עונה../images/Emo99.gif
השאלות הרגילות:
שעת התחלה: 18:03. שם:
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? האמת,לא ממש הבנתי בפורומים,נכנסתי לכאן,ורשמתי הועדה בשרשור תמונות של אמנדה,שהיה ממזמן ממזמן,ולא הבנתי למה אפ'חד לא מגיב,עד שטלי בטעות נכנסה והגיבה
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? טיפה התווכחתי עם חבר,והממ..הייתי לחוץ.
דברים אהובים:
משקה: קוקלה קולה מאכל: שניצל וצ'יפס. חבר הכי טוב: יש שניים. חברה הכי טובה: יעני ידידה? הממ,אני בהתלבטויות רבות עכשיו. מורה: טלי
מקצוע: ספרות,ולשון
עיר: שלי.
חיה: כלב
כלי נגינה: גיטרה.
שיר: הרבה!
ממתק: קינדר בואנו
צבע: כחול ושחור. סגנון לבוש: יומיום אחושרמוטה זרוק. יצאות אז סבבה כזה,לא מאלה עם החולצות המכופתרות. תכונה אהובה באנשים: נאמנים,עוזרים,קשובים.
אנשים:
שהכי מצחיק אותך: חבר. ב'. שתמיד שם בשבילך: בעיקרון זה "היא", מ' אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: מ'. הכי מתגעגע אליו: מ',לימים הטובים בכיתה ז'. שמעצבן אותך בקביעות: ד'.
האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: א',זה "שידכת",וב'-
לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?ברור,כל פעם שאני בים,כולה מכניסים ת'ראש!
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית?
נכשלת בבגרות?
קיללת את ההורים? בקטנה. טסת?
התנשקת? אהמ-אהמ. שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]
,בתול כאילו. קיללת מורה?
"תרגעי" **5 שניות של הלם בכיתה עוברות**,ואז אני ממשיך: "נרגעת? -מעולה,עכשיו לכי תחפשי תחברות שלך!" חעחעחע כפרעליי בקטעים האלה!
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?
,שהייתי בכיתה ו',היו זמנים! שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י? לא ממש,בעיקרון אני תמיד מתאהב בידידות שלי, אז אני לא יכול סתם ככה לשאול אותה: "אז מה...באה לפה הרבה?"
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? להתקלח. מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לדחות ת'פגישה לעוד שעה ככה. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ד',השנייה. ואתה אליו? ב'. תחביב אהוב ומיוחד: לשיר (ג'ולי כפרעלייך
), להיות בחשב,או בטלוויזיה. מה אתה לובש? מכנס שחור,חולצה כחולה. מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של האייסי. הבן אדם האחרון שראית? אחי. לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? היה כיף, אני עכשיו הולך,שאני אחזור ב"ה,אני אעשה שרשור ממש חשוב,שתגיבו עליו תשובות מנומקות! כפרעלייכם.