דרושה

music dude

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif דרושה ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

אני ורוח שותפתי שתחייה, מעונייניים להחליף את הסקר.... ותהינו לנו, אם למישהו יש רעיונות או בקשות ספציפיות... מה אתם אומרים?

המממ

New member
כבר?

ובכן, לדעתי אתם גם צריכים לעשות סיכום סקר, כל פעם כשאתם מחליפים לסקר חדש. לדעתי שאלת סקר יכולה להיות: האם, לדעתכם, צריך לכתוב חוקים בסיסיים לפורום? וזה הרעיון שלי.

אני נוהג לתת סיכום-סקרים שאני מחליף

אין לי בעיה לתת גם פה אם אין התנגדות אני אוהב לעשות את זה
וגם אני לא חושב שהסקר הזה יעיל מידיי כי החוקים כאן דיי ברורים אולי אפשר לעשות סקר בנושא של... אמממ מה אפשר לעשות במשחקי שירים (איזה נושא גרוע לסקרים
) תנו לי לחזור אליכם

אוקי שאף אחד לא יזוז

יש לי רעיון לסקר! אז ככה יש כמה ץרשמו לפניכם: כמה זמן אתה נוהג לתרום לטובת משחקים (ניסוח לא משהו, סליחה מראש) וגם אפשר מתי אתה מרגיש דחף חזק יותר לענות למשחקים כשאף אחד עוד לא התחיל לשחק... כשיש המון שכבר שיחקו ואף אחד לא פתר כאשר כבר יש תשובה אבל בכל זאת אתה רוצה להשתתף (אולי זה בעייתי במקצת..) כאשר מישהו ענה ואתה חייב לחזק אותו במקרה שמשתש אחד או שניים כבר ענו ואינ מת לנהל נגדם דו קרב בידע שלי טוב בטח שמתם
שלקראת הסוף הייתי חלש יותר מה לעשות אני כבר כמעט נרדם על המקלדת.... יום מהנה רבותיי

../images/Emo13.gif תודה לשניכם על הרעיונות הנחמדים

יש עוד מישהו שרוצה להציע לפני שנחליף את הסקר ?

למעלה