השבוע שהיה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo181.gif השבוע שהיה ../images/Emo181.gif

ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-
- שיהיה שבוע טוב לכולן
-

m i c k e y 15

New member
במילה אחת-

לא קרה כלום!! חוץ מיום רביעי שהלכתי לבקר בבית החדש של בת דודה שלי והיה ממש כיף..זהו.. משעמם לי

The Psycho Girl

New member
סתם שבוע

ראשון- אני וידיד שלי למדנו 5 שעות רצופות לבגרות במתמטיקה שני- הבגרות במתמטיקה היה ממש מעצבן שלישי- עבדתי רביעי- עבדתי חמישי- קניתי לאחי מתנה - שעה הסתובבתי בחנויות שישי- לאחי היה יומולדת אז אכלנו במסעדה - אכלתי יותר מידי , וראיתי את הארי פוטר 5 היה ממש יפה שבת- ישנתי כל היום

LironPoynter

New member
ואע היה שבוע מעולהD:

יום ראשון: עבדתי, לא היה משהו מעניין. יום שני: כנ"ל. יום שלישי: בבוקר לקחתי רכבת לכיוון ת"אD:, מתחנת עזריאלי דודה שלי אספה אותי עם אהובתי(YuvalJones) והלכנו לחרוש את ת"א. לשם הפרוטוקולP: - דיזינגוף סנטר, בוגרשוב, קינג ג'ורג', אלנבי, שוק הכרמל, נחלת בנימין. יצאתי עם שללD: יום רביעי: הלכנו בערב לנמל, לחנות של מגנום. היה ממש טעים
יום חמישי: בערב היינו ביס-פלנט וראינו את הארי פוטר החמישי. מדהיםמדהיםמדהים!!! יום שישי: נסענו לאירוע משפחתי בצפון, עשינו קיאקים בירדן והיה ממש נחמד:) יום שבת: הייתי בבית הפנקייק, השמנתי, וחזרתי הבייתה. שבוע טוב לכולם!

McFly rullz

New member
האמ...אין ספק שזה השבוע הכי משעמם בחופש.

אז ככה: ראשון-אמ...אני ואח שלי היינו לבדנוו...=] כי אח שלי האחר עבר ניתוח אז הורים היו איתו שני-כנ''ל. שלישי-הלכתי עם בת דודה שלי לת''א. רביעי-רופא שיניים.
כואב! חמישי-אמ..היתה לי התנדבות משעממת ואז הזמנתח פיצה עם חברות שישי-מה יכול כבר להיות?כלום! שבת-אמ...לאכול לישון לקרוא ושוב לאכול ושוב ושוב חחח
זה השבת שלי. אוו והשבוע יהיה עוד יותר מעצבןן!יש צוםםםםםםם><

DoLi it is Me

New member
אוי למה מעצבן?אני אוהבת צומות ../images/Emo6.gif

תמיד סופסוף אני מוצא תסיבה טובה לצום בלי שאף אחד יגיד לי שאני לא אוכלת כלום! אבל תשעה באב זה יום וחצי אז זה יותר מעצבן
לפחות אח"כ אפשר ללכת לבלות סופסוף

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח אני כמעט אף פעם לא זוכרת D:

ראשון- נמ. לא זוכרת D: שני- אימון כזה. קשה כמובן. שלישי- הייתי כל היום בתל אביב עם אמא!!!!!! וקניתי ואנס חחחח כמובן D: חוצמיזה שאחרי זה היה תדבר הזה של העתודה, אחרי זה היה אימון וינגייט, אחרי זה עוד פעם ת"א (מקס ברנר) אחרי זה טיילת
ואחרי זה דיברתי עם ערן כל הלילה במסנג'ר
רביעי-ישנתי חצי יום D: אימון, וכלום. חמישי- אימון כזה. קצת חברים בערב. שישי- סבא סבתא, ים, ננטשתי D: יצאתי עם קלר קצת...ישנתי, התגעגעתי, חשבתי. שבת- ים עם הנבחרתתתת!!!!
ואז כלום.

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהע, שכחתי תמפגש פורום ביום...האממ..

חמישי? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

m o r 1 0 2

New member
עונה....מומולדת היום../images/Emo168.gif

ראשון-אממ...האמת שלא זוכרת שני-קניון שלישי-דודים באו רביעי-ים חמישי-בריכה שישי-ראיתי מלא סרטים שבת-הארי פוטר
4... היום אני בת 14

DoLi it is Me

New member
יאי מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

המזל טוב עד 120 שיתגשמו כל משאלותייך ובהחלט נולדת בחודש שלולט
דורית

talosh1234

New member
מזלל טוב :]]

תזכי להרבה שנים:]] ושתפגשי תפייב שלך חח :]] אין מה לרשום.. רק במזלל :]]

or karady

New member
מורוש מזל טובב!!!!

אני עוד פחות מחודש 14 ב-10/08.... טוב לא פתחו כאן שירשור אז אני אברך אותך כאן.. שתזכי לפגוש את מקפליי (את זה נאי מאחלת לכל אחת מהפורום) ד.א מצאתי תמונה שלי ממאדאם טוסו כשהייתי בלונדון ב-2004 ונדמה לי שדני היה שם אני אשלח את התמונה תגידו לי עם זה הוא מאחורה... *מחפשת* לבנתיים מורוש עד 2343245656746347 שנה.. ואהמ.. אויש דאמט התמונה גדולה מדי איך אפשר לעלות תמנוות שהן גדולות מדי?

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מהפה שלך לאלוהים
וכולנו נפגוש את מק

butbut

New member
חח חרא של שבוע><..נראה לי ששלי הכי משעמם..

ראשון-בלעע לימודים שני-כנ"ל שלישי-כנ"ל רביעי-כנ"ל חמישי-מפגשים!!המון המון מפגשים! שישי-חרא.. שבת-משעמם רצח,רק במוצ"ש יצאתי עם 2 ידידים ואחותי והיה כיףף1

שוליטה

New member
השבוע (המשעמם) שלי...

יום ראשון- נפגשתי עם חברות יום שני-נפגשתי לישון עם חברה יום שלישי- הלכתי לברכה יום רביעי- גם נפגשתי עם חברות יום חמישי- השתעממתי בבית יום שישי-ראיתי הארי פוטר 5!! יום שבת- הייתי לבד בבית כי ההורים שלי ואח שלי היו בים... כפי שרואים היה לי שבוע משעמם במיוחד... לא חייבים לקרוא אם לא רוצים...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif השבוע שלי../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif..

ראשון-ישנתי אצל בנות דודות שלי ובערב הלכנו למרכז העיר לקנות בגדים
שני-הייתה מסיבת יומולדת לבת דודה שלי
שלישי-בנות דודות שלי היו אצלי וגם היה להן יומולדת [הן נולדו בתאריך של טום] והלכתי להליכה
רביעי-בת דודה שלי ישנה אצלי והיינו בקניות
חמישי-היה לי יומולדת אבל השבוע אני עושה, והייתה אזכרה לסבתא שלי וישנתי אצל בנות דודות שלי
שישי-הייתי אצל בנות דודות שלי ובצהריים נסעתי לסבתא שלי
שבת-סתם הייתי בבית ובצהריים הלכתי לחברה שבוע מקסים

הממ....

ראשון- הייתי באשקלון, וציירתי על הקיר של חברה שלי. [דרדס. יצא מתוק להפליא. ^^]
שני- מבחן באלגוריתמים. דווקא לא רע לגמרי.
שלישי- יום חופשי... גם מבייביסיטר.
רביעי- הומ. בייביסיטר ועוד משהו, כבר לא זוכרת מה.
חמישי- מפגש פורום מדהים. ונסעתי לסבתא אחר כך.
שישי- מנקים ת'בית לשבת, ומחכים בקוצר רוח שירד הספר השביעי מהאימיול. בסוף הסתבר שזה לא זה. ><
שבת- ישנים הרבה וסובלים מעט. [PMS, למסוקרנות שביניכן... XD] זהו, חושבתני. ^^

למעלה