העדכון השבועי

../images/Emo182.gifהעדכון השבועי../images/Emo182.gif

עדכון שבועי
הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז בואו נראה מה היה השבוע..
הפרק השבועי
זה היה התקציר שלו (לפי ערוץ 3)- רומנטיקה בבית משפחת פריור: מג הנרגשת נעזרת ברוקסן, חברתה המנוסה, כדי להתכונן לפגישתה הראשונה עם אליל הנוער, ג'ימי ריילי; ''רגליו השמאליות'' של ג'יי.ג'יי מונעות בעדו להתלוות לבת' למסיבת קולג' ופטי מגלה עניין בסטודנט חדש.
ויש אפילו שאלות לדיון בפורום- 1) האם לדעתכם הוגן מה שעשו לסם ולמג? הוא רק רצה ללוות אותה.. 2) האם נכון המעשה של בת' לדחות את ג'ייג'יי ולא לרצות שהוא יבוא איתה? הוא למד לרקוד בשבילה! 3) מה אתם חושבים על הפאדיחה שפאטי עשתה למג? אם אתם עדיין רוצים להגיב לשאלות הנ"ל, אתם מוזמנים לשרשר אותן לשרשור הפרק השבועי, או להודעה הזו.
אמריקיוויזיון
המשחק שאורלי הציעה יצא לדרך! כל שבוע אני אעשה רשימה של השירים שיהיו בתוכנית, אקצר אותם ואעלה אותם לפורום. אתם, בסוף כל תוכנית, תוכלו להצביע לשיר שהכי אהבתם
אז בגלל שהייתה מיני הענות, אני אמשיך את זה גם השבוע... נקווה שיותר אנשים ישתתפו, ואתם עדיין יכולים להצביע לשירים שהיו בפרק של יום שבת עד שבוע הבא.
הסקר השבועי
מה אתם הייתם עושים, אם לפני הדייט הראשון שלכם, אחיכם/אחותכם הקטן/ה היו עושים לכם בושות ליד הדייט?
מהרו להצביע ולהשפיע!
תוצאות הסקר שהיה מצורפות.
מכתבים לג'ייג'יי
זוכרים שהתחלתי פרוייקט שבו כל פעם נאסוף שאלות לכל שחקן ב"חלום אמריקאי", נשלח לו ונקווה שנקבל תשובה? בכל אופן, התחלתי לתרגם, סיננתי כמה שאלות [כי אני לא חושבת שהוא יענה על 40 שאלות+-] והגעתי ל17 שאלות. נקווה שהוא יענה עליהן.. לפני שאני אשלח סופית את המכתב, אני אפרסם אותו בפורום אנגלית, כדי שהמכתב יתורגם על הצד הטוב ביותר, אפרסם אותו פה, אקבל את חוות דעתכם ואז נשלח ונקווה שנקבל תשובה
בכל אופן, אם יש לכם שאלות ממש חשובות שאתם רוצים לשאול, אפשר לסגור את המכתב עם 20 שאלות. אז תשרשרו להודעה הזו את שאר השאלות שלכם, שאלות שאתם ממש רוצים לקבל עליהן תשובה.
יום הולדת
לאורלי היה יום הולדת 16 אתמול... מכל חברי הפורום, המון המון מזל טוב, עד 120 ואושר
זהו להיום... מקווה שיהיה לכם שבוע מצוין!!
להערות, הארות, הצעות, בקשות ושאר ירקות- אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי: מסנג'ר- [email protected] או פשוט לשלוח מסר

M a r y J a n e

New member
אחלה של עדכון ../images/Emo140.gif

כל הכבוד יפעת, הלוואי שוויל יענה
ושוב, רק הפעם אני ארחיב... תודה לכולכם!!! האיחולים שלכם (ליום ההולדת שלי) מאוד חיממו לי את הלב, כולכם מקסימים ונפלאים ואני שמחה להיות חלק מהפורום המדהים הזה

למעלה