סיכום סופ"ש

tal2452

New member
../images/Emo181.gifסיכום סופ"ש../images/Emo181.gif

אף אחד לא שם עדיין אז......... משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

יערולה13

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ל"ג בעומר! משהו רע שקרה לך השבוע:קיבלתי כוויה מהמדורה
היום הכי הכי של השבוע:חמישי שיר השבוע של ביט 69:את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט 69:סינרגיה-את לא כאן. סרט השבוע:פופסטאר הסרט היחידי שראיתי והוא גרוע! סדרת השבוע:סמולוויל ספר השבוע: מאכל השבוע:תפו"א
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ל"ג בעומר עשה לי את השבוע התחדשות השבוע: שמלה, ומשקפי שמש יציאת/בילוי השבוע:ל"ג בעומר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עשית גשר בכיתה גידל" אחותי הטיפשה
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ישנה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. ל"ג בעומר? לא יודעת. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הרבה היום הכי הכי של השבוע:רביעי או חמישי שיר השבוע של ביט 69: האלבום החדש!!
שיר השבוע לא של ביט 69: אממ.. כמה שירים של קאניבל קורפס סרט השבוע: לא זוכרת איך קראו לו.. אבל הוא היה מטומטם סדרת השבוע: האנטומייה/ מרפאה פרטית ספר השבוע: ---- מאכל השבוע: ניוקי :) ותפודים מהמדורה של ל"ג מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חח מה שרייזל כתבה עלי התחדשות השבוע: הסתפרתי+מכנסיים קצרים יציאת/בילוי השבוע: טבריה, מסעדה בחיפה, מדורה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *ראם מוציא מהמדורה נקניקיה שנשרפה לגמריי ונהייתה שחורה* "מישהו רוצה זין של כושי?" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעת? ביום חמישי ראיתי מלאמלא דוסים!!
תמונת השבוע: נוותר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מאגניב

שנינה92

New member
דרך המשי זה אחלה שיר :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: ל"ג בעומר ת"א והתרמה עם ברצלונה שלי 3> משהו רע שקרה לך השבוע: קבלתי מרשם של כדורים ואין לי מושג אייך אני בולעת את זה |: היום הכי הכי של השבוע: מניחה שיום חמישי שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: מסיבת כיתה / העברית סרט השבוע: סלאח שבתי חח סדרת השבוע: לא זוכרת אבל יש לי כמה סדרות בראש ספר השבוע: ראש1 P: מאכל השבוע: עוגה ולימונדה ברולדין עם אמא והנשמה שלי 3> מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: החברות המדהימות , שחגגו לי יומולדת מאוחרת :) התחדשות השבוע: תיק חדש מטוונטי פור סבן יציאת/בילוי השבוע: ת"א ול"ג בעומר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רינת מלקקת חול" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : או שלא תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה :)

einatit4

New member
חזרתתתתי:]

בפעם המיליון ו2
משהו טוב שקרה לך השבוע:
שוםדבר מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע:
ל"ג בעומר היום הכי הכי של השבוע:
שלישי שיר השבוע של ביט 69:
וואי שנים לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69:
מה שבגלגלגלגלגלגצ
סרט השבוע:
היטמן.. לא משהו סדרת השבוע:
ספר השבוע:
פרשת גבריאל תירוש
מאכל השבוע:
נבטים
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
אףאחד התחדשות השבוע:
פצעים מהמממממים על המרפק והברך
יציאת/בילוי השבוע:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"עינת.." "סתום" "שתקי"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
ביום ראשון עשיתי ריצה ונפלתי על הכביש
דפקתי את המרפק תמונת השבוע:
הסתפרתי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
נחמדיקו

oFka7

New member
חיחוש תרגישי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

ורק שתדעי שלא בכוונה אני פוגעת בפצע שלך >___> אז תפסיקי לצעוק עליי ;;

oFka7

New member
איפה ה../images/Emo163.gif שלי O:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

einatit4

New member
חוח../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

זה כואב
, מה אני אעשה

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo38.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:ל"ג בעומר D: משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי עם אמא
היום הכי הכי של השבוע:הלילה שביין חמישי-שישי שיר השבוע של ביט 69: כמו שלך D: שיר השבוע לא של ביט 69: נמנמ... אימ סו טיירד-דה ביטלס D: סרט השבוע:
סדרת השבוע: כמעט מלאכים
ספר השבוע: רודף העפיפונים D: מאכל השבוע:עוגת שוקולד
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אתם
כי אני יכולה תמיד לברוח לפה
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע:ל,ג בעומר והיציאה בשישי בערב XD ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"בית השימוש של אר"ד"XDDDDDDDDDDDDDDDDDD פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת....המחזמר "גריז" שהיה אמור לעלות בישראל התבטל בשל אי מכירת כרטיסי אפילו להופעה אחת!!!! [אני בשוק!! XDDDDDDDDDDDDDג] תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה +

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:חבריקו היה בבית מיום שלישי בערב
משהו רע שקרה לך השבוע:- היום הכי הכי של השבוע:שישי שיר השבוע של ביט 69:- שיר השבוע לא של ביט 69: מה קורה לי? כהן@מושון סרט השבוע: המין היפה סדרת השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע: ואפל בלגי בלה גופרה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חבריקו התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע: מעלות ואז נהריה עם חבריקו, בן, ניסן ולופו ציטוט\יציאת\מילת השבוע:לא זוכרת P: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

לא../images/Emo77.gif

זה סרט על שחקן תאטרון שבתקופה שהיה אסור לנשים לשחק שיחק רק בתפקידי נשים ועל מה שקורה לו אחרי שהמלך נתן לנשים אישור לשחק.

למעלה