שאלות.

LaliB

New member
2 שאלות ועזרה

היי אני עושה פרוייקט על SL ואני אשמח לעזרתכם יש לי 2 שאלות כלליות: 1. מה את/ה הכי אוהבים בSL? 2.מה את/ה הכי שונאים ב SL? ובקשה אחת נוספת עם יש מישהו שהקים או ניסה להקים עסק בSL אני אשמח עם יצרו איתי קשר יש לי כמה שאלות ספציפיות לגבי התחום הזה. תודה

אם לא כותבים אז לא קיימים?

ניסיונות עידכון ניתקלים בהודעה אך עוברים מיכשלה זאת

noi94

New member
אממ...

סליחה שפתחתי הודעה חדשה [יש פרומים שאסור] אבל יש לי שאלה חשובה שמעתי שיש את המשחק הזה...ורציתי לדעת אליו עוד... כאילו חיפשתי בגוגול ובפורום הזה... ועדיין לא הבנתי איך משחקים?ומה זה המשחק הזה בכלל? מה עושים בו? האם זה עולה כסף? שמעתי שמכינים כל מיני חפצים ועובדים איתם ...את זה ממש לא הבנתי.. אם אתם יכולים לעזור לי...או לקשר אותי למשו שיסביר לי מה זה אז.. תודה

UniqueNerd

New member
תשובה

1. א. את האנשים הטובים שאפשר לדבר איתם ולפתח שיחות. ב. תכנות בסקנדלייף. 2. א. נובים - ילדים קטנים שהמטרה העיקרית שלהם בסקנדלייף זה לירות בשחקנים אחרים כאילו זה משחק יריות.

UniqueNerd

New member
הבעיה היא

שכנראה משהו נדפק בתוכנת הורדת עדכון, אז תוריד את זה מהאתר של סקנדלייף, תתקין וזה מעדכן אוטומטית.. זה אמור לעבוד, יש שם גם כתובת.. http://secondlife.com/download/

עונה =)

1. מה את/ה הכי אוהבים בSL? את הנוף../images/Emo2.gif, אנשים חביבים, לקנות דברים.. 2.מה את/ה הכי שונאים ב SL? באגים. ../images/Emo191.gif

במסגרת הדברים הלא ברורים

מזה הריבועים הכחולים האלו שזזים איתי כל הזמן

אם הם "זזים איתך"

כנראה שאתה "לובש" אותם. תוריד אותם ע"י לחיצה עליהם בקליק ימני וdetach.

MorSims

New member
אני אשאל שוב X=../images/Emo204.gif|תפוח|

למה כשאני עושה Teleport למקום כלשהו מופיעה לי ההודעה הזאת:
מה עושים
ויש דרך לעבור מקומות חוץ מTeleport
כי כשאני במפת ההתחלה אין דרך לצאת ממנה או משהו

חייבת עזרה דחוף.............@@@@@@@@@@@@@@@!!

קניתי משהו ב L$200 וראיתי שקניתי אתזה שזה מכנסיים חולצה ועוד משהו רק שמקבלים את זה בתוך Box אני לוחצת 'קשר ןזה לא טוב איך אני פותחת את הקופסא כי אני לא רואה את החפצים שקניתי זה בא בתוך כופסא איך פותחים אותה בבקשה ...תעזרו לי פליז

דחוףףףףףףףף+ תמונה

קניתי משהו ב L$200 וראיתי שקניתי אתזה שזה מכנסיים חולצה ועוד משהו רק שמקבלים את זה בתוך Box אני לוחצת 'קשר ןזה לא טוב איך אני פותחת את הקופסא כי אני לא רואה את החפצים שקניתי זה בא בתוך כופסא איך פותחים אותה בבקשה ...תעזרו לי פליז

היי

תניחי את החפץ על הרצפה (את פשוט גוררת אותו ומשחררת אותו), תלחצי עליו קליק ימני ואז על open. אז יפתח לך חלון עם התכולה שיש בקופסא. תסמני את התכולה ותגררי אותה לאחת התיקיות בinventory שלך. (עדיף לפתוח תיקיה חדשה ע"י create -> new folder)

LaliB

New member
מה הכוונה באין פיקוח וחופש מוחלט?

מאיזה בחינה?

למעלה