היום ב-
אנשים

../images/Emo182.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo221.gif

הערב ב-17:00 תוכלו לקבל יעוץ מקצועי לבעיותיכם בכל נושא, במסגרת התוכנית "מה שלומך?". התוכנית הערב תתמקד בנושא "סקס ומיניות". את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית ומטפלת משפחתית מטעם ארגון "דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
אלכס אנלובסקי, נציג חברת PDAC, יתארח הערב בשעה 19:30 בפורום פוקט PC ויענה על שאלות הגולשים בנוגע לתוכנות החברה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=70892578
בשעה 20:30, די ג'יי סקאזי יגיע ל-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום טראנס פסיכודלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=280&msgid=70905874
תחרות הדייט הההזוי לקראת סיום! יצאתם לדייט שהתברר כסיוט? שמעתם סיפור על דייט מוזר או חריג במיוחד? בואו לשתף בפורום סינגלס בחו"ל ולזכות בפרס טעים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=692&msgid=70674826

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X11

Margo (guest star Julie Warner), a young housewife on fertility medication, is brought to Princeton Plainsboro Hospital when her inexplicable muscle flailing causes her to crash her car. As Margo's symptoms progress, House and the team think she might have Huntington's disease but when Margo descends into paranoia, they must dig deeper to figure out the cause of her illness - and the team is once again reminded that everybody lies. Meanwhile, House and Stacy return from Baltimore with a rekindled relationship, Wilson is worried that House is setting himself up for another emotional letdown, and Cameron is refusing to get the results of her HIV test in the "Need to Know"

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif השערה קטנה לפני שאני

עושה עבודה שהייתי צריכה להתחיל לעשות לפני חודשיים- יו לאורי אמר בראיון אצל ג'יי לנו שהוא צילם סצינת מקלחת וbedroom scene..זה היה ב16.11 מאז לא קרה כלום שמצדיק את מה שהוא אמר אבללל.. קראתי ספוילר, לא מאושר אבל ספוילר nontheless, שHouse and Stacy will- be seen in the 'sack' together....סו טו ספיק. יש סיכוי לא רע שזה הפרק...זה גם די יסביר את מה שאוסליו אמר על העובדה שהאוס יהיה housebroken כי בכל זאת, אם סטייסי פשוט עוזבת אז הוא יהיה עצוב וזה אבל לא יודעת אם עד כדי כך. think about that

Hieros Gamos

New member
בטוח שזה הפרק האחרון?

זה פרק 41 של הסידרה, פרק 41 זה אומר שבעונה יהיו רק 19 פרקים זה ממש מעט...אני לא חושבת שזה הפרק האחרון של העונה נראה לי שזה פשוט הפרק האחרון שיודעים את השם שלו בינתיים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X12

When a young man comes into the hospital severely burned, but with some unusual activity going on in his blood tests, House and his team have a difficult challenge. How can you diagnose a burn victim when you are unable to use your normal testing methods? The team must get very creative to figure out how to test the patient before his body shuts down. To complicate matters further, House is intent on proving that a former colleague from medical school's new migraine drug doesn't work. Determined to prove the ex-colleague wrong, House makes himself the guinea pig of his own unofficial tests, with painful results

Hieros Gamos

New member
אהה מצחיק?

טוב... הייתי אומרת אבל שזה האוס/קמרון... ויש בזה כמה קטעים שהם ספוילרים אגב... אה וכמה קטעים שחזרו פעמייים
נחמד. אהה אני צריכה לעשות סרטון האוסטייסי...

מצטערת../images/Emo204.gif

לא ידעתי שיש בזה ספוילרים לא ראיתי את העונה השניה..חח תעשי סרטון ושתפי אותנו

Hieros Gamos

New member
אעשה...עבודה מפרכת איט איז

יש לי איזה 3 סירטונים שעשיתי אבל 2 מהם זה הארמאק והשלישי זה דאג/קרול

pink panther 8

New member
כל הקליפים שמה נדירים במיוחד

מזה נהנתי לראות אותם יש שמה כמה אנשים מוכשרים לאללה!

ranzz

New member
נו מה החתימה שלך רצינית?

את אשכרה אומרת כוסון על בן אדם בגיל הזה?

pink panther 8

New member
ברוררר שכן!!

אני נמסה כל פעם מחדש הבאנדם פשוט כוסון עולמי
!!! הוא חתיך הוא מצחיק הוא בריטי והוא משחק את האוס!!
אין עליו אני שמחה שאני רושמת כאלה דברים כולם צריכים לרשום כאלה דברים זה בריא!! יו לורי כ=ו=ס=ו=ן בכל המובן של המילה יפה
,חתיך
,מקסים
,שרמנטי
,ס=ק=ס=י
חחחחח איזה פירוט נתתי פה(חעחעחעחעח)

למעלה