הכר את הפורום

ליטלושי

New member
../images/Emo182.gifהכר את הפורום../images/Emo182.gif

אז עוד שבוע עבר וטוב שעבר! שבוע הזוי ומתיש.. מקווה שלכן היה יותר טוב
להזכירכן הנחקרת שלנו הייתה קרין! אני מאוד מקוה שניצלתם תשבוע הזה לחקור אותה טוב טוב טוב..ואם לא תחכו לפעם הבאה
והנחקרת שלנו הפעם היאאאאאאאאאאאאאא:
D4Ever - דניאל! אז בננות תתחילו לשאול.. ודניאל תהני לך =)

just jenny

New member
שואלת:]

הלו:]
מה המצב?
מה למדת היום?
מתי התעוררת?
שבוע עמוס?
מה את רוצה להספיק בו?
איך זה להיות מרואיינת?
ואיך זה לענות על שאלות מעפנות?
מה עדיף:
בוקר
-או- לילה
?
חורף
-או- קיץ
?
אהבה
-או- כסף
?
במבה או ביסלי?
שוקו או תה? זייהו, תהני ושבוע טוב

D4Ever

New member
עונה

הלו:] היייי:) מה המצב?הכל מצויין מה אצלך? מה למדת היום? היה מבחן בתנך,3 שעות מתמטיקה וספרות מתי התעוררת?שבע וחצי שבוע עמוס?אפשר לומר.. מה את רוצה להספיק בו?לעשות נזם בשישי ותכנון לאינדסטריאל מתחת להליקס..אהה ולסיים 3 עבודות בתקשורת..או לפחות לשבת עליהן קצת.. איך זה להיות מרואיינת?כיף חיים ואיך זה לענות על שאלות מעפנות?אחלההה מה עדיף: בוקר -או- לילה?לילה חורף -או- קיץ?חורף אהבה -או- כסף?אהבה במבה או ביסלי?ביסלי שוקו או תה?תה

LeeR4Ever

New member
דניאל ../images/Emo47.gif

שחקן אהוב? שחקנית אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? עוד להקה אהובה? עוד להקה אהובה
? צבע אהוב? מספר אהוב? קרה לך פעם שבאמצע שיעור\מבחן נזכרת במשהו מצחיק והתחלת להתפקע? שימי תמונה יפה- זהו.... יומטוב

D4Ever

New member
עונה

שחקן אהוב? דייגו לודנה,אדם ברודי,שון ווסט,ריאן מרימן שחקנית אהובה?סקרלט ג'והנסון,ג'סיקה אלבה,ג'ניפר גרנר זמר אהוב?ריאן קבררה זמרת אהובה?קלי קלארקסון להקה אהובה?מקפליי עוד להקה אהובה?סאן אוף דורק! עוד להקה אהובה ?גרין דיי,באסטד,בלינק 182,סימפאל פלאן,מיי כימיקל רומנס,ריליינט קיי צבע אהוב?שחור ואדום מספר אהוב?3 קרה לך פעם שבאמצע שיעור\מבחן נזכרת במשהו מצחיק והתחלת להתפקע? כן! ואני אפילו אתן דוגמא לאחד מהם!: בסנטר בת"א יש כזה מקום שהולכים אליו כדי לטעום דברים ולענות על שאלונים בנושא, בכל אופן הייתי שם איזה 3-4 אולי 5 פעמים עם אוריה אבל הפעם המצחיקה ביותר היה בשנה שעברה, בערך בתחילת כיתה י' שהגענו לשם אחרי טיול של"ח ונכנסנו לטעימות פעם הראשונה! (עם עוד כמה חבר'ה מהכתה) והשאלונים היו ממש מצחיקים ובדקו שלא העתקנו! (אפילו העבירו מישהו מהכתה שלי מקום כדי שלא יעתיק פחחח) בכל מקרה אמרתי לאוריה "מזה כמו בבגרות! כשתהיה הבגרות הראשונה בסוף השנה כל כך נצחק על זה!", ואכן קיימתי, בסוף השנה,בבגרות הראשונה שהייתה-בתקשורת, פשוט נקרעתי באמצע הבחינה שנזכרתי בזה..אותי זה הרג..טוב הסתיימה המגילה.. שימי תמונה יפה- איך אפשר בלי SoD?! אותי התמונה הזאת הרגה!, תראו את סטיב איזה מאמי!--->> יום טוב

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo35.gif

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרון שקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת? מה היית נותנת כדי לפגוש את באסטד? כמה בשביל להיו תבהופעה של באסטד? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית?

D4Ever

New member
עונה

שלומלום, מה שלומך? הכל טוב,מה אצלך? מה הדיסק הראשון שקנית?Spice girls-spiceworld מה הדיסק האחרון שקנית?Green Day-Dookie ההופעה הראשונה שהיית בה?וואי...לא זוכרת ההופעה האחרונה שהיית בה?של היהודים בשנה שעברה מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון?לא זוכרת..אני רק זוכרת שהערצתי לאורך שנים את אן סינק,בלינק182,בקסטריטבוייז מי הם כרגע?ג'יימס בורן!(כבר 3 שנים),בילי ג'ו אמסטרונג (ומבחינת להקות מקפליי,באסד,SOD,גרין דיי,בלינק182,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס..) באיזה פורומים את כותבת?מקפליי,באסטד (מתי יהיה לדורק פורום?),קלי קלארקסון,סדרות רכש של HOT3,פופ באיזה פורומים את קוראת?גרין דיי,סימפל פלאן,בלינק182,פירסינגים וקעקועים,MTV..יש עוד מה החלום הכי גדול שלך?שתהיה לי ההזדמנות לעסוק במשהו בתקשורת..אני מקווה שאני לא לומדת את זה סתם.. זה לא כזה "חלום גדול" אבל זה בהחלט משהו שאני חושקת פה.. אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת?אני יכולה לנהל פורום ובחרתי שלא..אז בקיצור לא יודעת..איןלי רעיון, אני אשאיר את הפורומים לך שחר
מה היית נותנת כדי לפגוש את באסטד?באסטד כבר התפרקו אבל כדי לפגוש את ג'ימס ולראיין אותו (כי יש לי ים שאלות) הייתי נותנת הרבה מאוד.. כמה בשביל להיו תבהופעה של באסטד?בשביל הופעה של דורק ומקפליי הייתי נותנת המון (יותר נכון משלמת לכרטיס להופעה בתנאי שנשארו כרטיסים..)..אין יותר באסטד.. איך תקראי לילדים שלך?אין לי מושג..מה שבטוח אני אלך על שמות שאפשר להשתמש בהם גם בחו"ל.. מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודעת..עשיתי הרבה..הרוב סתם שטויות
יום טוב:)

D4Ever

New member
לא יודעת מה הייתי עושה

לפני שנה..אז ועכשיו הייתי עושה דברים שונים

LovE BuSTeD

New member
שואלת..

מה העניינים? מאיפה את? בת כמה? סאן אוף דורק או פאייטסטער? באסטד או מקפליי? מה היית מוכנה לעשות בשביל שבאסטד יחזרו להיות קיימים? מי הפייב שלך מסאן אוף דורק(חוץ מגיימס)? ממתי התחלת לאהוב את באסטד ואיך? זייהו:)

D4Ever

New member
עונה

מה העניינים?הכל טוב,מה אצלך? מאיפה את?רמת גן בת כמה?16 וחצי (עוד יומיים..) סאן אוף דורק או פאייטסטער?SOD!!! באסטד או מקפליי?שאלה קשה מידי.. מה היית מוכנה לעשות בשביל שבאסטד יחזרו להיות קיימים?הרבה..אבל אני מאוד מרוצה מSOD ככה שיצא משהו טוב מהפירוק.. מי הפייב שלך מסאן אוף דורק(חוץ מגיימס)?אני אוהבת את כולם..חוץ מג'יימס יש לי נטייה לסטיב ודייב..וגם דיי חשתי את דני במזמן האחרון.. ממתי התחלת לאהוב את באסטד ואיך?כשראיתי בטלויזיה את Year 3000 ביררתי מי אלה והתחלתי להוריד שירים..

ליטלושי

New member
דניאל!../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

היי שלום, מה שלומך?
מאיפה את? בת כמה? איזה כיתה? איך המחנכת? אוהבת חורף? למה? היית בחו"ל? איפה? היה לך כיף? איזו להקה אוהבת? איזה זמר? זמרת? שיר אהוב? ארץ אהובה? עיר אהובה? טוב נגמרו שאלותיי..שיהיה לך יום טוףףףףף =)

D4Ever

New member
עונה

מה שלומך?הכלמצויין, מה אצלך? מאיפה את?רמת גן בת כמה?16 וחצי (עוד יומיים) איזה כיתה?י"א איך המחנכת?מחנך סבבה.. אוהבת חורף?מאוד! למה?גשם וקר!! היית בחו"ל?כן איפה?טורקיה,הולנד,בלגיה,צרפת,אנגליה,פולין היה לך כיף?מאודדד איזו להקה אוהבת?מקפליי,באסטד,SOD,גרין דיי,סימפל פלאן,בלינק 182,מיי כמיקל רומנס,ריליינט קיי איזה זמר?ריאן קבררה זמרת?קלי קלארקסון שיר אהוב?כל הזמן משתנה.. ארץ אהובה?אנגליה עיר אהובה?לא יודעת..אני אלך על לונדון כי היא ממש מאאאגניבה (ובכל חור יש מועדון מעריצים של קבוצת כדורגל..וחתיכת חנות לכל אחד! פיייי)

למעלה