Battle Of Zeppelin

AeroDar

New member
../images/Emo181.gifBattle Of Zeppelin../images/Emo181.gif

אנשים אני מאוכזבת ממכם! מזה צריך להיות?! מ 15 אנשים שהצביעו הפכנו לפחות מחצי?! 7 אנשים הצביעו! בושה לפורום!! אוקי בקיצר התוצאות הן: Ten Years Gone מנצח עם 5 קולות ו D'Yer Mak'Er מקבל רק 2 קולות... המתמודדים שלנו היום הם... מתמודד נאמבר וואן! When The Levee Breaks !! ומתמודד נאמר טו ! Immigrent Song !! לי יש כבר תחושה מי ינצח...ונדמה לי שגם לכם... אבל בכל זאת תצביעו! ואני מקווה שיצביעו יותר מעשר אנשים!

ThePiper

New member
When the levee breaks

you have no place to stay... שיר פשוט מעולה!! התיפוף של בונהאם והמפוחית החורקת של פלאנט, אחד האהובים עליי של הלהקה שמשום מה זוכה להכרה מועטה. אבל הבחירה הייתה קשה כי גם שיר המהגר מעולה, אחד משירי הזפ הראשונים שלי =) (עלה לי רעיון לקלטת ילדים "10 שירי לד זפלין ראשונים לעולל" =)

jammit

New member
Immigrant Song!

אחד האהובים עליי! ומה התחושה שלך?

ThE RhythM

New member
טוב, אני בכלל-בכלל לא אוהב אותך ../images/Emo13.gif

אני כל פעם אומר "הו לא, זה הכי קשה" אבל הפעם זה באמת הכי קשה שיש! אררג When The Levee Breaks. שיר פשוט לא מוערך מספיק (כפי שמראות ההצבעות עד עכשיו
) ואחד הגדולים של זפ. ושלא יהיו ספקות- סביר להניח שהייתי בוחר בשיר המהגר כמעט נגד כל מתמודד! אבל הפעם זה חזק ממני

jammit

New member
הוא מוערך מאוד!

לא אשמתנו שהוא נתקע עם מתחרה כמו המהגר...

Hedillon

New member
When the Levee Breaks

זה קשה אבל אחרי הכל אני לא יכול להצביע נגד השיר שלי..

P o M i K i

New member
../images/Emo12.gif

כל כך כל כך Immigrant Song!!! לא שיש לי משהו נגד When The Levee Breaks... אבל אני בכלל לא רואה פה תחרות... שיר כל כך מגניב על הויקינגים שבאים לאמריקה:) היה לי קישור ממש נחמד למשהו שעשו אם השיר, אם אני ימצא אותו אני ישים אותו פה... וד"א אני ממליץ לכולם על הגירסה שלו בbbc סאשנס, פשוט שומעים שם שהם נותנים הכל, באיחוד פלאנט...

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gif

אני ממליץ בכלל על הדיסקים של ההופעה של BBC. איכות ממש טובה, וגרסאות ממש ממש טובות. שווה ביותר!!!

למעלה