שרשור הפרק השבועי 30.5

../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifשרשור הפרק השבועי 30.5

אתמול שודר הפרק הראשון של העונה החדשה של "החיים זה לא הכול" - מוזמנים להגיב כאן
. אגב - אני מקווה שאתם לא חושבים שאני משתלטת על הפורום ומנסה לחלק הוראות והכל - זה לא ככה, בגלל שאין עדיין מנהל, אני רוצה שהפורום יראה נורמלי, ז"א מסודר ומלא - כדי לא להבריח גולשים
.

פרק ראשון.

היה פרק מצחיק. התגעגעתי לסדרה הזאת
אותי ממש הצחיק שהיא שאלה כל אחת איך קוראים לה.. וזה שהיא צעקה למישהי בטלפון: "אני יודעת איך קוראים לך! כלבה אנטיפתית.."
עידן אלתרמן
כרגיל היה מצחיק...

גםצופה

Member
מנהל
היה באמת פרק מצחיק..

בעונות הקודמות (איזה עונה משודרת השנה
) לא צפיתי בסדרה באדיקות, אבל נהנתי מכל פרק שצפיתי.. מקווה להתמיד השנה. והכי הרס אותי זה הדרך בה נתנו את השם לבת שלהם
מֵיכָל שהפך למִיכל...

אממ..

אני לא יודעת איזה עונה זאת השנה. אני התחלתי לראות מהעונה הקודמת. וכמובן - שנהניתי מכל פרק.

../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifהתגובה שלי../images/Emo9.gif.

אז ככה, לדעתי העונה החדשה תהייה הרבה יותר מוצלחת מהעונה הקודמת [ירידה לצורך עלייה
]. שמתם לב שכבר אין את המעברים האלה באמצע הסצנות עם אבי קושניר שמספר על עובדות החיים
. והיה פרק ממש ממש מצחיק
, עם זה שכל דבר קטן שהם אמרו, הם נכנסנו לכלא
, והמציאת שם עם דפנה
. היה ממש יפה - נחכה לפרק הבא.

../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifתקציר לפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif.

נלקח מאתר 'טלעד' - שמשדרים את התוכנית. פרק 1: גדי, דפנה והתינוקת החדשה שלהם כבר כמה ימים בבית, שמחים ומאושרים, למעט פרט אחד קטן - לילדה אין עדיין שם ומחר הבריתה. חיפוש שם לילדה מעסיק את השניים אך הופך אצל דפנה לאובססיה. בטירופה דפנה תוקפת שליחה מחנות הפרחים ונלקחת למעצר. הרייטינג של התכנית של קנובלר נמוך והתכנית בסכנה. גדי ומיקי מתבקשים למצוא שם חדש לתכנית בניסיון להציל אותה. ומיקי, שחי עד כה בשלום עם השם ברנשטיין, מתבשר על מות אביו הביולוגי ומגלה שאביו מולידו היה תימני.

למעלה