"גשם חזק קשה לי לראות"

bleeding guitar

New member
../images/Emo182.gif"גשם חזק קשה לי לראות" ../images/Emo182.gif../images/Emo168.gif

עכשיו שהגשם משתולל לו בחוץ (לפחות מהחלון שלי) ויש קצת הרגשה של חורף באוויר, איזה אלבום תשימו במערכת להעביר את החורף בכיף, בזמן שאתם מתכרבלים מתחת לשמיכה? (וכן אלבום מתחום הרוק, וכן מה לעשות הישראלי
)

talspi

New member
גבריאל...

ללא ספק...גבריאל בלחסן ואוליי גם אפשר את גבע אלון (הראשון) ואת נעם רותם

dsol

New member
אממ יש כמה שאני מאוד אוהב לחורף_../images/Emo189.gif

בראש ובראשונה האלבום של יהושע שאני מאוד אוהב .. גם בגלל הסאונד וגם בגלל המילים אחריו יבוא האלבום של אלג'יר "מנועים קדימה" שגם אותו באווירה שקטה רגועה ו"מופלאה" שכזו..... מאוד כיף.. מה שגם שיש שירים יותר "חזקים" שמתאימים לכל סוגי הגשמים החל מטיפשוף קל.. קור.. ועד לגשם כבד וחוץ מהאלבומים האלו לא עוה לי כרגע משהו לראש... זה בעיקר אלו ואז מקבץ שירים בודדים מפה ומשם... חורף

היי, אני מכירה את יהושע נראהלי

יש לו איזה קליפ שהוא נוסע מלא באופניים? אם כן, אז אני מכירה אותו והוא עשה רושם של בחור טוב, הכרתי אותו בבארבי כשהוא בא למשרד להראות את הקליפ או משהו כזה.

Merav181

New member
עמיר לב..

תמיד בא לי טוב בחורף וגם גבריאל בלחסן מתאים לימים מבאסים כאלה..

Zaccardor

New member
אופטימיות מסוממת../images/Emo45.gif

אתם יכולים להוסיף את עמית ארז..

bleeding guitar

New member
האמממממ ../images/Emo168.gif

האמת שאת החורף הקודם העברתי עם הדיסק הראשון של גבע (אז הוא עוד היה חדש), ואני די בטוחה שגם את החורף הזה אעביר עם הדיסק הזה, בנתיים הוא תקוע במערכת כבר הרבה זמן (טוב לא באמת תקוע, שם מבחירה
)

orkerist

New member
תראו תראו מי מצטטת את מוניקה...../images/Emo3.gif

הממ כתבתי את זה גם בשנה שעברה, אבל מה לעשות- זה פשוט אלבום של חורף: רונה קינן - לנשום בספירה לאחור... פשוט אלבום מושלם. אחריו, אם ממש בא לכם להכנס לאוירה חורפית נעימה, אני ממליץ להכנס לפוך[עדיף עם מישהי עם יש;) ] ולשים את יציאה של שלום חנוך... אחד הישראליים הטובים ששמעתי ואלבום חורף קלאסי.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gifמסכימה מאוד, ומוסיפה גם את מנועים שקטים של א"א, וAvoidance as a way of life של my second surprise....

טל גורדון מארחת את רונה קינן - רציתי שלא יגמר

חורפית להפליא. אסף אמדורסקי - מנועים שקטים.

Kettercat

New member
גבע אלון - Days Of Hunger

כמו שיפית כבר ציינה. וגם יש לי תחושה שהאלבום החדש של עמית ארז הולך להיות אחד מאלבומי החורף הקרוב שלי...

MarkDeen

New member
אחח חורף..

היהודים אנפלאגד כמובן, תמיד נעים בחורף. דניאל סלומון - רבות הדרכים השקט והרגוע. ועברי לידר - כל הדיסקים הנהדרים.

MarkDeen

New member
התחלתי?

אולי את יותר חזקה בקטע של עברי, אבל אני די שומע אותו הרבה זמן בתדירויות שונות. ובאמת יופי, אללה מחר סוף סוף

shoba

New member
חשבתי שאתה לא אוהב אותו בכלל..

טוב לדעת.. ניפגש היום! יהיה מעולה

TziMHoNoa

New member
האמת שרוב המוזיקה שלי מתקשרת לי בכלל לקיץ

אבל אולי אלונה דניאל-מסיבה במרתף הארמון, כי יש לה קול כזה חורפי...

למעלה