היום ב-
אנשים

../images/Emo182.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo221.gif

הערב ב-17:00 תוכלו לקבל יעוץ מקצועי לבעיותיכם בכל נושא, במסגרת התוכנית "מה שלומך?". התוכנית הערב תתמקד בנושא "סקס ומיניות". את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית ומטפלת משפחתית מטעם ארגון "דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
אלכס אנלובסקי, נציג חברת PDAC, יתארח הערב בשעה 19:30 בפורום פוקט PC ויענה על שאלות הגולשים בנוגע לתוכנות החברה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=70892578
בשעה 20:30, די ג'יי סקאזי יגיע ל-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום טראנס פסיכודלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=280&msgid=70905874
תחרות הדייט הההזוי לקראת סיום! יצאתם לדייט שהתברר כסיוט? שמעתם סיפור על דייט מוזר או חריג במיוחד? בואו לשתף בפורום סינגלס בחו"ל ולזכות בפרס טעים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=692&msgid=70674826

BlackEyedSpirit

New member
*חיבוק*

*חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק*

BlackEyedSpirit

New member
שוב.

*חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק* *חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק**חיבוק*

SaijinKun

New member
*חיבוק ענקענקענק (המשך בפנים*

ענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקענקי* ^^ ועוד אחד *חיבוקענקימוחץ*

מלפפוני מנסה להסביר לזיגי, היועץ

הוירטואלי את בעייתה. שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. זיגי, יש לי בעייה קשה. אני במצב התמכרות למרכך כביסה. המצב קשה מאוד. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? זיגי, תבין! אני מסניפה מרכך כביסה! זיגי!!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? כל פעם שיוצא פרק אני מתנהגת כמו פקאצה שראתה את הראל מויאל! זיגי! אנא, עזור לי! אני בוהה באימיול כמו נרקומנית. אני מצייצת ביאקורנ על חברות תמימות ו.. ו... המצב פשוט קשה שזה נוראי כיצד אתה מבלה עם חבריך? אני צווחת עליהם ביאקורנ!!! ביאקורנ!!! זיגיייייייי אתה צווחתעליךהם ביאקורנ!!! ביאקורנ!!! זיגיייייייי? כןןןן T________T האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? אני מכורה למרכך כביסה. אני מסוממת. זיגי, תבין. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תלווה לי שקל. כאשר אתה אומר ' תלווה לי שקל ' למה אתה מתכוון שאני באה אלייך בדרישה שתביא לי שקל שאתה באה אליךיך בדרישה שתביא לך שקל? אכן כן. ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? דה. בוהה בפאנרטים בדירוג עד R של ביאקורנ. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? הנחישות. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אשב על ה אתה אשב על ה? חוט חשמל ואבקש מאנשים להביא לי פרורי לחם. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? ...אני אשב על חשמל ואבקש מהעוברים ושבים פרורי לחם. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני מתנהגת כמו פקאצה שרואה הראל מויאל "סוי!!!111~" ברגע שעוברת דבורה תמימה ליד. פעם הייתי צווחת "דבורה!" ומתרחקת; אבל תבין, הדרדרתי ואני במצב קשה. אולי המצב כבר בלתי הפיך. זיגי, מה אני אעשה? T______T מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? שאלתי אותך. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אלך להסניף מרכך כביסה. [כל מה שכתוב כאן הוא אמת ורק אמת.]

זה לא חידש כלום.

סיפרתי לך ממזמן שיש לי על המחשב פאנרט אחד של ביאקורנ בדירוג R. איילת לא מאמינה לי. רוצה לראות, איילת? ><

למעלה