../images/Emo13.gifהיתה הופעה מעולה אם לא ה- ההופעה
כמה אנקדוטות לפני שפורשת למיטה:
במהלך השירים בהתחלה שרק עלתה לבמה- גילתה שיש סדקים חורים על הבמה וביקשה מאיש צוות לבוא ולשים סילוטיפ כדי לכסות את החורים שלא תיפול במהלך הריקודים שלה. לדבריה :" חבל לתבוע את הזאפה"
. חבל רק שבאמצע שיר "ממי" אכן נתקעה לה הנעל בחריץ. היא המשיכה לשיר, חלצה את הרגל מהנעל והוציאה את הנעל מהרווח. זה היה מצחיק.
מישהי בקהל צעקה לה שכמה יפה לשמוע אותה שרה בלי הנגנים. היא התכוונה למחמאה אך זה התפרש אחרת. הנגנים , כמה צפוי נפגעו
. אורי, מיקי, פינטו צחקו על זה.
מירי שיתפה לפני ששרה את שיר לשירה שאורי והיא יחד עם תמר הלכו לסופר פארם ואורי היה עם האוטו והעגלה אך בגלל שראה שיש פקח ומנגד גם צלם פאפרצי הוא החליט לנסוע ולהשאיר את מירי בקניות. אבל מה עם תמר? היא אמרה שאלו היו 2 הדקות הארוכות בחייה שהורידו לה מספר שנים. בסוף תמר חיכתה לה בחנות. היא אמרה שנבין אם תבכה במהלך השיר. אבל (אני לפחות) לא ראיתי דמעה.
מירי אמרה שהלידה של תמר היתה סבבה. אורי בתגובה:" חבל שבבית את לא סבבה"
לאחר ששרה את "אהובי" באמצע הליינאפ (במקום אל תשליכני" ) מישהו שאל אותה מי כתב את המילים, מירי בתגובה לא זכרה את השם (אמרה רבי מישהו ממשהו) אורי עזר לה ואמר שמדובר בנוסח ג'רבאי . מירי רצתה להגיד מג'דרה. רק על אוכל היא חושבת
היא אמרה שהיא מכירה את אורי משנת 2000 כלומר 11 שנה, אבל הם כל דקה ביחד אז זה מרגיש לה כאילו הם 22 שנה ביחד. היא ניסתה להצחיק אבל הקהל לא כל כך צחק רק שאורי שאמר שזו המציאות- הקהל התפקע
מירי אמרה לנו : אני מבטיחלה לכם הקהל שאני עוד מעט אפסיק לדבר ואתחי לשיר , כי למעו זה באתי לשיר. אבל למען האמת באתי לדבר
. בכלל היו המון קטעי קישור שצצו להם כמו שהחלה שוב לדבר על האודישן שעשתה ללהקה צבאית עם מדרגות רבנות ושנראתה כמו קובבה וכמה שרצתה לראות את אורי על מדים הולך למילואים והוא בכלל הולך למילואים עם הלפ טופ והקלידים
היא שוב הזכירה את נושא הצבא והשיר המפורסם שחיברה :" למות למות רוצה רוצה גם אם תהיה הקפצה"
דיברה על כוכב נולד בהקשר שהיא כ14 שעות במיונים ומתוך 300 אודישנים יש מעטים שהם טובים, אבל לא בא לה לפגוע בהם כי היא יודעת מה זה לא להצליח אז היא מנסה לצאת מזה בעדינות (אומרת לצביקה שהיו שם שניות שהרגישה שם משהו, צביקה הדר בתגובה" תזמיני אותו לשיר בבת מצווה של הבת שלך"
לסיום ששרה את שיר תקןווה סיפרה גם על גלעד שליט וגם על יואב כולל שניסתה (בהצלחה) לצוטט בעל פה את המכתב שכתב ההופעה היתה מרגשת ומצחיקה כאחד מירי - התגעגעתי תמונות- מקווה מחר, בימים הקרובים יועלו לפה תמונות