התפקדות אוקטובר.

אושRתי

New member
../images/Emo181.gifהתפקדות אוקטובר.

שיר השבוע שלכם [של איתי]-
שיר החודש שלכם [לא של איתי]-
בילוי החודש שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-
מאכל החודש:
משפט החודש שלכם:
מסר כל שהוא לפורום:

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]-כול ילדה יודעת שיר החודש שלכם [לא של איתי]-תנופה חוזר בחזרה חופשיה בילוי החודש שלכם-ים סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-דוקסלב ענבל פלרמוטלר ז"ל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה גל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-ים ולתרום דם משהו שהרס לכם את החודש-לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-הופעות של איתי בעזרת השם מאכל החודש: מאפינס וניל שקשוקה גלידה משפט החודש שלכם: מסר כל שהוא לפורום:שנמשיך להיות פעילים

shoba

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]-עוד הלילה שיר החודש שלכם [לא של איתי]-אממ הרבה איתי וכנסיית השכל...לא משהו ספציפי בילוי החודש שלכם-הופעה של הכנסייה. סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-חברים חח תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את החודש-כל הימים, מה29. משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-קצת שקט.. מאכל החודש: אוכל של סבתא משפט החודש שלכם: "הלילה אני לא אביך את עצמי, עשית זאת יותר מדי טוב בשבילי" מסר כל שהוא לפורום:תמשיכו לשמוע איתי, הוא ממש עושה שמח:]

g a l4

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]-אני עדיין מכורה ללא אעשה עניין...
שיר החודש שלכם [לא של איתי]-אמ...כל הדיסק של הבנות נחמה
בילוי החודש שלכם-וואי,לא יודעת
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-גיבורים! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא נראלי ששמעתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-שוב...אין משהו אחד
משהו שהרס לכם את החודש-אמ...לא עולה לי עכשיו... משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-
הרבה דברים מאכל החודש:לא יודעת
משפט החודש שלכם: תכנסו לקומונה החדשה של דנה עדיני!!!http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=9550 מסר כל שהוא לפורום:תיהיו יותר פעילים!עוד יסגר הפורום

אושRתי

New member
../images/Emo181.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]-ילד טוב שיר החודש שלכם [לא של איתי]- "סליחות" בילוי החודש שלכם-כל מיני, סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- משהוא לרוץ איתו תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- היו הרבה אין משהוא ספציפי משהו שהרס לכם את החודש- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה החודש-הרבה דברים כמו יום הולדת והופעות.. מאכל החודש: סלט פרטריות עם חלומי משפט החודש שלכם: אם אין אני לי מירי! מסר כל שהוא לפורום: מה דעתכם שנתעורר ביחד ונפעיל תפורום ? :)

למעלה