הם נפרדו. מה עכשיו?

maiky17

New member
../images/Emo182.gifהם נפרדו. מה עכשיו?

אני אכתוב בלשון זכר, אבל הכוונה היא גם לאח וגם לאחות, גם לחבר וגם לחברה: יש לכם אח, ואתם בקשר מאוד טוב איתו. לאח יש חברה. הם ביחד ומאוד מרוצים, נהנים אחד עם השני ומאושרים. אבל יום אחד קמה החברה ומחליטה שזה לא מתאים לה יותר. היא רוצה להיפרד מהאח שלו. הם נפרדים, פרידה גרועה מאוד וכל אחד מהם יוצא פגוע. בזמן שהאח והחברה היו ביחד כבר הספקתם להיקשר אחד לשנייה, ואתם מסתדרים מאוד עם החברה של האח. אתם ידידים טובים מאוד. מה קורה עכשיו, לאחר שהם נפרדו? האח נפגע מהאקסית. האם תשמרו על קשר עם האקסית למרות שהאח עשוי להיפגע מכך, או שתנתקו איתה כל קשר?

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

סליחה, אבל זה דרש
מעצם המחשבה שזה חס וחלילה יקרה קשה לי רק לדמיין...
אבל אם מצב כזה קורה ואנחנו ממש קשורים אני חושבת שבתור התחלה אני לא אגיד כלום... כי המצב עצמו מאוד רגיש וטרי אבל כשזה יהיה יחסית מאחוריו אני אשאל מה דעתו בעניין ואיך הוא יקבל את זה. וסביר להניח שאני אצטרך לכבד את ההחלטה שלו. אחים ומשפחה קודמים לכל
ושוב, תרשי לי

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאכן, אכן - ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני חושבת שבמקרה כזה...

צריך קצת להתרחק בהתחלה כדי לא להכאיב לאח שבטח יגלה שנפגשים כי התיידדתם, אבל אח"כ לשאול אם זה בסדר מצידו שתמשיכו להיות בקשר. האח יותר חשוב לדעתי ולכן חשוב לשאול את דעתו.

למעלה