התפקדות חודש יולי

../images/Emo181.gif התפקדות חודש יולי ../images/Emo42.gif

שם
אייסיקיו/מסנג'ר
שיר אהוב של שייגעצ
שיר אהוב בכללי
איזה כיתה סיימת
תכנון מיוחד לחופש
סתם מילה שעולה לראש
שיהיה לכולם חופש נפלא

jack 1

New member
הממ

שם:שלומי גיל:גדול מקום מגורים:אילת אייסיקיו/מסנג'ר:פורגט איט שיר אהוב של שייגעצ:אינטרקום שיר אהוב בכללי:יש הרבה... איזה כיתה סיימת:
תכנון מיוחד לחופש:לא יודע סתם מילה שעולה לראש:חרא

פרקשון

New member
שבת שלום

שם - עידן גיל - 17.5 מקום מגורים - קרית אונו אייסיקיו/מסנג'ר - 315708064\[email protected] שיר אהוב של שייגעצ - עושה ביד שיר אהוב בכללי - עושה ביד איזה כיתה סיימת - יא' תכנון מיוחד לחופש - ארה"ב אולי סתם מילה שעולה לראש - דינג

רותמיתXD

New member
הקשב! ../images/Emo150.gif

שם
רותם גיל
באוגוסט 14 מקום מגורים
רחוק אייסיקיו/מסנג'ר
יש שיר אהוב של שייגעצ
כרגע אני בגירסה של טובי פרח נתתי לנורית :p שיר אהוב בכללי
קשה. קשה. איזה כיתה סיימת
א. אה השנה? ח. תכנון מיוחד לחופש
תוריכיה. קייטנת גלישה. תלאביב. סתם מילה שעולה לראש
פאגאיזם

ziljian 1234

New member
אני:)

שם אורטל גיל 17 בעוד שבועיים בדיוק מקום מגורים מעלה אדומים אייסיקיו/מסנג'ר 214328214 שיר אהוב של שייגעצ : "את יפה" שיר אהוב בכללי בית הבובות - סיגפו איזה כיתה סיימת יא' תכנון מיוחד לחופש לטוס לאיטליה סתם מילה שעולה לראש ממממ....אהבה

חתול דרוס:p

שם בנצי גיל 16 מקום מגורים נסציונה אייסיקיו/מסנג'ר [email protected] שיר אהוב של שייגעצ נחשו... שיר אהוב בכללי נחשו... איזה כיתה סיימת י תכנון מיוחד לחופש
סתם מילה שעולה לראש כלב מת אני אעשה גם בשביל דוד כי הוא פה שם דודי(הוא ביקש) גיל 17 מקום מגורים אשדוד(קליפורניה) אייסיקיו/מסנג'ר [email protected] שיר אהוב של שייגעצ -שחק איתה בואלס שיר אהוב בכללי - שניינו שווים/גפן איזה כיתה סיימת י"א תכנון מיוחד לחופש ברור קורס צלילה כאילו! סתם מילה שעולה לראש שקסי(כי הוא רואה אותי [הוא אמר
)

נסציונה נסציונה נסציונה...../images/Emo15.gif

אתה מכיר גל אפרת אחת שעזבה את נסציונה לפני איזה שנתיים פלוס?..

ManRed

New member
Me

שם : מוסטפא? דני... גיל : 16, באוקטובר 17 מקום מגורים : קרית אונו אייסיקיו/מסנג'ר : 153597141\[email protected] שיר אהוב של שייגעצ : אבא עורך דין שיר אהוב בכללי : השיר שלי -קספר איזה כיתה סיימת : י' תכנון מיוחד לחופש : אילת, הופעות.. סתם מילה שעולה לראש :רוזי!!

ManRed

New member
מה פתאום!!

מרדכי רוזנצוויג!!!(אם זה השם שלו..) הצלם של שייגעצ.. שמנמנון..

ManRed

New member
את גילית לי את השם

לפני זה חשבתי שבאמת קוראים לו רוזי.. אבל אף אחד לא מעיז לצחוק עליו כי פוחדים שהוא ישב עליהם...

גוטשה

New member
חחחחח אייאיי

מוטי בחיים לא יעשה את זה. הוא טועם שרוזי זה בכלל לא השם שלו, אז יש לקרוא לו מוט! בכל מקרה הוא ממש נחמד, ישתבח שמו. מוסי רולז!

בצה17

New member
דני???????????

ממתי אתה בפורום שלנו???? חשבתי אתה ברישמיי

ManRed

New member
אסור גם וגם?

תראי ברשמי יש תמונה שלך וכתוב "מישהי מתפוז נדמה לי"

yardenbm

New member
תשובות

שם: ירדן גיל:16 מקום מגורים:תל אביב אייסיקיו/מסנג'ר156969668/ [email protected] שיר אהוב של שייגעצ:דווקא שרצית, קשה לי לחשוב שיר אהוב בכללי: אין אחד שהכי איזה כיתה סיימת: י' תכנון מיוחד לחופש: לונדון אולי סתם מילה שעולה לראש: חוי

אני אני מתפקדת

שם:נופר/דניאל(ה) גיל: עוד חודש ומשו..17! מקום מגורים: אשדוד :) אייסיקיו/מסנג'ר: 165868393 שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב שיר אהוב בכללי:אביב גפן - מלאך איזה כיתה סיימת: י"א תכנון מיוחד לחופש: המון הופעות ומסיבות =] סתם מילה שעולה לראש: ראסטות

למעלה