שאלון!

../images/Emo181.gifשאלון!../images/Emo181.gif

שאלון חיות חמוד... מקווה שלפחות מישהו יענה עליו... אם בכלל יש פה מישהו
.. מפורום סקרים ושאלונים!
ראית פעם חיפושית? אוהב חיפושיות? מכיר את להקת החיפושיות? אוהב את המוסיקה שלהם? חיפושיות מגעילות אותך? גידלת פעם חיפושית מחמד?
פעם עקצה אותך דבורה? פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? אוהב דבש? ביקרת פעם בכוורת? יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?
אוהב דגים? אוכל דגים? יש לך אקווריום בבית? מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? דג על האש, בתנור או מטוגן? הולך למסעדות דגים? יש לך חכה? אתה דג דגים?
אוהב לראות דובים? איזה דב אתה הכי אוהב? היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? נכון שדב גריזלי חמוד? יש לך דוב בובה? ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?
אוהב חזירים? יש לך חזיר מחמד? נכון שחזיר זה טעים? איזה טעם יש לחזיר? אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? מפחד מחזיר בר?
אוהב חתולים? יש לך חתולים? כמה? נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? פעם חתול שרט אותך? אתה מאכיל חתולי רחוב?
ראית פעם ינשוף? ינשוף הוא חכם? היה לך פעם ינשוף? אוהב ינשופים?
אוהב כלבים? יש לך כלב? נכון שכלבים הם חמודים? שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?
משחק עם חתולים? שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? מאיפה בא השם מיצי? לפעמם אתה מיילל?
אוהב פילים? רכבת פעם על פיל? יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?
אוהב פרות? שותה חלב? אוכל בשר פרות? חלבת פעם פרה? היית פעם בקרב שוורים?
אוהב פרפרים? ראית פעם פרפר נחמד? אוהב במבה פרפר? אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? פעם גידלת פרפר מחמד?
ראית פעם צפרדע? נכון זה מגעיל? ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? נכון שהקול שלהם מעצבן?
אוהב שבלול? בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? אוכל שבלולים? נכון ששבלול זה שם מצחיק?
היה לך פעם תוכי בבית? מדבר עם תוכים? אוהב תוכים? נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?
ראית פעם תמנון? נגעת פעם בתמנון? אוהב תמנונים? אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? יש לך משהו להוסיף בנדון?

אוקיי אז אני יענה בינתיים../images/Emo3.gif

ראית פעם חיפושית? כן אוהב חיפושיות? לא.. בעע מכיר את להקת החיפושיות? ברוררר
אוהב את המוסיקה שלהם? ברוררר
חיפושיות מגעילות אותך? כןןן גידלת פעם חיפושית מחמד? לא
פעם עקצה אותך דבורה? האמת היא שלא
פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש? לא... רק כשהוא ציפוי של משהו... ואז לא מרגישים את הטעם שלו ממש... ביקרת פעם בכוורת? אממ... כן... בכיתה ד' היינו בכפר חב"ד.... והיה שם כוורן יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן
אוהב דגים? כן אוכל דגים? כן יש לך אקווריום בבית? לא מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? קרפיון נראה לי... או דג מלוח... עזבו אני לא טובה בשמות של דגים... דג על האש, בתנור או מטוגן? על האש/ תנור הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? לא אוהב לראות דובים? נחמד:] איזה דב אתה הכי אוהב? אממ... פנדה?
היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? ברורררר XD נכון שדב גריזלי חמוד? טובבב:] יש לך דוב בובה? היה ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?כעע LOL אוהב חזירים? מלוכלכים מידי... יש לך חזיר מחמד? ברווררר קוראים לו פיגייי
נכון שחזיר זה טעים? יאפ איזה טעם יש לחזיר? של חזירXD אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? וואלה?!?! מפחד מחזיר בר? כןן אוהב חתולים? לא ממש יש לך חתולים? לא כמה? נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לא אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? סבבה:] פעם חתול שרט אותך? לא אתה מאכיל חתולי רחוב? לאא ראית פעם ינשוף? לא ינשוף הוא חכם? אני ישאל אותו רגע... היה לך פעם ינשוף? ברוררר אוהב ינשופים? אמממ... נראלי...^^ אוהב כלבים? כןןן
יש לך כלב?לאא
נכון שכלבים הם חמודים? כןןןן
שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? אומרת לעצמי איזה חמודדדד XD משחק עם חתולים? לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? חחח לא... אני אומרת לו קישטהה XD מאיפה בא השם מיצי? אמממ... מאיפה ליי..:] לפעמם אתה מיילל? חחחחחח אוהב פילים? נראלי... רכבת פעם על פיל? לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? ברוררררר XD אוהב פרות? מסתדרת איתם חחח.. שותה חלב? כן אוכל בשר פרות? כן חלבת פעם פרה? לאא יאקקק היית פעם בקרב שוורים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
בספרד...וזה היה הדבר הכי כייפי שהייתי בו!!!!!!!!!!!! אוהב פרפרים? כן ראית פעם פרפר נחמד? כןןןXD אוהב במבה פרפר? הכי טעים במבה אוסם! אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? לעעעעעעעע פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע? כןןן
נכון זה מגעיל?
ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לאאאא נכון שהקול שלהם מעצבן? כןןן אוהב שבלול? אממ... לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? חחח לאאאXD אוכל שבלולים? נכון ששבלול זה שם מצחיק? אני יקרא ככה לילד שלייי LOL היה לך פעם תוכי בבית? כןןןןXD מדבר עם תוכים? ברוררררררררר! כל היום! XD אוהב תוכים? חמודים נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? תלוי בתוכי נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? חחחח תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? אה? ראית פעם תמנון? כן... באיטליה... בחנות דגים... אנשים אוכלים את זה...(כולם ביחד! שלוש ארבע ו... איוווווווווווווווו!
) נגעת פעם בתמנון? לאאאאאאא אוהב תמנונים? לאאאא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? וואלה?? יש לך משהו להוסיף בנדון? שאלון הזוייי חחח

עונה...יאלה לא להיות יבשים.תענו על חלק אפילו

ראית פעם חיפושית? כן אוהב חיפושיות?כן מכיר את להקת החיפושיות?כן אוהב את המוסיקה שלהם?לא חיפושיות מגעילות אותך?לא גידלת פעם חיפושית מחמד?כן פעם עקצה אותך דבורה?כן פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף?לא אוהב דבש?כן ביקרת פעם בכוורת?כן יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?כן..אבל צרעה לא?
אוהב דגים?כן אוכל דגים?כן יש לך אקווריום בבית?כן מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?נסיכת הנילוס והדגים של הסושי דג על האש, בתנור או מטוגן?מטוגן
הולך למסעדות דגים?המסעדות הטובות ביותר! יש לך חכה? אתה דג דגים?פעם אוהב לראות דובים?לא איזה דב אתה הכי אוהב?הדב שהיה פעם סימן של קוקה קולה וחילקו עם המארז שתיה חח היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?כן ברור,הולכת לשם כשיש זמן... נכון שדב גריזלי חמוד?לא יש לך דוב בובה?כבר לא חח ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? ראיתי בלשון עבר אוהב חזירים?ייייאיי יש לך חזיר מחמד?לא נכון שחזיר זה טעים?האמת שלא טעמתי איזה טעם יש לחזיר?של חזיר אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?בין... מפחד מחזיר בר?כשאראה אחד אפחד כן אוהב חתולים?כןןןןןןןן יש לך חתולים?לא
אמא לא רוצה כמה?0! נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם?לאכול לא...לגדל כן,וכן! אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?לא
פעם חתול שרט אותך?כן
אתה מאכיל חתולי רחוב?לא...אמא תרצח אותי כי אח"כ הם יתנחלו ליד הבית שלי חח ראית פעם ינשוף?לא ינשוף הוא חכם?אומרים ככה היה לך פעם ינשוף?לא אוהב ינשופים?לא אוהב כלבים?כה יש לך כלב?היה נכון שכלבים הם חמודים?כה שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?העבודה שלי זה ביביסיטר לכלבים,אחלה כסף עושים מזה משחק עם חתולים?לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי?לא מאיפה בא השם מיצי?מהטלויזיה אולי..אה לא..אממ..אולי מהמיצי מיצי שאומרים להם חח אנערף לפעמם אתה מיילל?ברור,כל לילה
אוהב פילים?לא רכבת פעם על פיל?לאאאא מפחיד חח יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?לא...מוזר שיש בכלל סוגים כאלו. אוהב פרות?כההההההההה שותה חלב?כה אוכל בשר פרות?ברור חלבת פעם פרה?לא חח היית פעם בקרב שוורים?לא,מה זה קשור אבל לפרות חח אוהב פרפרים?כה ראית פעם פרפר נחמד?כה אוהב במבה פרפר?הכי טעימהההההההה! אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?כן,אם תעבדו במפעל של תלמה וישאלו איפה דוד נמצא(סתם דוגמא לשם) ותגידו לו איפה שהבמבה ,אז יתלו אתכםםםם!! צריך לומר בפרפר לא בבמבה חחח... פעם גידלת פרפר מחמד?כה ראית פעם צפרדע?כה נכון זה מגעיל?לא ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים?לא נכון שהקול שלהם מעצבן?לא אוהב שבלול?לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא אוכל שבלולים?לא נכון ששבלול זה שם מצחיק?יש מצב עכשיו כששואלים אותי חח היה לך פעם תוכי בבית?כה מדבר עם תוכים?כה חחח טיפשי כשהם לא עונים אוהב תוכים?כה נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?ואיייי כן! נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?להעיף אותו מהחלון ...או לזרוק אותו בכינרת יחד עם הכלוב תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?קוף ראית פעם תמנון?לא במציאות נגעת פעם בתמנון?לא אוהב תמנונים?לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?כל פעם מוצאים

עונה כנראה על חלק נראה .ץ

ראית פעם חיפושית?כן אוהב חיפושיות?לא יודעת מכיר את להקת החיפושיות?כן אוהב את המוסיקה שלהם?לא חיפושיות מגעילות אותך?לא גידלת פעם חיפושית מחמד?לא פעם עקצה אותך דבורה?כן פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף?כן אוהב דבש?כן ביקרת פעם בכוורת?כן יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?כן אוהב דגים?כן אוכל דגים?רק טונה וסלמון יש לך אקווריום בבית?היה מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?טונהXD דג על האש, בתנור או מטוגן?לא יודעת הולך למסעדות דגים?כן יש לך חכה? אתה דג דגים?לא אוהב לראות דובים?כן איזה דב אתה הכי אוהב?קוטב היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?ראיתי לא בקוטס נכון שדב גריזלי חמוד?מה \ה יש לך דוב בובה?כן ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?לא אוהב חזירים?לא יש לך חזיר מחמד?לא נכון שחזיר זה טעים?לא איזה טעם יש לחזיר?לא אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?כן מפחד מחזיר בר?כן אוהב חתולים?כן יש לך חתולים?כן כמה?2 נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם?כןןןןןןןןןןןןןן אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?לא פעם חתול שרט אותך?לא אתה מאכיל חתולי רחוב?לא ראית פעם ינשוף?לא ינשוף הוא חכם?כן היה לך פעם ינשוף?לא אוהב ינשופים?לא יודעת אוהב כלבים?לפעמיים יש לך כלב?לא נכון שכלבים הם חמודים?לפעמים שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?כלום משחק עם חתולים?כן שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי?מידי פעם מאיפה בא השם מיצי?מאיפה לי לדעת?! לפעמם אתה מיילל?כן XD אוהב פילים?לא רכבת פעם על פיל?לאל יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא אוהב פרות?לא שותה חלב?כן אוכל בשר פרות?כן חלבת פעם פרה?לא היית פעם בקרב שוורים?לא אוהב פרפרים?כן ראית פעם פרפר נחמד?לא אוהב במבה פרפר?לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?לא פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע?כן נכון זה מגעיל?כן ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים?לא נכון שהקול שלהם מעצבן?כן אוהב שבלול?לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא אוכל שבלולים?לא נכון ששבלול זה שם מצחיק?כן היה לך פעם תוכי בבית?לא מדבר עם תוכים? אוהב תוכים?לא נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?לא נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?לא תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?לא ראית פעם תמנון?כן נגעת פעם בתמנון?כן אוהב תמנונים?לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?לא יש לך משהו להוסיף בנדון? שאלון חפרני

למעלה