../images/Emo21.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo71.gif

פותחים את הבוקר עם השף יניב גור אריה שיתארח בשעה 10:00 בפורום מתכונים, יתן לנו עצות לתפריט לחג ויענה על שאלות הקשורות במאכלים חלביים לקראת שבועות. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=75&msgid=78297429
הערב בשעה 19:00, הראפרית שורטי תגיע ל-BlogTV ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1482&msgid=78258691
תחרות צילומי ירושלים צילמתם את הכותל, ארמון הנציב או כיפת הסלע? את שוק מחנה יהודה, הכנסת או העיר העתיקה? תפוז אלבומים מזמין אתכם לשלוח את התמונה לתחרות ואולי תזכו בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=54

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif שאלון. ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: שם: גיל: מיקום: איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? דברים אהובים: משקה: מאכל: חבר הכי טוב: חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: חיה: כלי נגינה: שיר: ממתק: צבע: סגנון לבוש: תכונה אהובה באנשים: אנשים: שהכי מצחיק אותך: שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לקחת סמים? השתכרת? עישנת? צללת? עשית סקי? חווית אהבה וירטואלית? נכשלת בבגרות? קיללת את ההורים? טסת? התנשקת? שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה? יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? שיחקת כדוריד? התחלת עם מישהו/י? הכרת אנשים באינטרנט? כתבת שיר? וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ואתה אליו? תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש? מה אתה שומע עכשיו? הבן אדם האחרון שראית? לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?

בJדJה

New member
עוזבת

טיול שנתי שלישי רביעי[= והיום בגרות בייי מואהההההה חחחח קצר

Blue Aura

New member
ועונה. ../images/Emo189.gif

שעת התחלה:17:08. שם: הילה. גיל: 16. מיקום: קיבוץ באזור הכינרת. איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? חיפשתי בתפוז?
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? פתתתי את ההודעה למעלה.
דברים אהובים: משקה: קולה.
|מכורה| מאכל:שניצל תירס.
חבר הכי טוב: אוריה. חברה הכי טובה: תאיר. מורה: מיכל. מקצוע: אנגלית. עיר: אין. חיה: כלב. כלי נגינה: גיטרה. שיר: יש הרבה.
ממתק: לא אוכלת (דיאטה). צבע: כחול. סגנון לבוש: ספורטיבי. תכונה אהובה באנשים: אנשים שיודעים מה הם אומרים? -/ אנשים: שהכי מצחיק אותך: 2 החברים הכי טובים שלי (את מי שכתבתי למעלה
) שתמיד שם בשבילך: אמא. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אוריה ותאיר. הכי מתגעגע אליו: מורן, המאמנת לשעבר שלי. שמעצבן אותך בקביעות: איזבל.
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:
לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?
אבל שחיתי עם דולפינים.
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית? פחח, לא. נכשלת בבגרות? יום שני הבא בגרות ראשונה אז נקווה שלא.
קיללת את ההורים?
טסת?
התנשקת?
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]
קיללת מורה?
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? נראה לי. שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י?
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אשלח אותו? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לא יודעת.
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי. ואתה אליו? אוריה. תחביב אהוב ומיוחד: אין. מה אתה לובש? חולצת בי"ס, מכנס ספורט. מה אתה שומע עכשיו? Goo Goo Dolls - Think About Me הבן אדם האחרון שראית? אחותי. לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? היה כיף.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo135.gifעונה

שעת התחלה:18:02 שם:
מיקום:בית איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?חיפשתי בגוגל "הטופ מודל הבאה" מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?הסתכלתי מי מחובר במסנג'ר דברים אהובים: משקה:כל משקה תפוזים מאכל:אין משהו מיוחד חבר הכי טוב:אין
חברה הכי טובה:ל' ו-א' מורה:המחנכת אולי מקצוע:מתמטיקה עיר:צפון חיה:כלב כלי נגינה:פסנתר גיטרה שיר:savin' me של ניקלבק ממתק:מסטיק\סוכריה צבע:כחול סגנון לבוש:לא יודעת תכונה אהובה באנשים:איכפתיים וטובי לב אנשים: שהכי מצחיק אותך:א' שתמיד שם בשבילך:א' ו-ל' אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:ל' הכי מתגעגע אליו:כרגע? מישהו יחיד ומיוחד
שמעצבן אותך בקביעות:לא משנה
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:שידכת כותבים עם כ' וכן לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית?
נכשלת בבגרות?עוד לא הגעתי לזה קיללת את ההורים?לפני הרבה זמן טסת?
התנשקת?
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה?
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא יודעת מה לענות שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י?
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?כנראה אדבר עם מישהו במסנג'ר או ארגן דברים לטיול מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לפגוש את א(הו)בי
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?סבתא שלי ואתה אליו?חברה שלי תחביב אהוב ומיוחד:לשחות ולהתעמל מה אתה לובש? תלבושת אחידה וג'ינס מה אתה שומע עכשיו?רעשים מהחלון הבן אדם האחרון שראית?אמא שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?ביי

randu

New member
עונה../images/Emo99.gif

השאלות הרגילות:
שעת התחלה: 18:03. שם:
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? האמת,לא ממש הבנתי בפורומים,נכנסתי לכאן,ורשמתי הועדה בשרשור תמונות של אמנדה,שהיה ממזמן ממזמן,ולא הבנתי למה אפ'חד לא מגיב,עד שטלי בטעות נכנסה והגיבה
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? טיפה התווכחתי עם חבר,והממ..הייתי לחוץ.
דברים אהובים:
משקה: קוקלה קולה מאכל: שניצל וצ'יפס. חבר הכי טוב: יש שניים. חברה הכי טובה: יעני ידידה? הממ,אני בהתלבטויות רבות עכשיו. מורה: טלי
מקצוע: ספרות,ולשון
עיר: שלי.
חיה: כלב
כלי נגינה: גיטרה.
שיר: הרבה!
ממתק: קינדר בואנו
צבע: כחול ושחור. סגנון לבוש: יומיום אחושרמוטה זרוק. יצאות אז סבבה כזה,לא מאלה עם החולצות המכופתרות. תכונה אהובה באנשים: נאמנים,עוזרים,קשובים.
אנשים:
שהכי מצחיק אותך: חבר. ב'. שתמיד שם בשבילך: בעיקרון זה "היא", מ' אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: מ'. הכי מתגעגע אליו: מ',לימים הטובים בכיתה ז'. שמעצבן אותך בקביעות: ד'.
האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: א',זה "שידכת",וב'-
לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?ברור,כל פעם שאני בים,כולה מכניסים ת'ראש!
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית?
נכשלת בבגרות?
קיללת את ההורים? בקטנה. טסת?
התנשקת? אהמ-אהמ. שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]
,בתול כאילו. קיללת מורה?
"תרגעי" **5 שניות של הלם בכיתה עוברות**,ואז אני ממשיך: "נרגעת? -מעולה,עכשיו לכי תחפשי תחברות שלך!" חעחעחע כפרעליי בקטעים האלה!
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?
,שהייתי בכיתה ו',היו זמנים! שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י? לא ממש,בעיקרון אני תמיד מתאהב בידידות שלי, אז אני לא יכול סתם ככה לשאול אותה: "אז מה...באה לפה הרבה?"
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? להתקלח. מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לדחות ת'פגישה לעוד שעה ככה. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ד',השנייה. ואתה אליו? ב'. תחביב אהוב ומיוחד: לשיר (ג'ולי כפרעלייך
), להיות בחשב,או בטלוויזיה. מה אתה לובש? מכנס שחור,חולצה כחולה. מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של האייסי. הבן אדם האחרון שראית? אחי. לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? היה כיף, אני עכשיו הולך,שאני אחזור ב"ה,אני אעשה שרשור ממש חשוב,שתגיבו עליו תשובות מנומקות! כפרעלייכם.

randu

New member
את בעצמך! ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif@$^@#$

mmmbam

New member
איןליכוחלהתאמןלמבחן.

שעת התחלה: 16:18 שם: מעיין גיל: 13 מיקום: קיבוץ במרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא זוכרת
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? הסתכלתי על תשובות של אנשים אחרים והחלפתי דיסק במערכת. דברים אהובים: משקה: מים מאכל: פסטה חבר הכי טוב: זכר?... או, קשה
אני מניחה שתום וג'יימס חברה הכי טובה: חן וג'ולי מורה: יונת ויפעת
מקצוע: ספרות עיר: תל אביב?... חיה: כלב כלי נגינה: גיטרה שיר: יש הרבה... ממתק: שוקולד
אני מכורה לבמבה, אבל זה חטיף
צבע: אדום!!!! סגנון לבוש: רגיל עד פריקי בקטנה. תכונה אהובה באנשים: חוש הומור אנשים: שהכי מצחיק אותך: ג'ולי
שתמיד שם בשבילך: חן וג'ולי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: חן וג'ולי הכי מתגעגע אליו: חן
ועמר
שמעצבן אותך בקביעות: נדין ועידו
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: בערך...
לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית?
נכשלת בבגרות? עדיין לא עשיתי בגרות... קיללת את ההורים?
טסת?
התנשקת?
שכבת?
עדיין לא... קיללת מורה?
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?
שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י?
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אשלח אותו
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? עפה. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא ואתה אליו? זוהר תחביב אהוב ומיוחד: כתיבה מה אתה לובש? ג'ינס מתרחב וטי-שרט של הבי"ס מה אתה שומע עכשיו? פרנץ פרדיננד הבן אדם האחרון שראית? ג'ולי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? שומרת על זכות השתיקה
. אני רעבה. אופס, הפרתי את השתיקה!
מישהו קרא?... זה תמיד נחמד לדעת

SummerNightCity

New member
../images/Emo176.gif

שעת התחלה: 21:21 [הו, משעשע.] שם: לא יודעת, מה איתכם? גיל: 17 וחצי. מיקום: רואים שם את האוטובוס? יפה, עכשיו תסתכלו, ממש מקדימה, הנה אני. מהממת נכון?
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? תפוז- פורומים- ה'- הטופ מודל הבאה. מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? לא זוכרת. דברים אהובים: משקה: קפה, מיץ מנגו, מים. מאכל: סנדביץ', קורנפלייקס- קוקומן. חבר הכי טוב: יש כמה. חברה הכי טובה: יש גם כמה. מורה: המחנכת.
מקצוע: אנגלית. עיר: ת"א, ר"ג, ירושלים. חיה: כלי נגינה: שליש!
שיר: Turn It Up. ממתק: קינדר בואנו? צבע: ירוק. סגנון לבוש: מה שבא לי, כמה שיותר יפה. תכונה אהובה באנשים: חייכנים. אנשים: שהכי מצחיק אותך: כולם מצחיקים אותי כמעט. אני בעייתית.
שתמיד שם בשבילך: י'. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: י', נ', ע'. הכי מתגעגע אליו: לע'. :( שמעצבן אותך בקביעות: נ'. האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: ניסיתי. לקחת סמים? לא. השתכרת? לא בדיוק. עישנת? לא. צללת? בבריכה? עשית סקי? לא. חווית אהבה וירטואלית? לא. נכשלת בבגרות? כן. שקט. קיללת את ההורים? כן. סליחה אמא איי לוב יו ורי מאץ'. טסת? כן. התנשקת? דה. שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] תחזרו אליי בעוד כמה ימים.
קיללת מורה? כן. יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? חחח יש מצב. שיחקת כדוריד? כן. זה חביב. התחלת עם מישהו/י? רק במבטים! בעצם אולי זה קרה פעם. הכרת אנשים באינטרנט? כן. כתבת שיר? לא. וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אבדוק מה שלחו לי. מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לצאת לאנשהו, אבל לא מוצאת לאן. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי. ואתה אליו? לחברה. תחביב אהוב ומיוחד: ספינינג, אוטובוסים. מה אתה לובש? בוקסר וחולצה. מה אתה שומע עכשיו? כלום. הבן אדם האחרון שראית? אחותי. לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? לא.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo12.gifאת לא תאמיני...../images/Emo135.gif../images/Emo210.gif

אבל גם לי יש טיול שנתי בשלישי ורביעי תהני

למעלה