מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo181.gif מומלצי השבוע ../images/Emo181.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- איך עבר הצום, אם צמתם? מה התכנונים לסוכות?

xdye1

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? "כל דבר" מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? "Put your arms around me" של טקסס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - האלבום של קרני פוסטל. אבל זה לא רק בשבוע האחרון. אפשר להגיד שהאוסף של טקסס. משהו שהרס לכם את השבוע - כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - ערב חג איך עבר הצום, אם צמתם? לא צמתי מה התכנונים לסוכות? לא משהו מיוחד

ofir201

New member
שבוע מצויין../images/Emo150.gif../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): מלאכים בגרסא של זאפה. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): כאילו - היהודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט "אפקט הפרפר" משהו שהרס לכם את השבוע: יום כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: סוכות
איך עבר הצום, אם צמתם? קל ביותר מה התכנונים לסוכות? פסטיבל בראשית

charlazona

New member
יש לי משהו להגיד לכם

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - air - run תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> שרי אריסון ערומה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום כיפור! מומלץ! משהו שהרס לכם את השבוע- חברה שלי בהריון משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- איך עבר הצום, אם צמתם? לא צמתי, צמצמתי מימדים. מה התכנונים לסוכות? לגדל את הבן שלי

stevenwilson

New member
השבוע....

שיר השבוע: בלי לומר מילה שיר השבוע : כל שיר מהאלבום החדש של ניל מורס תמונה: אין האמתי משהו שעשה את השבוע: האלבום החדש של הבחור ההוא, ניל מורס, איזה גאונות משהו שהרס: אין האמתי, היה אחלה שבוע שמהו שאתם מחכים שיקרה: כמה ראיונות שאני אמור לעשות איך עבר הצום: לי עבר בקלות, מלא אוכל תיכנונים לסוכות: איזה תיכנונים עובדים

daf16

New member
../images/Emo121.gifמואהאהאה

חח טוב.. מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
fix you- coldplay תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
הוספתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
ספר "התפסן בשדה השיפון" באנגלית משהו שהרס לכם את השבוע-
הפסיכומטרי, אבל גם עשה לי ת'שבוע- כי סיימתי עם זה! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אמ.. השבוע נגמר מחר לא? אולי לזה שמתחיל חופש? איך עבר הצום, אם צמתם?
צמתי
היה קשה אבל הצלחתי! מה התכנונים לסוכות?
אמ.. לנוח, לנסוע לים המלח עם חברה, לעשות מליון שיעורים, להיות עם המשפחה ו..זהו חופש מהנה לכולכם

Ma E

New member
אוי הלידר הזה..../images/Emo24.gif

מגיע למופעי חורף שלו?

מילי17

New member
בו

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) : דונט צה של הפוסיקט דולז
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נגמר הפ-ס-י-כ-ו-מ-ט-ר-י. משהו שהרס לכם את השבוע- כל החגים האלה. כל היום אוכלים ישנים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חג היין בראשון
איך עבר הצום, אם צמתם? עבר. צמתי. מה התכנונים לסוכות? המון. מפגשפורוםהיהודים, הופעה בנתניה של היהודים, הופעה של מירי מסיקה ו.. הותשתי. שבוע טוב

liat tal

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) רבות הדרכים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יש לי יומולדת!! 21, היות התאריך העברי שאני יותר מתייחסת אליו ולפני שבוע בדיוק היה הלועזי סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- צופן דה-ווינצי, מדהים!!! משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה מאתמול משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחר יש חתונה לקרוב מש' שלי וסוכות!! איך עבר הצום, אם צמתם? בסדר גמור מה התכנונים לסוכות? להיות עם המש', לטייל, לבלות עם חברים

liat tal

New member
*היום

ועוד משהו שעשה לי את השבוע- פרק סיום העונה של עקרות בית נואשות!!

סתיף

New member
טוב יאללה...

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) אממ תוך דקה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) who is it תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אממ אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ הספר "הנסיכה הקסומה"(נשמע מעפן אבל דווקא אחלה..) משהו שהרס לכם את השבוע- סופשבוע שלא היה כמתוכנן... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חג היין איך עבר הצום, אם צמתם? היה צום קליל...נחמד ביותר מה התכנונים לסוכות? בית בית עוד קצת בית.. ויומולדת

למעלה