שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo181.gifשרשור שבועי../images/Emo181.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

A t a s h i

New member
סופ"ש. 3>

שיר השבוע של פראמור: FAPIPO, TWYG, Hallelujah, MB. שיר השבוע לא של פראמור: Evanescence - The Last Song I'm Wasting on You, או Fireflight - Myself או משהו. קליפ השבוע: נה. להקת/אומן השבוע: Fireflight, Evanescence, Paramore. אלבום השבוע: Fireflight - The Healing of Harms. משהו חיובי שקרה השבוע: 94 במתכונת באופטיקה (עליתי מ-43
), 87 במתכונת בחשמל (עליתי מ-37 XD), 95 בבגרות מעבדה בפיסיקה, בגרות מעולה בכימיה
, אחלה של יום בריכה, טעם העיר ויריד המותגים, ועברתי טסט(!)
. משהו שלילי שקרה השבוע: אני עדיין חולה, גאדאמיט. :X סדרת השבוע:'CSI: NY'. סרט השבוע: דיסטרביה.
ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

chen010189

New member
השרשור הראשון שלי בפורום=] יאיי

שיר השבוע של פראמור: Crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: Panic At The Disco - Pas The Cheval קליפ השבוע: Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs להקת/אומן השבוע: אין ספציפית אלבום השבוע: Patd - Pretty. Odd חרשתי עליו מלא
משהו חיובי שקרה השבוע: הרווחתי הרבה כסף בבייביסיטר :) משהו שלילי שקרה השבוע: כלום סדרת השבוע: אין סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: נחשו? גם אין

BegForMercy

New member
../images/Emo132.gif

שיר השבוע של פראמור: Breath ועוד כמה שיר השבוע לא של פראמור: Gunslinger, Dear God- A7X קליפ השבוע: לא להקת/אומן השבוע: A7X אלבום השבוע: A7X- A7X משהו חיובי שקרה השבוע: נגמרה המתכונתתתת, שחר
, אימונים משהו שלילי שקרה השבוע: מתמטיקה
סדרת השבוע: הרווק חחחח סרט השבוע: לא ציטוט השבוע: "מה הקטע של החולצה?" , "איזה חולצה?" , "אז זהו שהיא לא עליו" *נדחף* "נועם אוהבת לראות רק מישהו אחד בלי חולצה אה נועם? גבות4" תמונת השבוע: חזרתי לעצמי

בבון... ../images/Emo141.gif

זה אולי נראה לך קל... אבל לנו,האנשים הנורמלים זה לא. XD בבון מוכשר.

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסי שיר השבוע לא של פראמור: tomorrow של sixx:a.m קליפ השבוע: שלום לך ארץ נהדרת - שייגעצ להקת/אומן השבוע: sixx:a.m אלבום השבוע: "איזה יופי" - שייגעצ משהו חיובי שקרה השבוע: עליתי 2 קילו, וכן, זה מאוד חיובי. ^^ משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע: המורים אצלנו ממש דפוקים: מורה לג"ג: "אני אתפוס קורבן ואני אקרבן אותו!"
-- ~רואים סרטון של איזה רולר סרפר או מה שזה לא יהיה בשיעור חופשי עם המורה למדעים, שהיא ממש גדולה ושמנה~ ילד אחד: "אף פעם לא הצלחתי לעלות על זה ולסוע!" המורה למדעים: "גם אני!"
תמונת השבוע: צבצוב כפרעליו

Emergency Exit

New member
../images/Emo176.gif.Meeeee

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: Nickelback - savin me קליפ השבוע: לאדעת
להקת/אומן השבוע: ניקלבאק\ ישראל בר און מכוכב נולד
אלבום השבוע: האוסף של טיפקס משעשעD: משהו חיובי שקרה השבוע: סיימנו כמעט את כל המבחנים \ הינו בערב הרכבים בביצפר והיה נחמד \ יצאנו בערב אתמול. משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה היה חראאאא.
סדרת השבוע: קרוב רחוק \ 'על קצות האצבעות'. סרט השבוע: 21.
ציטוט השבוע: "שכחתי להקשיב". - טל. תמונת השבוע:

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה :)

שיר השבוע של פראמור:מסרי ביזנס ,פרשר שיר השבוע לא של פראמור: אין לי כוח לכתוב באנגלית: אבריל לאבין-לוסינג גריפ , קומפליקייטד אוונסנס-ברינג מי טו לייף לינקין פארק-נמב מכ"ר-דה גוסט אוף יו גרין דיי-הולידיי XD קליפ השבוע:אממ...אבריל לאבין-קומפליקייטד להקת/אומן השבוע:אבריל,פראמור,אוונסנס,לינקין פארק,מכ"ר,גרין דיי
אלבום השבוע:אבריל-לט גו אוונסנס-דה אופן דור מכ"ר-וולקאם טו דה בלאק פרייד גרין דיי-אמריקן אידיוט משהו חיובי שקרה השבוע:אין משהו מיוחד D: משהו שלילי שקרה השבוע:כנ"ל סדרת השבוע:כמעט מלאכים סרט השבוע:אין ><' ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:

למעלה