם? פאניק מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? אף פעם
מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? אף פעם חח איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? אוו של פיטר מהירוס D: הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? רק בנאדם אחד, בעצם שניים הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? חח ממש מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? וואלה לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא, אני ילדה מקולקלת אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חחח נגיד? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? רק בשיר של פרינדס או שאתם עושים אצבע צרדה? מה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חח כן איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? נו עצרתי את האייטונס! יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? ככככןןןןןן ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה יש לכם אחים קטנים? כן יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 15 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן דהה אתם גבוהים? ממוצעת רוצים להיות גבוהים? הייתי רוצה עוד 5 ס"מ אתם נוהגים לתקן אנשים? תלוי אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? בעיקר אנגלית ואיזה 2-3 בצרפתית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא, כי גם מטאל אנלא שומעת אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? ברור ואת גאנז אנ רוזז? לא, אבל יוצא להם אלבום חדש אחרי איזה מלא שנים

Emergency Exit

New member
חלק 1. ../images/Emo41.gif

שעת ההתחלה: 12:06 שם: ליאור תאריך לידה: 23.12 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.59 צבע עיניים: חוםדבש מידת נעליים: 39 - 40 משקל: לאזוכרת מיקום: נתניה איפה נולדת: נתניה נכשלת במקצוע: ממ ישמצב ביצפר: חרא מאוהב: לאיודעת חבר/חברה: לא אם כן, שם: בולבול כמה זמן אתם ביחד: כל החייםXD מה את לובשת עכשיו: בוקסר של בובספוג וגופייה סגולה תעשי סקס לפני החתונה: מניחה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא סמים: כע הרבה
מפלרטט: יאפ צבע אהוב: אדום סגול וכ'ו חיות אהובות: חתולים סימני לידה: ברגל
קטנטן מי החברים הכי טובים שלך?: אני הכית מישהו?: אחשלי XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ענבר מישהו נתן לך סטירה?: אמא באינטרנט הרבה?: כע ביישן?: מעט מאוד מתקלח?: הרבה? שונא ביצפר?: כעעע יש לך חיים?: מניחה עד כמה אתה בוטח באנשים?: מדיי פעם המון מדיי פעם בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לאנראלי תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: כע היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: חחח לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: קצת כלבה: ווואף שתייה מועדפת?: קולה ומנגו שותה מים?: יאפ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לאזוכרת ת'שם יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: לאממש מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות צופים(?) פירסינגים?: באוזן אוהב להצטלם?: לאיודעת אוהב לקחת תמונות של אחרים?: מממ אולי אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן חחחXD התחלת שמועה על מישהו?: יש מצב יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית? לחברה יש
אחים ואחיות?: אח אחד תחתונים?: זה כיף לקנות מישהי שיחקה בך?: מה אני בובה מסתדר עם אמאבא?: כע מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: על אחשלי או על המחשב ברחת פעם מהבית? כן לחדר מדרגותXD חולמ בהקיץ?: אולי קעקוע?: בכיף מה היית רוצה?: אוכל וכסף ואושר מה הפרחים המועדפים עליך?: חמנייה איך נראית האקסית שלך?: לסבית (XDDDDDD) אתה חצוף?: כע קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: מדיי פעם איך הפופיק שלך?: סביר מה הממוצע שלך? 90+ מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: סביר תצא עם מישהי צעירה יותר?: :S תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בכיף
היו לך הפרעות אכילה?: מזמן. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שלוש וחצי שחית פעם בעירום?: לא מתי?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא ממש אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" רומנטי? מדייפעם מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לאזוכרת שונאת אתזה במין השני, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא:S מחשוף?: מדיי פעם החבר הכי טוב שלך בתול?:
מה הצבע תחתונים שלך?:
דיי להכנס לי לתחתונים. חחח סתם הם סגול
איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: מוזר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול עם מה אתה ישן?: עם קרוקודיל האם הפיצו עלייך שמועה?: כע במה אתה נוהג?: בבימבה אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מממממ. לאזוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישמצב מה עשית היום? אכלתי ארטיק

למעלה