מסכמים את השבוע

../images/Emo181.gifמסכמים את השבוע../images/Emo181.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נלי)? מה שיר השבוע שלכם (לא של נלי)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

furtadofanatic

New member
עונהההה

מה שיר השבוע שלכם (של נלי)?DO IT ללא ספק מה שיר השבוע שלכם (לא של נלי)? דנה אינטרשניול ועידן יניב סרט הודי,ניקול מהפוסיקט ,וסראנדר של סמנתה פוקס-זאת ששרה את טאץ מי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- השעון שקניתי, ואני ממליץ בחוםם לקנות אותו לכל מי שאוהב יהלומים,אותיות וברזל ביחד
בילוי השבוע שלכם?סופרלנד\קניון סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?איש משפחה סקופ השבוע שלכם?נלי תופיע ב VMA. זה באמת משו ששימח אותי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שכנים שלי חח .אני גם מוותר עליהם לשבוע הבא משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה כזה בערך חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אני צובע את השיער!!!!!!!!!! וקונה שרשרת חדשה , וגם אולי מגיע לתלאביב. מסר לאומה- דיאטה זה אחלה .. ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אז ככה את הפרח אני מביא ל............WEST DOOL . כי שנינו אדומים.וזאת מאפיה.אנחנו מכננים לרצוח אחד מכם בקרוב,עחחעעח.אל אנחנו לא חושפים מיזה.

למעלה