"גם כשלא בוכה"

The Kinslayer

New member
../images/Emo182.gif"גם כשלא בוכה"../images/Emo182.gif

השרשור הזה יעסוק בשיר החדש, כמובן רק מי ששמע אותו איכשהו יכול לענות על השאלון. לא מחייב. אם לא שמעתם מבחינתי בכיף.
מה דעתכם על הלחן של השיר?
מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)?
מה אהבתם בשיר?
מה לא אהבתם בשיר?
מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל?
האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל?
מה אתם הכי זוכרים מהשיר?
לסיכום:
מה הציון הסופי שלכם לשיר?
:"השאלון רשום בלשון זכר אך מיועד לגברים ולנשים כאחד"

AvtipuS

New member
משעמם אה? ../images/Emo3.gif

מה דעתכם על הלחן של השיר? אהבתי. מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? לא הבנתי הייתי יותר מרוכז בלחן. מה אהבתם בשיר? הלחן הושירה של טיטי. מה לא אהבתם בשיר? לא יכול לשפוט את זה עכשיו. מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? לא יודע.צריך לשמוע את זה שוב. האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? תום אמר שלא, אבל לכו תדעו. מה אתם הכי זוכרים מהשיר? הלחן ה"מגניב",באמת הוא מגניב כזה. לסיכום: מה הציון הסופי שלכם לשיר? 8.

Z A M i

New member
קינסלייר..../images/Emo190.gif

מה דעתכם על הלחן של השיר? לחן ממש טוב..למרות שהמנגינה חוזרת על עצמה יותר מדי, אני אהבתי
מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? ע-ל ה-פ-נ-י-ם-!
(ממה שהבנתי.יש מצב שלא שמעתי טוב) מה אהבתם בשיר?את הלחן. מה לא אהבתם בשיר?את המילים. מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? על הפנים. ממש מבאס, כי זה אומר שזה אחד השירים הטובים בדיסק..ואם זה בין הטובים....... על הפנים בקיצור. האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? יכול להיות. מה אתם הכי זוכרים מהשיר?"מוות...מוות!!!!11" לסיכום: מה הציון הסופי שלכם לשיר?5

benrubin

New member
לצערי מותק אני לא חושב כמוך.......

לא יצא לי עדיין לשמוע את השיר, אבל בקשר לסינגלים שהיהודים הוציאו עד היום........... מהדיסק הראשון יצא- מחפש תשובה-סינגל ראשון, הוא הכי טוב בדיסק? מהדיסק השני יצא- סמי חופשי-סינגל ראשון, הוא הכי טוב בדיסק? מהדיסק השלישי- תענה לי-סינגל ראשון, הוא הכי טוב בדיסק? (יש כאלה שיגידו כן, אבל ממש לא ממתק גלגלצי) מהדיסק בהופעה- הימים שלנו- ביצוע הכי טוב בדיסק? מהדיסק האקוסטי- אם כבר - נשמע הכי טוב? בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך שהשיקול של היהודים עד היום להוציא סינגל זה לא בגלל שהוא הכי טוב בדיסק, אלה אולי כי שירים אחרים ארוכים מדיי, שקטים מדיי, אולי יש בעיה בלהוציא סינגל באנגלית?..... יכול להיות מליון סיבות. לא נראה לי בגלל מה שאמרת......... יש אומנים שבאמת עושים את זה בארץ (חבל לציין שמות) ואז אתה שומע את הדיסק ואתה מתבאס מימנו, כי זה לא חוכמה להוציא את השיר הכי טוב בדיסק כסינגל........... זהו חפרתי יותר מדיי בסך הכל ימים יגידו לי נראה שיש למה לחכות ולא להתבאס! ביי בובה! |

מסכים איתך../images/Emo45.gif

הסינגלים שהיהודים הוציאו עד היום לא ממש מעידים על משהו. רק על זה שזה השיר שהם רצו להוציא כסינגל וזהו. אני לא חושב שהם חשבו פה על עניין של קליט או לא קליט ויושמע או לא יושמע(למרות שברור שהם רצו שהוא יושמע) אם פעם הם עוד היו מפתחים תקוות אז היום כבר לא. תום אמר בהופעה "זה הסינגל הבא,אל תצפו שישמיעו אותו ברדיו" אני חושב שעוד היו להם קצת ציפיות לגבי "כאילו" שיחסית קליט,וגם אותו לא השמיעו. גם כשלא בוכה הוא בערך ההפך הגמור מ"להיט" הוא ארוך,הוא נמרח,המילים הן די קשות וקודרות(ממה ששמעתי בכל מקרה) והלחן למרות שהוא מצוין ואני מת עליו הוא לא ממש גלגל"צי. בשיר יש לא מעט סולואים של גיטרות(לא מתאים ללוז הצפוף של גלגל"ץ) אגב רוב השירים שאנחנו מכירים מהדיסק החדש נשמעים הרבה יותר קליטים ממנו. "dont like" כמובן שאני חושב שדווקא יכול להצליח מאוד ברדיו אם יגיע. "חופשי" שגם נשמע די קליט. אפילו ניו יורק סיטי ששמעתי כולה 3 פעמים בבלאנס נשמע די קליט ויש לו לחן ממש טוב אבל אני מניח שעד שלא אשמע אותו בלייב בהופעה קשה לדעת עליו יותר מדי. אני מסכים איתך שלא צריך להתבאס. לפעמים לוקח זמן להתרגל לשיר חדש. גם אני לא השתגעתי על "כאילו" בפעמים הראשונות ששמעתי אותו. ואחרי כמה זמן דווקא למדתי לחבב אותו מאוד ואני מת שיחזור לפלייליסט של ההופעות. וצריך לזכור גם שלפעמים מה שנשמע רע בהופעה יכול להישמע הרבה יותר טוב בדיסק.

תענה לי' השיר הכי טוב של היהודים../images/Emo11.gif

ועצם זה שהוא לא "ממתק גלגלצי" רק עושה אותו משובח יותר.

Niran2

New member
גם ליפול יצא כסינגל

מהדיסק השלישי, מהשני והראשון לא זוכר מה יצא עוד. בקשר לגם כשלא בוכה, לא הייתי ב2 ההופעות האחרונות (טוב שהם לא עושים הופעות באוזבקיסטן), מה האורך של השיר בערך? למה כמה רשמו פה ארוך, השאלה כמה זה ארוך, 3-4 דקות או 8-9 דקות?

גם כשלא בוכההה..

מה דעתכם על הלחן של השיר?
מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? האמת שאחלה
מה אהבתם בשיר? פשוט את השיר.. איכשהו המילים והלחן ביחד - ממש מדברים אליי. מה לא אהבתם בשיר? "מוות..מוות" מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל?
האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? לא בטוח. מה אתם הכי זוכרים מהשיר? "איך הזמן עוצר.." , "לרגע לא לחשוב, רגע לעצור..", "מוות!!!" לסיכום: מה הציון הסופי שלכם לשיר? סביבות ה9.

Piece Of Mind

New member
השאלון כתוב בלשון רבים

מה דעתכם על הלחן של השיר? חוזר על עצמו ולא ברור מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? מגעיל מה אהבתם בשיר?היה שם איזה קטע של מוזיקה טובה. שכחתי איפה מה לא אהבתם בשיר? כמעט הכל מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? כבר הוציאו 2 שירים כסינגלים, אני חושב שצריכים להוציא עוד שיר אחד, שזה לא זה, כסינגל ולגמור עם הסיפור האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? תלוי, אולי המוח המעוות של גלגלצ יאהב אותו מה אתם הכי זוכרים מהשיר? תאמת? כלום לסיכום: פעם שאני שומע שיר ממש רע מהיהודים מה הציון הסופי שלכם לשיר? 1 וחצי ככה

mooshki

New member
(הגיע?) מווווווותתתתתתתת

מה דעתכם על הלחן של השיר? מממ נחמד. מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? את הרוב לא הבנתי:/ מה אהבתם בשיר? שאולי בגלל שהוא חוזר על עצמו יש סיכוי שאחרי מליון הופעות אני לא אתבלבל במילים
מה לא אהבתם בשיר? נראה לי סתמי קצת... מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? בטח מוצלח, הוא די קליט. האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? חחחח תום אמר לא לבנות, אני לא בונה. מה אתם הכי זוכרים מהשיר? "מוותתתת מווותתתת" לסיכום: מה הציון הסופי שלכם לשיר? מממ 7 (מ1 עד 100)

מתנות

New member
מגיע מוות.. מוות...

(דניאל, הרסת לנו את החיים עם המוות
) צילמתי את השיר ואז ישבנו לכתוב את המילים שהבנו.. כשאני אעביר את כל השטויות מהמצלמה וזה אני אכתוב כאן מה שהבנו

לדעתי שיר נהדר

מה דעתכם על הלחן של השיר? לחן מצוין,בין הטובים של היהודים,קצת מזכיר את ההתחלה של גנווה מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? לא הבנתי הרבה מהם אבל נשמעות מילים חזקות עם עוצמה מה אהבתם בשיר? יש בו הרבה עוצמה,הגיטרות המנסרות ביחד עם הקולות הגבוהים של טיטי עושים לו רק טוב. מה לא אהבתם בשיר? קצת ארוך מדי ונמרח מדי,3 בתים ו3 פזמונים שדי חוזרים על עצמם מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? החלטה טובה,מי אמר שסינגל צריך להיות להיט שימכור בטירוף? האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? לא וטוב שכך. מה אתם הכי זוכרים מהשיר? "הגיע מוות! מוותתתתתתתתתתת" לסיכום: אחלה שיר אני בטוח שעם הזמן אנשים יתרגלו אליו ויאהבו אותו גם מה הציון הסופי שלכם לשיר? 8.5

השאלון רשום בלשון זכר

מה דעתכם על הלחן של השיר?: נחמד, קליט מה דעתכם על המילים של השיר (למי שהבין)? לא כ"כ הבנתי, כי אורית שרה לא כ"כ ברור... מה אהבתם בשיר? את הקליטות שלו. הוא מאוד קליט, ונותן בראש. מה לא אהבתם בשיר? לא יודע מה אתם חושבים על ההחלטה לשחרר את השיר כסינגל? האם אתם חושבים שהשיר יצליח ברדיו בתור סינגל? אני לא חושב שהוא סתמי, אני חושב שאולי הוא כבד מידי, חזק מידי. לא מתאים לשומדבר (יותר מידי קיצוני בשביל 24 וגלגלצ) מה אתם הכי זוכרים מהשיר? "נתת לו לברוח, איזה דביל" (או משהו כזה...) לסיכום: מה הציון הסופי שלכם לשיר? אין לי כ"כ זכות לתת ציון על שיר ששמעתי רק פעם אחת בהופעה...

The Kinslayer

New member
אם זה בסמוך למועד היציאה של הקליפ

אז בעוד כמה חודשים. אם לא אז אני מניח שדי בקרוב, אבל הכול באופן יחסי.

למעלה