קורס מפ"ס

unopoo

New member
קורס מפ"ס 2007

הכי טוב שיש! ותודה למושי, און, גיל, נימרוד, שלו והראל:) אני רוצה כבר תמונות!!

yuval halevy

New member
לינק לתמונות מקורס מפ"ס, עכו 2007../images/Emo181.gif

היה ממש כיף... הקורס הטוב ביותר שהיה לי, מקווה שגם לכם! (אין כמו הסלוניקי ומאסטר ספלינטר...) ותבואו כבר לבקר בכנרת!!!.... יובל http://picasaweb.google.com/yuvalhalevy2007/Mapas2007

Sweety Shiri

New member
../images/Emo181.gifקורס מפ"ס../images/Emo181.gif

אוהל: סירה: מדריך: האם אהבת את האוהל? האם אהבת את הסירה? האם אהבת את המדריך? האם נעקצת על ידי מדוזה? איזה יום בקורס הכי אהבת? איזה יום בקורס הכי פחות אהבת? האם נשארת ער בכל ההרצאות במהלך כל הקורס? ולסיום, איך אתה מסכם בכלליות את הקורס?

P in the middle

New member
תשובות

שם: אלון פלצור אוהל: 4 בסבבה סירה: צופית המלכה מדריך: נימרוד 'הוורוד' שגב האם אהבת את האוהל? קשה לא לאהוב את האוהל הכי טוב בקורס.. האם אהבת את הסירה? ביותר האם אהבת את המדריך? כמובן! האם נעקצת על ידי מדוזה? ביום של האימון ציפה הבאתי כאפה למדוזה בטעות אבל הייתי עם הקרם אז לא הרגשתי כלום.. איזה יום בקורס הכי אהבת? אממ...ההפלגה לראש הנקרה איזה יום בקורס הכי פחות אהבת? יום מד"א כמובן! את השני האם נשארת ער בכל ההרצאות במהלך כל הקורס? נרדמתי רק במד"א זאת עם כל המחלות לב שנשמעות אותו דבר.. ולסיום, איך אתה מסכם בכלליות את הקורס?מצויין, רק היום האחרון טיפה אכזב אותי...והתעודות היו די סתמיות...

GaGi הסלב

New member
מפססססססססס

ניראה לךך שנאתי את כולםם שםם חח סתםם הם אנשי הר ציון אמממ בהתחלה לא ממש אבל מתרגלים מה אין על הסלוניקי את מושוןןן אהבתיי כן מה הוא כזהה חמודד במקום לשיר איתנו שירים שמחים בהפלגה ארוכה הוא רצה שנשיר שירים של יום הזיכרון אבל בסדר גם לזה מתרגלים. כןן פעם ראשונה בחיים נעקצי על ידיד מדוזהה אהה את היוםם של המסיבהב ואת היום שחזרתי מהבגרותת הכי פחות אהבתי לא יודעת כל ההרצאות ישנתי וגם בשיחות סיכוםם קורסס סבבהההה

קורס מפס!

אוהל:2 שליטה! סירה: סלוניקי the best! מדריך: און און אונצ'י אונצ'י און האם אהבת את האוהל: את רובו.... האם אהבת את הסירה: אפשר שלא לאהוב? האם אהבת את המדריך: מאוד... האם נעקצת על ידי מדוזה: לא וטוב שכך! איזה יום בקורס הכי אהבת: הפלגה ארוכה (כל הארבע שהייתי בהם...) איזה יום בקורס הכי פחות אהבת: מבחנים וגרירה ארוכה... האם נשארת ער בכל ההרצאות במהלך כל הקורס: נרדמתי בכל הרצאה של הראל ולסיום, איך אתה מסכם בכלליות את הקורס מ1 עד 10 9.5

../images/Emo160.gifאיזה באסה

ווואייי........... זה כל כך מבאס........ אני עדין לא מאמינה שפספסתי את הקורס...

הייתי בחו"ל...

הייתי בחו"ל כי הייתי חייבת לסוע.... אבל הייתי אמורה לחזור ליום העשירי של הקורס אבל נקעתי חזק את הרגל והיתי שבועים על קבים ולא היה סיכוי שאני אחזור לקורס.....

o OmEr o

New member
יומה..3>

לא נורא נשמולה!! תבואי איתנו שנה הבאה ויהיה מאגניב ממש.

unopoo

New member
נו כברררר תמונות!

איפה התמונות מהמצלמות החד פעמיות והמצלמה של הראל? אני רוצה תמונות!!!!!!!!

P in the middle

New member
תמונות

התמונות של הראל יגיעו אלי ברגע שהמחשב הנייד של נמרוד יחזור מתיקון והוא יצרוב לי הכל...

elvortay

New member
תשובות

אוהל: 2.. לא רואים בעיניים! סירה: סלו סלו סלוניקי האם אהבת את האוהל: בטח שאהבתי את שייטי הנינג'ה... האם אהבת את הסירה: איך אפשר שלא.. האם נעקצת ע"י מדוזה: ברוך השם איזה יום הכי אהבת בקורס: חתירה ארוכה, שיוט קרוולים, מבחנים
האם נשארת ער בכל ההרצאות בקורס: בטח וגם היה מעניין.... (NOT) אבל למדנו על סודרים חשובים סיכום כללי של הקורס:
--> צב נינג'ה

יהל כהן

New member
תשובות

אוהל: אוהל 5 קומנדו אוהל 5 סירה: ה'!!! ר'!! וינדמילר! הו הא! מדריך: TERMIZOMER בסוף מתים האם אהבת את האוהל: בטח היה אוהל בן זונה כולם גברים חחח האם אהבת את הסירה: איך אפשר שלא לאהוב את המלכה של הקורס?!?! האם אהבת את המדריך: בטח חח למרות כל ההרצות האם נעקצת על ידי מדוזה: לא היה לי safe sea איזה יום הכי אהבת בקורס:קשה לבחור כולם היו מעולים (חוץ ממד"א) איזה יום הכי פחות אהבת בקורס: מד"א...מה אתם לא קוראים חח :p האם נשארת ער בכל ההרצאות במהלך הקורס: ניראה לי שבשיוטים נרדמתי קצת חחח ולסיום, איך אתה מסכם בכלליות את הקורס: היה מדהים!! הקורס הכי טוב בעולם, אין חוויה אדירה

למעלה