פינות!

FallOutGirl

New member
../images/Emo181.gif פינות! ../images/Emo181.gif

תשרשרו לכאן הצעות לפינות או איזה פינות אתם הייתם רוצים לעשות. לדוגמא - החולייה החלשה, ניתוח שיר, ביוגרפיה [פעם בשבוע לכתוב על אחד מחברי הלהקה], דיבוב תמונות, שרשור שבועי, תכנון שבועי, משחק שיהיה כל שבוע אחד אחר, בחירת שורה/קטע משיר ועוד.

o DaNiEl o

New member
יש כבר דיבוב תמונות../images/Emo11.gif

אני נשארת בימי רביעי? ^____^ כדי שאני אדע אם לפתוח עכשיו
.

מצעד לוסטפרופטס.

בימים הקרובים. 10 שירים של לוסטפרופטס, כל שבוע 2 על הפינה לשיפוטכם. פרטים במינה. וגם כל כמה ימים prophets news ואולי עוד כמה רעיונות XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אממ.. באיזה ימים?

רק יום רביעי תפוס בנתיים. ויום ראשון/שבת בטח יהיה את תכנון שבועי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את שניהם ביום שני??

אולי תעשה את המצעד של לוסטפרופטס ביום שני. וחדשות פשוט נגיד מתי יש.. אמממ.. למשל שלישי ושישי. פשוט לאסוף כל מה שאתה מוצא ולפתוח הודעה עם חדשות. ותעשה מה שכתבתי לך במסר חחחחח

orw93

New member
אני יכולה תכנון שבועי../images/Emo3.gif|../images/Emo205.gif

oshriti123

New member
אני יכולה לפתוח שרשור שבועי ביום שישי../images/Emo9.gif

ואין לי בעיה לעשות עוד משהו.. ממ אולי בחירת שורה משיר? וגם החוליה החלשה אני יכולה לפתוח אם לא ממשיכים מאותו מקום שהפסקנו בקומונה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוקי.

שרשור שבועי - יום שישי. שורה משיר אני זוכרת שמישהו עשה בקומונה.. אני צריכה לבדוק חחח וחולייה חלשה אפשר להתחיל חדש ניראה לי.. עם הדיסק השלישי אומשהו. באיזה יום בא לך? חוץ מראשון,שני,רביעי ושישי.

oshriti123

New member
חמישי..?

האמת שזה משחק שאם יעשו פעם בשבוע יתקדם נורא לאט.. אבל לא נורא. זה בסדר שאני אתחיל עם שירים מהאלבום השני קודם?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בחמישי יש של מי השורה הזאת. חח

אבל לא נורא חחח ואם צריך שני ימים אז אפשר בראשון ובחמישי.

bloody marey

New member
הפינה- של מי השורה הזאת -

עדיין שלי ?
ממ אם כן אין לי בעיה לפתוח אותה בימי חמישי ^^ אה והצעתי לך על הפינה עם הניתוחים לשירים >< ושאלה למתן.., לא הייתה פינה עם שלושה שירים של לוסטפרופטס. כל מקרה ממש אהבתי אותה אז תחזיר אותה

למעלה