שרשור הכרות

נופ18

New member
שאלון נחמד ביותר....ל.....

הכרת חבריי הפורום החדשים והישנים.....
שם:
אוהב אותו?
מזל:
צבע אהוב:
צבע עניים:
צבע שיער:
שותה?
מעשן?
אוהב את החיים?
מפונק\ת?
יש לך פירסינגים?
קעקועים?
אוהב להצטלם?
מתעצבנ\ת בקלות?
מסתדר\ת עם אבאמא?
חולם בהקיץ?
את\ה חצוף?
מה המוצא שלך?
אתה ילד של אמא\אבא?
טסת לחו"ל?
אם כן לאן?
קיץ או חורף?
משקה אהוב?
מאכל אהוב?
המעשה הכי נועז שעשית?
אחים? אחיות?
כמה?
בזבזן\נית חסכן\ית?
מקצוע לעתיד?
להקה\זמר\ת אהוב\ה?
מה השם הכי יפה לבת?
השם הכי יפה לבן?
איזה צבע שולט אצלך בארון?
ימני\שמאלי [בידיים]?
ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]?
אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל?
עובדים?
מה אתם אומרים על הפורום? המשך חופש נעים....ויומטוב!!

iEyal

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אייל
22
אויל
כן
אריה
ירוק
חום
שחור
מים
לא
הם בסדר
קצת
לא
לא
כן
לפעמים
כן
כשהיתי קטן
לא
תימני/מרוקאי
אמא
כן
צרפת, הולנד, אנגליה, ארה"ב, שוויץ, סיני
קיץ
מים
סנדוויץ' ארומה
אולי היה אבל אני לא זוכר
2 אחיות
2
בזבזן
אדריכל?
לא משהו ספציפי
לירן
אמיר
לבן
ימני
אמצע
לא
בצבא
שולטטט!!!!!!1

צליל 90

New member
גם אני עונה...

שם: צליל גיל:16 כינוי שחברים נתנו לך:צילי אוהב אותו?כן, הוא נחמד
מזל:נאחס. סתם..תאומים. צבע אהוב:מממ...שחור צבע עניים:חום צבע שיער:חום שותה?לא מעשן?לא לא ולא! שונאת את זה! אוהב את החיים?משתדלת להסתדר איתם מפונק\ת? לא ממש.. יש לך פירסינגים?נופ.. קעקועים?גם לא אוהב להצטלם? לפעמים מתעצבנ\ת בקלות?כן חחחח מסתדר\ת עם אבאמא?עד כמה שאפשר חולם בהקיץ?לפעמים אני מרחפת קצת את\ה חצוף? לא... מה המוצא שלך? אשכנזיה ופרסית אתה ילד של אמא\אבא? ...אולי קצת טסת לחו"ל?לא אם כן לאן? קיץ או חורף?סתיו!! משקה אהוב?לימונדה מאכל אהוב? כל מה שאין בו בשר המעשה הכי נועז שעשית? אני?..נועז?.. אחים? אחיות? יש כמה? אחת, קטנה, ומרגיזה! בזבזן\נית חסכן\ית? לא זה ולא זה. מוציאה כסף כשצריך אבל לא אוהבת לקנות שטויות לא שימושיות. מקצוע לעתיד? משהו שקשור בבע"ח. להקה\זמר\ת אהוב\ה? פינק פלויד מה השם הכי יפה לבת? \: השם הכי יפה לבן? \: איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור ימני\שמאלי [בידיים]?ימנית ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? שונאת פוליטיקה אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? חחחח לפעמים עובדים? בייביסיטר מה אתם אומרים על הפורום? אוהבת אותו..אבל חבל שהוא כזה שומם לפעמים.

P a z i T 2

New member
עונה על השאלון

שם:פזית
כינוי שחברים נתנו לך: יש הרבה..
אוהב אותו? את כולם
מזל:בתולה
צבע אהוב:ירוק, כחול
צבע עניים:חום
צבע שיער:שטני- בלונד
שותה? לא
מעשן? לא
אוהב את החיים? כן
מפונק\ת? תלוי, נוטה ל-לא
יש לך פירסינגים? לא
קעקועים? לא
אוהב להצטלם? כן
מתעצבנ\ת בקלות? לא
מסתדר\ת עם אבאמא? כן
חולם בהקיץ? לא
את\ה חצוף? תלוי
מה המוצא שלך? רומניה
אתה ילד של אמא\אבא? לאחרונה לא
טסת לחו"ל? כן
אם כן לאן? ארה"ב, צרפת, לונדון, פולין
קיץ או חורף? חורף
משקה אהוב? -
מאכל אהוב? תפו"א
המעשה הכי נועז שעשית?-
אחים? אחיות? אחים
כמה? 2
בזבזן\נית חסכן\ית? חסכנית
מקצוע לעתיד?-
להקה\זמר\ת אהוב\ה? אייל גולן
מה השם הכי יפה לבת? קשה לי עם שמות לבנות...
השם הכי יפה לבן? רועי
איזה צבע שולט אצלך בארון?-
ימני\שמאלי [בידיים]? ימנית
ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? שמאלנית
אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? לא
עובדים? לא
מה אתם אומרים על הפורום? נראה איכותי.. מתכוונת להישאר

עונה

הכרת חבריי הפורום החדשים והישנים..... שם:ישראל גיל:27 כינוי שחברים נתנו לך: שרוליק, אוהב אותו?לפעמים מזל:דלי צבע אהוב:כחול צבע עניים:כחול צבע שיער:שטנני שותה?קולה מעשן?לא אוהב את החיים?ברור מפונק\ת? עצמאי בשטח יש לך פירסינגים?לא קעקועים?לא אוהב להצטלם?לפעמים מתעצבנ\ת בקלות?לא מסתדר\ת עם אבאמא?כן חולם בהקיץ?כן את\ה חצוף?לא מה המוצא שלך?אשכנזי אתה ילד של אמא\אבא?הייתי של אמא ז"ל טסת לחו"ל?כן אם כן לאן?טורקיה קיץ או חורף?אביב משקה אהוב?הכל חוץ מאלכוהול מאכל אהוב? סלט,,, המעשה הכי נועז שעשית? לא זוכר אחים? אחיות?איין כמה? בזבזן\נית חסכן\ית? פעם ככה פעם ככה מקצוע לעתיד?מוכר להקה\זמר\ת אהוב\ה?רוק ישראלי מה השם הכי יפה לבת?ארקדי השם הכי יפה לבן?סילבי איזה צבע שולט אצלך בארון?הכל, ימני\שמאלי [בידיים]?ימין ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]?סוד אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל?לפעמים עובדים?כן מה אתם אומרים על הפורום?פיהוק המשך חופש נעים....ויומטוב!!

iEyal

New member
יאללה../images/Emo70.gif

אני בטוח שיש כאן עוד גולשים שעדיין לא ענו על השאלון

../images/Emo112.gifטוב, אני מניחה שתורי.../images/Emo3.gif

שם: חן
כינוי שחברים נתנו לך:נוֹנוֹ, פינקי ועוד כל מיני.
אוהב אותו? כן.
מזל: שור.
צבע אהוב: ממ שחור. כחול. אדום.
צבע עניים: חום.
צבע שיער: חום? בערך
שותה? לא
מעשן? איח לא
אוהב את החיים? לפעמים :p
מפונק\ת? לא.
יש לך פירסינגים? לא..
קעקועים? לא
אוהב להצטלם? לא D:
מתעצבנ\ת בקלות? לפעמים!
מסתדר\ת עם אבאמא? מדי פעם..
חולם בהקיץ? כן.
את\ה חצוף? כשצריך.
מה המוצא שלך? של ההורים שלי זאת אומרת?
מרוקאים משני הצדדים. (ואני לא עצבנית. אז חלאס.
)
אתה ילד של אמא\אבא? רק לפעמים.
טסת לחו"ל?כן
אם כן לאן?ניו יורק, שוויץ, צרפת, לונדון.
קיץ או חורף? קיץ
משקה אהוב? קולה, מיץ מנגו
מאכל אהוב? אין משהו ספציפי.
המעשה הכי נועז שעשית? אני אשמור על שתיקה.
אחים? אחיות? שני אחים, אחד קטן ואחד גדול, ו2 אחיות גדולות.
כמה?
בזבזן\נית חסכן\ית? חסכנית. נראה לי.
מקצוע לעתיד? מסובך מדי בשבילי.
להקה\זמר\ת אהוב\ה? אהוד בנאי, עברי לידר,מוניקה סקס, אפרת גוֹש, אביתר בנאי, סינרגיה בלה בלה בלה הרשימה עוד ארוווווווווווווכה.
מה השם הכי יפה לבת? ממ.. לא יודעת..
השם הכי יפה לבן? אה, יוני, ליאור, נועם.
איזה צבע שולט אצלך בארון?אני חושבת ששחור.
ימני\שמאלי [בידיים]? ימנית.
ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]?ימנית.
אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל?בכיף, למה לא?
עובדים? מחפשת.
מה אתם אומרים על הפורום?אחלה בחלה. הוא רק צריך להתעורר קצת. היה נחמד, היה נעים
שבוע נטול קטיושות לכולם. אני מקווה.

עונה =)

שם: נסטיה גיל: 16 כינוי שחברים נתנו לך: נסט אוהב אותו? הןא בסדר מזל: גדי צבע אהוב: סגול צבע עניים: חום צבע שיער: חום שותה? פעם ב... מעשן? פעם ב... אוהב את החיים? כה :) מפונק\ת? לפעמים יש לך פירסינגים? רק נזם קעקועים? מחינה אוהב להצטלם? כה מתעצבנ\ת בקלות? לפעמיים מסתדר\ת עם אבאמא? בערך.. חולם בהקיץ? לא את\ה חצוף? כשצריך מה המוצא שלך? אוקראינת אתה ילד של אמא\אבא? לא טסת לחו"ל? כה אם כן לאן? אוקראינה, ארה"ב קיץ או חורף? קיץ משקה אהוב? ברד פסיפלורה מאכל אהוב? אין המעשה הכי נועז שעשית? *לא זכור משהו מיוחד* אחים? אחיות? 2 אחים בזבזן\נית חסכן\ית? בזבזנית מקצוע לעתיד? פתולוגית או קרימנולוגית להקה\זמר\ת אהוב\ה? אין מה השם הכי יפה לבת? לא דעת ,לין אולי השם הכי יפה לבן? סער , שון, מייק-ל איזה צבע שולט אצלך בארון? גוונים של כחול ימני\שמאלי [בידיים]? ימני ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? אין אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? לפעמיים עובדים? כה מה אתם אומרים על הפורום? נחמד...

the freaky girl

New member
תגידייייייי

ותאמרי לי זה אותו דבר?
לא קוראים לאחים שלך במקרה שון ומייק-ל?

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: נסטיה גיל:18 כינוי שחברים נתנו לך:ממ... נסטיוחה? אוהב אותו? זה חיבה :) מזל:סרטן צבע אהוב:גווני הכחול והירוק, אבל זה בעצם תלוי לאיזו מטרה.. :) צבע עניים:ירוק כחלחל בערך.. צבע שיער:בלונדיני שותה?ברור מעשן?ברור אוהב את החיים?ברור מפונק\ת? לפעמים...
יש לך פירסינגים?מעטים קעקועים?כן אוהב להצטלם?לצלם אם כבר :) מתעצבנ\ת בקלות?תלוי עם מי..
מסתדר\ת עם אבאמא?אנחנו ביחסים טובים חולם בהקיץ?ברור את\ה חצוף?ברור מה המוצא שלך?ברית המועצות לשעבר - כיום בלרוס אתה ילד של אמא\אבא?אמא ואבא
טסת לחו"ל?ברור אם כן לאן?טורקיה, פולין, רוסיה קיץ או חורף?חורףףףףף משקה אהוב?מרטיני רוסו עם קרח ולימון בצד בבקשה מאכל אהוב?ספגטי
המעשה הכי נועז שעשית?האהאהאהאהא.... קשה לי לבחור.... מממ... נסעתי מול משאית...
אחים? אחיות? אפילו 2 כמה?2? בזבזן\נית חסכן\ית?בזבזנית טוטאלית מקצוע לעתיד?בעלת פאב להקה\זמר\ת אהוב\ה?הכל לפי המצברוח מה השם הכי יפה לבת? אנסטסיה
|צנועה| השם הכי יפה לבן? אדוארד איזה צבע שולט אצלך בארון?ת'אמת? שחור... ימני\שמאלי [בידיים]?ימנית ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]?נייטרלית אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל?לאאאאא, אני? טחחח.. ממש:)
עובדים?כמובן מה אתם אומרים על הפורום?הכל בסדר..תודה..

אפפ

New member
הנה אני גם עונה על השאלון

שם: אפרת
ינוי שחברים נתנו לך: אפי
אוהב אותו?לא! מזכיר לי אפי האפרוחה מקלימרו
מזל: סרטן
צבע אהוב: כחול
צבע עניים: חום
צבע שיער: חום
שותה? משתדלת שלא!
מעשן? ממש לא
אוהב את החיים? אוהבת בטח
מפונק\ת? מאוד
יש לך פירסינגים? לא וגם לא יהיו בחיים
קעקועים? לא
אוהב להצטלם? לא אוהבת בכלל
מתעצבנ\ת בקלות? מאוד בקלות גזוז|מסתדר\ת עם אבאמא? חח, לא! עדיין לא הגיעו זמנים כאלו
חולם בהקיץ?רק בלילה :)
את\ה חצוף? ממש לא חח אני סופר מנומסת :p
מה המוצא שלך? חצי ספרדייה חצי מרוקאית
אתה ילד של אמא\אבא? לא ממש לא
טסת לחו"ל? כן,
אם כן לאן?פעם אחת בבת מצווה טיול של שבועיים, לאירופה
קיץ או חורף? סתיו
משקה אהוב? ספריט
מאכל אהוב? פיצה פיצה ועוד פיצה..
המעשה הכי נועז שעשית?אממ חח עשיתי קייקים מתי שהיה גשם מבול בצפון וקור איימים אחים? אחיות? כן
כמה? 2 קטנים 6 ו 9
בזבזן\נית חסכן\ית? בזבזנית
מקצוע לעתיד? מקווה שפסיכולוגית
להקה\זמר\ת אהוב\ה? גרין דריי
מה השם הכי יפה לבת? מיתר
השם הכי יפה לבן? יוגב
איזה צבע שולט אצלך בארון? תכלת!
ימני\שמאלי [בידיים]? ימני
ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? ימני
אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? חחח לפעמיים..
עובדים? ביביסיטר..
מה אתם אומרים על הפורום? למרות שרק היום ניכנסתי נראה נחמד

noam64

New member
יאללה, גם אני.

שם: נועם. גיל: 19 וחצי. כינוי שחברים נתנו לך: כולם קוראים לי נועם. כנראה שזה שם יפה... אוהב אותו? בטח. מזל: קשת. צבע אהוב: אממ... טורקיז. נגיד. צבע עניים: חום. צבע שיער: גם. שותה? קולה, ולפעמים מגוון לספרייט. מעשן? לא. אוהב את החיים? בטח! מפונק\ת? משתדל שלא. יש לך פירסינגים? איכס! קעקועים? איכס בריבוע. אוהב להצטלם? לא כ"כ. מתעצבנ\ת בקלות? לא בקלות, אבל לפעמים זה קורה... מסתדר\ת עם אבאמא? בטח. חולם בהקיץ? לפעמים. את\ה חצוף? משתדל בכל כוחי שלא. מה המוצא שלך? אירופאי (נשמע יותר טוב מ"אשכנזי"...) אתה ילד של אמא\אבא? אני לא ילד
. טסת לחו"ל? כן. אם כן לאן? פולין, אם זה נחשב חו"ל. קיץ או חורף? קיץ. משקה אהוב? קולה. סטנדרטי. מאכל אהוב? חומוס. המעשה הכי נועז שעשית? אני לא בנאדם נועז. אחים? אחיות? יש, תודה. כמה? מספיק. בזבזן\נית חסכן\ית? תלוי במוזה. מקצוע לעתיד? העיד רחוק... להקה\זמר\ת אהוב\ה? משינה. מה השם הכי יפה לבת? נועם. השם הכי יפה לבן? נועם (קצת נרקסיזם לא הרג אף אחד). איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור/ כחול כהה. ימני\שמאלי [בידיים]? ימני. ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? ימני. אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? לגמרי לא. עובדים? לא. מה אתם אומרים על הפורום? קצת יבש, אם כי מפורום שמוקדש לחדרה לא ציפיתי שיהיה תוסס ומלא חיים...

Ibiza1800

New member
MEMEME ../images/Emo3.gif

שם: שי
כינוי שחברים נתנו לך: שייקס
אוהב אותו? למה לא...
מזל: קשת
צבע אהוב: שחור זה צבע?
צבע עניים: חום בהיר
צבע שיער: שחור
שותה? בקושי
מעשן? איכס/פויה/לא
אוהב את החיים? כשהם יפים אליי, כן
מפונק\ת? לא
יש לך פירסינגים? לא
קעקועים? לא אבל חושב ברצינות על לעשות אחד...
אוהב להצטלם? לא ממש
מתעצבנ\ת בקלות? כשזה נוגע לעקרונות שלי
מסתדר\ת עם אבאמא? בהחלט
חולם בהקיץ? תמיד
את\ה חצוף? רק כשצריך
מה המוצא שלך? מרוקאי שלם
אתה ילד של אמא\אבא? כן, אז של מי?
טסת לחו"ל? כן
אם כן לאן? צרפת
קיץ או חורף? כשקיץ- חורף, כשחורף- קיץ
משקה אהוב? מיץ ענבים!!!
מאכל אהוב? שניצללל!!!!!111
המעשה הכי נועז שעשית?
תנו לי לחשוב על זה...
אחים? אחיות? אח ואחות
כמה? ^^^
בזבזן\נית חסכן\ית? מנסה לחסוך ולא מצליח
מקצוע לעתיד? Who knows...
להקה\זמר\ת אהוב\ה? שייגעצ, שוטי הנבואה, היהודים, סינרגיה, Keane, Hoobastank, Papa Roach, Creed, Coldplay
מה השם הכי יפה לבת? רותם, מאיה, ספיר
השם הכי יפה לבן?
איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור ואפור
ימני\שמאלי [בידיים]? ימני
ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? מרכזי
אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? רק בסביבת שרוטים אחרים
עובדים? איזה...צבא
מה אתם אומרים על הפורום? מנומנם משהו...אני חוזר כל שבועיים הביתה וכמעט שהוא לא משתנה!

מזמן לא הייתי פה חח :]

שם: זוהר גיל: 16 וחצי כינוי שחברים נתנו לך: לוסי :] אוהב אותו? לאללה מזל: תאומים צבע אהוב: שחור-ורוד. צבע עניים: ירוק דבש. צבע שיער: ג'ינג'י שותה? לפעמים מעשן? מנסה כמה שפחות. אוהב את החיים? לפעמים מפונק\ת? לצערי חח יש לך פירסינגים? בלשון, הליקס, אף, הרחבה קטנה קעקועים? עדדין לא ;] אוהב להצטלם? לא כלכך מתעצבנ\ת בקלות? כן חח מסתדר\ת עם אבאמא? לפעמים חולם בהקיץ? המון את\ה חצוף? ככה אומרים בצפר וזה מה המוצא שלך? חצי מצריה חצי צברית אתה ילד של אמא\אבא? לא ניראלי טסת לחו"ל? כן אם כן לאן? צרפת,בלגיה, הולנד קיץ או חורף? חורף ברור! משקה אהוב? קולה מאכל אהוב? פיצה/ספגטי המעשה הכי נועז שעשית? לא זוכרת יש מלא חח אחים? אחיות? אח קטן כמה? אחד בזבזן\נית חסכן\ית? גם וגם מקצוע לעתיד? רוצה להיות טבחית להקה\זמר\ת אהוב\ה? יש מלא להקות... אמ אביב גפן אני אוהבת הכי הכי מהזמרים מה השם הכי יפה לבת? ליגל השם הכי יפה לבן? ליאל איזה צבע שולט אצלך בארון? חח שחור ורוד ימני\שמאלי [בידיים]? שמאלית ימני שמאלני [בדעה הפוליטית]? לא איכפת לי מזה אתם מגדירים את עצמכם כשרוטים בשכל? תלוי במצברוח עובדים? לא ממש מה אתם אומרים על הפורום? אחלה בחלה, קצת יבש אבל משתפר :]

למעלה