דוג'ינשים של בליץ' - הזוועה
כיוון שמדובר בפורום ללא הגבלת גיל מי שרוצה את דעתי המדוייקת בנושא - פרטי או מסנג'ר. אני פה סתם לשפוך את ליבי בצנזורה. הנה אני, שמחה וטובת לבב, עושה אנזיפ לקובץ הארקייב הבא - complete bleach hentai encyclopedia. איזה קומפליט ואיזה אנציקלופדיה, אבל ניחא, שיהנו. דבר ראשון - ידעתי שזה יבוא. שזה יקרה. אם בסדרות לא הגיוניות לדבר מצליחים לדחוף את זה, אז ברור וברור שבבליץ' שיש בה הולואים יצליחו - טנטאקל רייפ. כמה חמוד, כמה מתוק, כמה צפוי ונדרש עד כאב. מגיע לו הולואו, עם טנטאקלס, בוחר בקורבנו והיידה. רמה נמוכה האמת יחסית לדוג'ינשי טנטאקל-רייפ אחרים שראיתי ולא מספקים... אולי כי לרוקיה יש את הגוף של בן 8. ניחא. האחד שאהבתי היה זה שבו איצ'יגו מגיע לאחר המעשה, הורג את ההולואו ומחבק את רוקיה ומצטער שהוא לא הגיע קודם ;~; אוי, איזה חמוד. עכשיו תנחם אותה בדוג'ינשי המשך XD דבר שני - גם צפוי ומתבקש האמת אך מטריד לא פחות עדיין הוא השימוש לרעה ביוזו וקארין. אז תחילה נגיד - שלקארין בינתיים יש סקס אפיל נשי ששווה לסקס אפיל הנשי של צ'אדו. אולי לכן הם מסתדרים כל כך טוב. מילא יוזו, עם הסינר, והדמיון הויזואלי לאמא שלה, והאוקאיות הנשפכת כלפי איצ'יגו. בסדר. אבל קארין? נו באמת. לפחות תציירו עוד כמה שנים, שיהיה מה להראות, אבל לאאאאא תראו אותה עכשיו. סוטים. אז זה הולך החל מהולואים רנדומליים דרך קון-בגוף-של-איצ'יגו שמתקלח יחד עם יוזו וכלה ביוזו וקארין קושרות את איצ'יגו למיטה >>;;;; עכשיו אני שואלת אם כבר דוג'ינשי של בליץ' אם כבר הנטאי אם כבר סדרה שיש בה את ארבעת המופלאים העונים לשמות "מאטסומוטו ראנגיקו" ו"אינואה אוריהימה"... אז למה למען השם לקחת זוג ילדות בנות 11 (אפילו לא 11 קארין אמרה בפרק 7-8 ככה!) לזרוק אותן על אחיהן בן ה15 (אם כי לא ניראה ככה בשיט) ולדמיין שיש משהו בהן שאיכשהו מושך כשהן עוד יותר בנים קטנים מאשר רוקיה ם_ם זה ממני והלאה. וזהו לעכשיו. *חוזרת לחפש יאוי*