חדשה :)

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifחדשה :)

היי אני ליגל, עוד מעט בת 15 מת"א ^^ ממ בתאכלס הלהקות שאני שומעת הן לא אימו... (מקפליי, פול אאוט בוי, גרינדאיי, סימפל פלאן וכאלה...) אבל אני חולה על אימואים ובמיוחד על בנים אימואים כי הם סקסים *-* ><" ואני ממש חוצפנית אבל אם כבר פתחתי הודעה חדשה... אני רוצה לעשות סיידליפ, אבל שמעתי שהמחירים יכולים להגיע עד ל-180 שקל.. ואני יודעת שההורים שלי לא ירשו לי אם זה כזה יקר.. אז מישהו פה יודע איפה אפשר לעשות במחירים יותר נורמאליים? אז אחרי החפירה והבקשות ^^, מקווה להשתלב מהר D:

MispIaced

New member
אנחנו לא פורום פירסים וזה המחירים.

אין יותר זול. אולי 160.

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifאוקיי סליחה.. אתה לא חייב להתעצבן...

אני יודעת שזה לא פורום פירסינג, אבל סתם רציתי להצטרף לפה וחשבתי שאם אחד מכם יודע אולי, הוא יוכל לעזור לי... זאת לא היתה הסיבה שנרשמתי לפה. אבל לא משנה, סתם רציתי לדעת וחשבתי שאולי מישהו פה יודע. מצטערת אם זה עצבן אותך או משהו...

MispIaced

New member
אני לא עצבני, סתם אנטיפת, תשאלי את נטע <:

את הוואמפ' שלי עשיתי ב140 כל אחד, אבל זה אחרי 14% הנחה על כל אחד, הוורטיקל ליפ היה 170 בלי הנחה. אני מניח שברוב הסטודיואים ייקחו ~160 על טיטניום ו140~ על סרג'יקל. אם את רוצה המלצה על סטודיו תשלחי מסר.

XDDDDDD

ואי איזה חיוך דפקתי עכשיו >< *מאשרת* אבל תתרגלי חח את תמיד יכולה לעשות במקום לא כזה אמין.. למרות שלא כדאי לך.. וגם להזמין מהאינטרנט את הפירסינג וללכת לסטודיו ולהתחורר איתו אומשו.. אגב, אם לא הבנת אני נטע :] כל הפרטים בכרטיס

Devils Pet

New member
מצטערים שנעים נבח עלייך.

את תתרגלי לזה. בכל מקרה, אין מחירים יותר זולים, ואם את מוצאת (בהפרש משמעותי) היתי מתחיל לפקפק באיכויות הסטודיו, ושוקל מאוד ברצינות אם להתחורר שם, בסה"כ זה הבריאות שלך. בכל מקרה, אני גל, נעים מאוד <:

פלאפאל

New member
אל תעשי סיידליפ ;;

חברה שלי עשתה סיידליפ ומאז היא לא יכולה לשחות או ללכת לים כי המים נכנסים לה לפה והיא נחנקת ומלוח לה!
וברצינות - בדקת שזה יהיה לך יפה? יש אנשים שעושים סיידליפ כי זה נראה להם מגניב למרות שהשפתיים שלהם כל כך לא מתאימות לזה, ואז זה יוצא פשוט מעוות. אל תתרגשי מנעים, הוא מפחיד רק למראית עין
אני טל, היי

MispIaced

New member
כן, אני מכוער, תודה.

וחברה שלך עובדת עלייך :) העור והבפנוכו של השפה צמודים לפירס, מים לא נכנסים או יוצאים, גם כשמנסים נורא חזק (ניסיתי להשפריץ דרך חור של 1.6 אחרי ששמתי בו תכשיט של 1.2, לא הצלחתי, זה בלתי אפשרי)

פלאפאל

New member
היא לא עבדה עליי

כי היא הדגימה לי
היא מוציאה את זה לפני שהיא נכנסת לבריכה, אז אולי בגלל זה. לא יודעת, אני לא מבינה בזה כלום, אפילו עגילים באוזניים אין לי >_>

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

ליאל/לוריין, 17 עוד 16 ימים, מרכז. סיידליפ עולה מאה ש"ח פלוס משחה בסטודיו בדיזינגוף סנטר, מול חנות קומיקס כזו. ואני יודעת כי ביררתי כי אני גם רוצה לעשות [אני משתוקקת לזה בשנה האחרונה אבל יש לי אבא כזה
]. בכ"א ברוכה הבאה וכולי..

MispIaced

New member
לא, לא בטרייבל טאטו, לא, פשוט לא

להתרחק מהמקום הזה. (נכון נטע? קייט זה פיכסה!)

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifתודה ../images/Emo9.gif

חח לא נורא זה בסדר... ואני מכירה את החנות בסנטר... הם טובים אבל? זה מקצועי? וצריך אישור של ההורים וזה? סליחה על הקירצוץ

למעלה