חדשות קרי לשבוע השני של אוגוסט

symptoms

New member
../images/Emo181.gifחדשות קרי לשבוע השני של אוגוסט../images/Emo181.gif

רעות

symptoms

New member
../images/Emo180.gifאלבומים - מצעדים ומכירות../images/Emo180.gif

קרניבל
מקום 7 בקאנטרי (עליה של 1) מקום 48 בבילבורד 200 (ירידה של 6) מכירות של 10.8 סה"כ 2.266
הארטס
מקום ראשון בקטלוג קאנטרי (שבוע 7 ברציפות) מקום 9 בקטלוג פופ (עליה של 1) מכירות של 6000, סה"כ 6.504 מיליון רעות

West Doll

New member
אני גם לא מבינה את זה...

מצד אחד הוא כבר קיבל 7 מולטי-פלטינות אבל מצד שני לפי המס' שרעות מביאה הוא בכלל לא הגיע ל-7 מליון...וטפ

West Doll

New member
ד"א, גם אם מצרפים את המכירות של קנדה

זה לא מגיע ל-7 מליון. אז אולי זה הגיע ל-7 מליון בכל העולם...למרות שאני לא יודעת איפה עוד מוכרים אותה.

LeAnnDylan

Well-known member
ה-7 מיליון זה כמות עותקים שנמכרה לחנויות

המספרים שרעות מביאה פה זה הדיסקים שאנשים אשכרה קנו

West Doll

New member
אה ידעתי את זה.

החנויות פשוט סתם הזמינו וזרקו איזה חצי מליון עותקים |הא|

symptoms

New member
אכן, והשמונה מיליון,

אגב, זה כבר בסביבות התשעה זה המכירות הכלל עולמיות רעות

symptoms

New member
אני מתחילה לחשוב שאתה מנסה להרגיז אותי ../images/Emo3.gif

ורק לצורך הבהרה, אני לא תוקפת, רק מציינת כמה דברים. קודם כל פשוט זרקת חצי מיליון עותקים?
דבר שני, אם תחפש אלבומים שיצאו החל מהתקופה שSH יצא והלאה והגיעו לפלטינה X7 ולא הוציאו את עצמם מחדש בגרסת דלוקס (שזה משהו חדש שאנשים נוטים לעשות) לא תמצא הרבה כאלה, ליתר דיוק, תמצא בדיוק 0. אם תוסיף את אלה שכן הוציאו את עצמם מחדש תקבל אולי 2. יש סיבה ש-SH סיים את 2006 בתור הדיסק שמכר הכי הרבה באותה שנה (ושוב, בכל הזאנרים) ובמקום החמישי הכללי ב2007. וגם, יש סיבה שהוא החזיק בבילבורד 200 (בטופ 100) מעמד במשך 140 וכמה שבועות. ועד עכשיו הוא ממשיך למכור יותר מאלבומים חדשים שיצאו אחריו והוא יצא מהמצעד פשוט בגלל כללי הזמנים. צריך להתחשב במצב הכללי של מכירות הדיסקים עכשיו, ולא להסתכל על המצב של לפני כמה שנים שבו 6 מיליון אכן היה מחזה מכובד, אבל לא יוצא דופן, היום זה כבר הרבה יותר קשה להגיע למספר כזה. רעות

חחחח תודה,אבל

רואים שאתה מתייחס ברצינות לפופולריות שלה ולכמה עותקים היא מוכרת, אם אתה אוהב אותה אתה לא צריך לייחס לזה חשיבות

symptoms

New member
../images/Emo180.gifסינגלים - מצעדים ומכירות../images/Emo180.gif

קודם כל, JTTW הוא הסינגל השני של קרי שמגיע לפלטינה על רינגטון (BHC היה הראשון) אז כל הכבוד וכו' וכעת:
JAD
ממשיך לעלות בקאנטרי וכבר מקום 21 (עליה של 4)
לסט ניים
מקום 79 בבילבורד 100 (ירידה של 11) מקום 74 בפופ 100 (ירידה של 6) מכירות של 18.7, סה"כ 480 אלף.
AAG
מכירות של 9.1 סה"כ 692 אלף.
BHC
רעות מכירות של 8 אלף, סה"כ 2.435

למעלה