חדשות על אלישיה

NoWords

New member
../images/Emo181.gif חדשות על אלישיה ../images/Emo181.gif

אלישיה בהופעות- 1- אלישיה נמנית בין האמנים שיופיעו בטקס פרסי BET. הטקס יתקיים ב28.6 שזה מחר, בהצלחה לאלישיה- שתשבור רגל.
2- הבלאק אייד פיז, ג'סטין טימברלייק ו..אלישיה קיז הצטרפו לרשימת המופיעים ב"8Live" בפילדלפיה.
3- אלישיה תופיע בטקס פרסי ASCAP Rhythm & Soul שיתקיים היום, 27.6.
אלישיה באלבום Unplugged- אלישיה שלנו תיכנס לסטודיו ביולי הקרב ובא, על מנת להקליט אלבום אן-פלאגד כסאשן של MTV. האלבום עתיד לצאת בספטמבר.
תמונות חדשות- 1- Cipriani Wall Street Concert Series in downtown Manhattan 2- בהופעה באירוע הזה 3- Luire Magazine
בהצלחה לכל הנבחנים השבוע בברכת שבוע טוב, -
- נעמה

Eti No Name

New member
אוי מדהימה../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

תודה נעמה!
אממ..מה הכוונה של האלבום אנפלאגד?

NoWords

New member
הממ.

זה אלבום, בדר''כ זה מהופעה מסוימת [אבל אני לא בטוחה לגבי זה- יענו אם זה אלבום לייב של הופעה או הקלטות בסטודיו], שמבוצעים בו כל מיני שירים של אותו אמן באופן אקוסטי.

NoWords

New member
את מודעת לכך

שאילו שני דברים שונים נכון?
וכן גמני אוהבת את שניהם.

נמאס לי ממנה כבר

היא כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יפהההההההההההההה
מאיפה היופי הזה בא!!?!?!?!?!?!!?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifעוד סיבה לטוס לפילדלפיה../images/Emo7.gif

גם אלישיה
גם מארון
כפרעליך

da1boy

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא

תוציא אלבום אנפלאגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eti No Name

New member
סליחה?!../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

אני ממש שמחה! אפילו יותר מדי! זה משו ענק
פשוט נראה לי יותר מדי מוקדם לשמוח
כבר ידעתי אכזבות בעבר

NoWords

New member
אבל זה תחת החסות של MTV

אין מצב שזה יתפקשש באמצע
לא נראה לי לפחות חוצמזה.. הרבה פעמים אני מנסה ללמד את החברות שלי שצריך לשמוח כשיש משהו שמשמח. תשאירו את האכזבות לאח''כ...

da1boy

New member
אתם קולטים מה זה מופע אנפלאגד???

גם אני שמח שאתם מעריכים את זה
MTV ותנים את זה לכל ה"תותחים" ולכל ה"נחשבים" זה ללא ספק יראה שאלישיה היא אומנית רצינית, ויותר מסתם זמרת אחרת.... ושלא נדבר על זה שזה יישמע מצויין אחח הפסנתר.... זה חייב להיות טוב..

למעלה