היי חבר´ה...

../images/Emo182.gifהיי חבר´ה...

החלטתי להצטרף לפורום ! אממממ פעם ראשונה ששמעתי על הדבר הזה, היה בפורום אחר, שילדה סיפרה על בעיה שיש לה... והציעו לה ללכת לכאן. לפני שקראתי את ההודעה הזאת, קראתי את ההודעה שהייתה הכי למעלה. זה היה קטע על צפרדעים.. שנפלו לבור... איתהבתי בקטע, והחלטתי לנסות להצטרף לפורום. בחיים לא שמעתי על דבר כזה עד היום.. ואו... אני רק בת 12 וחצי. בכיתה ז´. ואני לא יודעת אם אני מתאימה לפורום... ומה זה בעצם דימיון מודרך וNLP ?

שלום לך פלפלת יקרה!

ברוכה הבאה אלינו.... אני מקווה שאנחנו לא קצת גדולים בשבילך
קודם רציתי להגיד לך שאני מעריכה את האומץ שלך להצטרף לפורום מבלי בכלל לדעת במה הוא עוסק... זה רק מראה שאת פתוחה להכיר דברים חדשים בכיף... כדי להסביר לך מה זה דמיון מודרך אני אשאל אותך שאלה ואחרי שתעני אני אסביר לך מה הולך כאן, טוב? האם יש איזשהו מקום אמיתי או דמיוני שהיית הכי הכי רוצה להגיע אליו? ספרי לנו על המקום הזה... הגר
נ.ב. ואם את רוצה להתנסות בעצמך בדמיון מודרך על קצה המזלג, יש קישור בשורת הטאגליינס שנקרא "הרפייה בכיף לסופו של יום". תנסי אותו ותראי בעצמך מה אפשר לעשות עם הדמיון (הטקסט בהרפייה הוא באנגלית)...

../images/Emo12.gifאני באמת

לא יודעת אם המקום הזה בישבילי או לא. אתם הרבה יותר גדולים ממני... אבל דווקא נראה לי שאני יכולה להיצטרף לתקופה מסויימת ואולי ללמוד הרבה... אני נורא אוהבת את הקטעים שיש פה... כמו זה שציינתי עם הצפרדעים. מאז קראתי עוד כמה כאלו בפורום והם וגעים לליבי מאד. אמממממ... אולי אני כאן בשביל לחזק את הביטחון העצמי... ולהפסיק ל... לא יודעת. כל הזמן אומרים לי שאני חושבת על מה האחרים יחשבו, ואיך הם ירגישו... ומה תיהיה דעתם... ואני רוצה שתהיה לי אפשרות ללכת למקום חדש בלי לדאוג ... להתחיל להינות ממש שעכשיו, ולא לתכנן את העתיד, ולהתעמק בעבר. ואו... איזה דברים מוזרים אני כותבת. לא חשבתי שאני אגיע לזה... וגם אם אני לא אכתוב הרבה בפורום, אני אאסוף את הקטעים המדהימים שאתם מפזרים כאן. זה אחד הדברים האהובים עליי בחיים... לא ממש הבנתי את השאלה שלך... ו... אולי זה ישמע לכם סתום אבל... אני לא יכולה לקרוא את הקטע באנגלית... זה מסובך מידי. אם מישהו יכול לתרגם אותו, לתת לי תירגום שלו, או פשוט לתת לי משהו אחר, אבל בסיגנון... בעיברית תודה על הייחס...

מה שחשוב זה לא הגיל....

ואת תמיד מוזמנת לבוא לכאן, לקרוא את הקטעים ולהגיב... למשל לספר לנו מי המלאך שלך? או להגיב על הצפרדעים (רק לקרוא זה לא חוכמה...
) לא סתם כתבתי בדף הפתיחה שיש מקום לכולם.... ובקשר לביטחון העצמי שלך אשמח לעזור לך: מה יכול לקרות לך אם לא תחשבי על מה אחרים חושבים או מרגישים? הגר
נ.ב. אם את רוצה דוגמה לדמיון מודרך בעברית, את יכולה לפנות לקישור נוסף שמופיע בראש העמוד של מרכז רטר לדמיון מודרך ו-NLP ושם באתר יש דוגמא להרפייה בעברית שאת יכולה לנסות...

לא ידוע למה .... אבל...:)

נדמה לי שהיא יותר מעוניית בחלק של הNLP שתוכל לשלוט על אנשים ולגרום להם לעשות כל מיני דברים כמובן עם היא הגיעה מפורום חברויות.

כן...../images/Emo9.gif

האמת שבאמת הגעתי משם... אבל אני רוצה לא רק את זה. אלא... בכלל להכיר את העולם שלכם. אני אישית ממש אוהבת לקרוא את הקטעים האלו, ולאסוף אותם. אני גם אשתדל להגיב... ואני באמת רוצה לדעת מה זה NLP וכמו שהוא אמר שיהיה לי יותר ביטחון, וגם לגרום לאחרים לעשות כל מיני דברים... לא במובן של משהו רע. אלא פשוט ללכת אחרי.

למעלה