היי אני עושה פרוייקט על SL ואני אשמח לעזרתכם יש לי 2 שאלות כלליות: 1. מה את/ה הכי אוהבים בSL? 2.מה את/ה הכי שונאים ב SL? ובקשה אחת נוספת עם יש מישהו שהקים או ניסה להקים עסק בSL אני אשמח עם יצרו איתי קשר יש לי כמה שאלות ספציפיות לגבי התחום הזה. תודה
סליחה שפתחתי הודעה חדשה [יש פרומים שאסור] אבל יש לי שאלה חשובה שמעתי שיש את המשחק הזה...ורציתי לדעת אליו עוד... כאילו חיפשתי בגוגול ובפורום הזה... ועדיין לא הבנתי איך משחקים?ומה זה המשחק הזה בכלל? מה עושים בו? האם זה עולה כסף? שמעתי שמכינים כל מיני חפצים ועובדים איתם ...את זה ממש לא הבנתי.. אם אתם יכולים לעזור לי...או לקשר אותי למשו שיסביר לי מה זה אז.. תודה
1. א. את האנשים הטובים שאפשר לדבר איתם ולפתח שיחות. ב. תכנות בסקנדלייף. 2. א. נובים - ילדים קטנים שהמטרה העיקרית שלהם בסקנדלייף זה לירות בשחקנים אחרים כאילו זה משחק יריות.
שכנראה משהו נדפק בתוכנת הורדת עדכון, אז תוריד את זה מהאתר של סקנדלייף, תתקין וזה מעדכן אוטומטית.. זה אמור לעבוד, יש שם גם כתובת.. http://secondlife.com/download/
קניתי משהו ב L$200 וראיתי שקניתי אתזה שזה מכנסיים חולצה ועוד משהו רק שמקבלים את זה בתוך Box אני לוחצת 'קשר ןזה לא טוב איך אני פותחת את הקופסא כי אני לא רואה את החפצים שקניתי זה בא בתוך כופסא איך פותחים אותה בבקשה ...תעזרו לי פליז
קניתי משהו ב L$200 וראיתי שקניתי אתזה שזה מכנסיים חולצה ועוד משהו רק שמקבלים את זה בתוך Box אני לוחצת 'קשר ןזה לא טוב איך אני פותחת את הקופסא כי אני לא רואה את החפצים שקניתי זה בא בתוך כופסא איך פותחים אותה בבקשה ...תעזרו לי פליז
תניחי את החפץ על הרצפה (את פשוט גוררת אותו ומשחררת אותו), תלחצי עליו קליק ימני ואז על open. אז יפתח לך חלון עם התכולה שיש בקופסא. תסמני את התכולה ותגררי אותה לאחת התיקיות בinventory שלך. (עדיף לפתוח תיקיה חדשה ע"י create -> new folder)