המצעד השבועי שלי

../images/Emo182.gifהמצעד השבועי שלי../images/Emo182.gif

1. אחרי שאהב - ריטה
2. September – Candy Love 3. אחת, שתיים, שלוש – מטרופולין 4. Knob – On my own 5. חופשייה – שרית חדד
6. Celine Dion – Alone 7. הביתה, הלוך וחזור – הפרויקט של עידן רייכל 8. Victoria Beckham – Full Stop 9. Avril Lavigne – Hot 10. קרב איגרוף – אפרת גוש מה קורה במצעד
ריטה נכנסת היישר אל הפסגה עם הסינגל החדש שלה.
נוב
נכנסים אל המקום ה-4 (תודה לדביר
), בזמן שהפרויקט של עידן רייכל נכנס אל המקום ה-7.
אפרת גוש יורדת ארבעה מקומות אל המקום ה-10.

הביקורת השבועית../images/Emo63.gif

ריטה – אחרי שאהב
"ריטה היא אחד מהמותגים המשגשגים ביותר שצמחו אי פעם בישראל. מאז תקרית הז`קט הצהוב המפורסמת בה חיפשה את שביל הבריחה, הפכה ריטה עם העיקשות והנחישות שלה לדיווה הישראלית הגדולה מכולן, ואף זכתה לתואר הנעלה "הזמרת של כל הזמנים". סיפור החיים שלה יכול להוות עבורנו דוגמא, לא פחות ולא יותר. היא התחילה את דרכה כעולה חדשה שידעה ניכור עקב המבטא הפרסי שלה, אך לא נתנה לאף אחד לשבור אותה. אט אט היא חתרה אל לב המוסיקה הישראלית ועוררה אותו עם הכוח שלה, עם היצר שלה, אלה שיש רק לה. עוד משלב מוקדם בקריירה שלה גילתה בשלות מפתיעה ומאז כבשה כמעט כל לב בישראל – מ"עטוף ברחמים" ועד "תפתח חלון", הקול והנוכחות הבימתית המשגעים שלה עמדו בגאון זה לצד זה והוסיפו לה הילה של כוכבת גדולה מהחיים." הביקורת המלאה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1102378 קדימה, רוצו לקרוא ולהגיב!

העכביש2

New member
השיר של מטרופולין פשוט חזק ביותר!!

עכשיו שמעתי שוב והוא באמת מעולה.

just me155

New member
../images/Emo45.gif אני שומעת אותו כבר כמה ימים ברצף

אפילו מתעלה על אין לך מקום.. מעולה!

למעלה