א..אי..איל..אילת..

Seventh Element

New member
אילת בחורף

באו אלי 2 קרובי משפחה מחו"ל ואני רוצה שיסעו לאילת לכמה ימים לנוח קצת. הקטע הוא שף פעם לא הייתיבאילת בחורף ואין לי מושג איך המזג האוויר שם. האם המים קרים מאוד או סבירים? האם קר מאוד בלילות או חם? האם בכלל שווה לרדת לאילת בתקופה הזאת של השנה? הקטע שהכי חשוב להם זה שיהיה מים לא קרים בים כי הם באים ממקום שבו הים מאוד רחוק, ואם כבר מגיעים לשם אז הוא קר ברמות מטורפות. כמה מעלות עכשיו הים באילת?

מלון דליה באילת -לפני הזמנה

שאלתי פעם אבל אני לא זוכר אם ענו לי ואת התשובה ,ולא מצאתי בחיפוש את השאלה שלי שווה למי שרוצה לקבל מלון זול? מיקום טוב? ממולץ בגדול? -אני לא מחפש פאר או משהו, רק לשים תראש ולישון בלילה

stupidity

New member
בבקשה..

המים תמיד באותה טמפרטורה.. נע בין 24-21 מעלות. ביום התחיל להיות טיפה קריר אבל יש שמש.. בלילה נורא קר (לפחות לי..) ושווה לדעתי להגיע לאילת בתקופה כזו, יש שקט יחסי מנופשים אחרים והחופים לא עמוסים.

Seventh Element

New member
מה זה "מתחיל להיות טיפה קריר" בשבילך?

כי בשבילהם פה בתל אביב ביום 23 מעלות והם אומרים שזה חם ברמות ופצצה! אם באילת ביום אפילו יותר מזה אז מה טוב.... וכמה בלילה בערך? והים אז אני משאר שבערך 21 מעלות נכון? לא יותר?

matanbu

New member
הייתי בים בסופשבוע האחרון יותר מכל הקיץ.

אמנם הייתי עם חליפת צלילה ארוכה :) אבל עדיין - היה נהדר...

Shpritz

New member
ביום 26 ובלילה 13

זה אומר שביום נעים יחסית ובלילה קר. חוצמזה יש רוח ברוב היום ככה שזה קצת מגביר את הקור, אבל אם הם באים ממקום קר, אז זה יהיה להם אופטימלי. חוצמזה2: בתחזית אמרו שבהמשך השבוע תהיה עליה בטמפרוטות, ככה ששווה.

Liraz 6q

New member
../images/Emo182.gifא..אי..איל..אילת..../images/Emo182.gif

סטייל נחמן מאומן נו..

Shiri147

New member
תמונות ../images/Emo23.gif

אני מחפשת תמונות יפות של ישראל לאתר שנבנה וישראל לוקחת חלק בו האם זה אפשרי לשרשר לפורום? אם לא אני אשאיר כתובת מייל אנא השאירו את התמונות הייפות ביותר שיש לכם- הטבע, המדבר, הפרחים, וכל מה שמייצג את הארץ תודה לכל בעלי הנכונות לעזור (אני לא בארת כרגע, כך שאין ביכולתי לצלם בעצמי..) שירי

עוד שאלה בנושא

גמני יורדת לאילת מחר בלילה, ואני צריכה לדעת איזה בגדים לקחת.. ידיד שלי ששם אמר לי לקחת גופיות וחצאיות קלילות, כמה מכנסיים ומשהו חמים לערב - זה ככה? לא יהיה לי קר מדי בגופיה וסנדלים בדצמבר?

למעלה