התפקדות אוגוסט

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo181.gif

שם: גיל: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: תכנונים לחודש הבא: שיר שעשה לכם את החודש: תמונה

מיכמיך3

New member
מתפקדת

שם: מיכל. גיל: 16. מיקום: בבית. אייסיקיו: 325128036 [מוזמנים לדבר איתי] מסנג'ר: [email protected] [בעצם... אולי עדיף שאתם מוזמנים לדבר איתי שם] תכנונים לחודש הבא: יומולדת לחברה, הופעות של קוקה קולה, שינוי בחדר וזהו. שיר שעשה לכם את החודש: נוף אחר - יוני בלוך. תמונה:

nitzan lei

New member
!!!!!!!

שם: ניצן גיל:14 וחצי מיקום: בית עוזיאלD: [חור באיזור השפלה] איסיקיו: 341953874 מסנג'ר: [email protected] [מוזמניםD:] תכנונים לחודש הבא: להתנחל בנס ציונה [אצל איריתD:] ,הופעות של כפר המוזיקה שיר שעשה לכם את החודש: אוכלת מהצד-השוונג של הפיתה תמונה: [מהסאמר סקול] ואם מישהו לא הבין למה אנחנו קשוחים ואפליםXDD נאמ כי זה יום שישי ה-13 [מוחעחעחעחעD:]

פרקשון

New member
.....

שם: עידן גיל: 19 מיקום: ק.א איסיקיו: שיר תכעס על מה שאני הולך לכתוב בטח.. מסנג'ר: אני תמיד כותב ולא באות אליי בחורות בנות 18 עם חזה גדול אף פעם, אז למה לרשום? תכנונים לחודש הבא: גימלים שיר שעשה לכם את החודש: יוי איזה פאר! תמונה:

נו יאלה

שם:ירדן גיל: 18 מיקום: תל אביב איסיקיו: מסנג'ר: תכנונים לחודש הבא:סמינר, טבריה (אם מישו יבוא איתי), חו"ל (עוד לא סגור סופית לאן) והמון אלכוהול שיר שעשה לכם את החודש:girls just wanna have fun תמונה המחנכת שלי לשעבר. נכון שקסית?

animal bar

New member
מתפקדת.../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14 מיקום: שוהם. איסיקיו: ללא שימוש. מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: מקווה מקווה מקווה שהופעות. שיר שעשה לכם את החודש: :S

עדי D

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 16וחצי מיקום: חיפה איסיקיו: מת. מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: אממ קורס רשגדים.. בית ריק.. סיטי הול.. גאלה..אולי תל אביב שוב שיר שעשה לכם את החודש: no children -quien soy yo תמונה

יש לי בדיחה...

מה ההבדל בין בירה [
] מכבי לשואה??
שהשואה הייתה חינם
שם: אביטל גיל: 16 מיקום: נגבבב איסיקיו: בקומה תמידית מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: לחודש הזה כאילו? אוו כפר המוזיקה, אילת, פעמיים כינרת, ירושלים, הופעה של ג'טרו טול שיר שעשה לכם את החודש: Under my skin - Jude Harrison תמונה: מחר. באמת!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חזרתי!!!111111../images/Emo9.gif

שם: מיכלי גיל: עודמעט 15
איסיקיו: לאזוכרת >< מסנג'ר: יש:) תכנונים לחודש הבא: ווואווו מילוניייםםםW&$%#&@%&@^ שיר שעשה לכם את החודש: פופייטרס - מי הירו תמונה אינלי כוח..><

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אינלי הודעות יוצאות,

והיה אסור לי להתקשר לאנשים
עזבי, את יודעת שאני אוהבת אותך
.

אביק עדיין יש לי את השריטה ממך!;(../images/Emo194.gif

גסות רוח
שם: קרן גיל: 18 וחצי מיקום: ת"א איסיקיו: בלהבלה מסנג'ר: להלהלהלה תכנונים לחודש הבא: עבודה חברים שתייה וללכת עם לילוש לפאבוש!!
שיר שעשה לכם את החודש: UMBRELLA! !!!!!!!!!!!!!!

freaky cow

New member
חוחוחוחווו המפ.

שם: רותםפותם גיל: עוד... ביום שישי 16 מיקום: רחוק מידי איסיקיו: כן תתחברו זה מגניבבבב477389757 מסנג'ר: יש לכם. שלחו לי הודעה ד.א. נמחקה לי הרשימה תכנונים לחודש הבא: חודש? שלם? אמ.. המון. תורכיה, יומולדת, תלאביב, כינרת , ועוד ועוד שיר שעשה לכם את החודש: את החודש? מה? אין דבר כזה תמונה רגע

B a m b o o k

New member
קוקוריקוווו

שם: צליל גיל: 16 ומשו מיקום: באר שבע איסיקיו: 306896845 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: ניצנים, ווליום כנרת, עוד קצת ת"א, הופעו של יוני בלוך, מאור כהן, שלומי שבן ובטח יהיו עוד כמה שכרגע לא ידועים
, אולי אולי אולי בית ריק (א-מ-ן), ואממ לאדעת מה עוד שיר שעשה לכם את החודש: אט אט שוועיה שוועיה-התקווה 6
תמונה

למעלה