התפקדות יולי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo181.gifהתפקדות יולי../images/Emo181.gif

שם: תאריך לידה: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר\איי סי קיו: שיר שעשה לי את החודש: מאכל שעשה לי את החודש: הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני למה אני מחכה בחודש יולי: מסר לאומה: תמונה: חוד יולי שמח!

Robin Sparkles

New member
אתפקדה../images/Emo3.gif

שם: כרמית תאריך לידה: 7.6 גיל: 17 מקום מגורים: מרכז מסנג'ר\איי סי קיו: בעולם שלי שיר שעשה לי את החודש: כל האלבום של ג'ורדין ספארקס,can you hear me,superhuman מאכל שעשה לי את החודש: המבורגר וסושי הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:יומולדת ואין יותר בגרויות!! עד השנה הבאה.. למה אני מחכה בחודש יולי: שייט עם דודים שלי (בלי אמא ואבא
) ואולי אולי להרוויח כסף מסר לאומה: היי. תמונה:

NITSAN6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם:ניצן תאריך לידה:25.7 גיל:כמעט 13
מקום מגורים: מרכז מסנג'ר\איי סי קיו:במסרים
שיר שעשה לי את החודש:לא יודעת מאכל שעשה לי את החודש:חצילים מטוגנים
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:חופש גדול
למה אני מחכה בחודש יולי:ליומולדת שלי
מסר לאומה: -- תמונה: --

אני

שם: נטע תאריך לידה: גיל: 23 מקום מגורים: י-ם מסנג'ר\איי סי קיו: יש שיר שעשה לי את החודש: ONE של U2 מאכל שעשה לי את החודש: אין משהו ספציפי הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: הוא נגמר חחח למה אני מחכה בחודש יולי: שהוא גם ייגמר מסר לאומה: לישון זה טוב, לישון זה כיף, וגם לאכול כיףכף תמונה:

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי תאריך לידה: 17.9 גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים: ת"א מסנג'ר\איי סי קיו: -- שיר שעשה לי את החודש: Thirteen Senses - Into The Fire מאכל שעשה לי את החודש: לא יודעת
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: אין ספק- הדבר שאיתו סיימנו את החודש בצורה הטובה ביותר- הנשף
אוף, כ"כ עצוב שזה עוד שנייה נגמר
למה אני מחכה בחודש יולי: בעז"ה
לסיים ללמוד
[כן, מה לעשות שזו שמחה מהולה בעצב
], כמה אירועים.. וזהו נראה לי.. להנות בעיקר
מסר לאומה: אממ... תחיו את הרגע
תמונה: אינלי כוח עכשיו..

RayoDeLuz

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: קרן =] תאריך לידה: 27 לאפריל גיל: 18 מקום מגורים: קנדה מסנג'ר\איי סי קיו: מסרים שיר שעשה לי את החודש: Tu nombre/ Coti מאכל שעשה לי את החודש: אין הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: הנשף למה אני מחכה בחודש יולי: לחגיגת 4 שנים בקנדה
מסר לאומה: תהיו אופטימים תמונה:

just adiki

New member
ועוד תקופה נגמרת...

שם: עדי תאריך לידה:2.5 גיל: 18 מקום מגורים:כפ"ס שיר שעשה לי את החודש:כמה שירים מהדיסק של סלין דיון וכמה שירים מאוסף שאחי עשה לי. בכל זאת , אתן פירוט: "The Power Of Love" "It's All Coming Back To Me" "To Love You More"!!!!!!
ממש
! "That's The Way It Is"מדהים. "I Want You To Need Me" ומהאוסף של אחי, מה שאני זוכרת..: yummy yummy yummy valerie Island in the stream perhaps perhaps perhaps something stupid glitter&begay אויש ועוד מלא רבים וטובים
דיסק מדהים. מאכל שעשה לי את החודש: ספגטי, כמו בכל חודש
. הוו הוו וקציצות! הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:חברה שלי חזרה אתמול אחרי 4 שנים שליחות בטורקיה, לתמיד![רגע, זה בעצם יולי] אז.. נגמר מתמטיקה
. למה אני מחכה בחודש יולי: לחופש. ושאני אשיג סוף סוף כרטיסים להופעה של הלנה
. מסר לאומה:לסיים תיכון זה עצוב תמונה: בבקשה

למעלה