הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo182.gif הפינה השבועית ../images/Emo182.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע: וואעה אנג'וי [[[=

שבועעעעע../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: who's david
שיר השבוע של סאן אוף דורק: ---
שיר השבוע של מאט: who you gonna run to
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: fightstar-open your eyes
אלבום השבוע: matt willis- don't let it go waste
משפט השבוע: tomarrow is better then nothing
סמיילי השבוע:
לא עברתי טסטטטט

shanibu

New member
../images/Emo215.gifלא נורא, תמיד את יכולה לעשות

כי מי שעובר בטסט הראשון הוא כמעט תמיד נהג שודים. [ע"ע אחותי
]

Decay Dance

New member
וווועעעהההההה

שיר השבוע של באסטד: לוזינג יו שיר השבוע של סאן אוף דורק: טאנדירברדס אר גואו שיר השבוע של מאט: אפ אל נייט שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סוד: אל 4 און - איי שוואר אלבום השבוע: לא יודעת משפט השבוע: מי שחולם בהקיץ שלא יתפלא אחרי זה למה הוא נתקע בקיר סמיילי השבוע:

shanibu

New member
../images/Emo215.gifנמנמנמנמנמנמ

שיר השבוע של באסטד: over now שיר השבוע של סאן אוף דורק: slacker שיר השבוע של מאט: broken שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: ashlee simpson - pieces of me וכל השירים של לילי אלן עברי לידר - מרי לנצח אלבום השבוע: של לילי אלן משפט השבוע: "אם שותים לא נוהגים" XDDDDDDDDDD וגם: "My mom says I'm special on the inside" סמיילי השבוע:

shiraz cohen

New member
שבוע טוב!

שיר השבוע של באסטד: over now. שיר השבוע של סאן אוף דורק: boyband.
שיר השבוע של מאט: -- שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל הדיסקים של פוב ושל סינרגיה. אלבום השבוע: פוב וסינרגיה.
משפט השבוע: life isn't about the amount af breaths you take," it's the moments that take your breath away." סמיילי השבוע:
הוא חמוד...

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gifמועחאעחא../images/Emo11.gif

שיר השבוע של באסטד: ווואע חרשתי עלייהם השבוע
כל הדיסק הראשון
שיר השבוע של סאן אוף דורק: נאמפ.. Murdered In The Mosh שיר השבוע של מאט: אמאמאמ.. שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: הוו יש הרבה. עבדים- ברי סחרוף אלבום השבוע: יהלי סובול
משפט השבוע: ()_) סמיילי השבוע:

אני../images/Emo9.gif שוב בדיליי...............

שיר השבוע של באסטד: 3AM
שיר השבוע של סאן אוף דורק: SICK
שיר השבוע של מאט: DON'T LET IT GO TO WASTE
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: NFG - it's not your fault
אלבום השבוע: NFG - Coming Home (אם ככה קוראים לו.....)
משפט השבוע: יש כמה: * נהג אוטובוס דיבר עם איזה איש על כאבי גרון ואז הוא אמר:"אתה רוצה להגיד לי שהדיבור משפיע על הגרון!?" אז האיש אמר:"מאיפה אתה חושב שאתה מדבר?! מהלשון?!" * ידיד שלי בא בהכרזה:"אני, כפיר ו(לא זוכרת מי הוא עוד אמר) מקימים להקת אימואים!" אני:"אבל אתם לא אימואים........." * לפני שיעור בלט, אחת הבנות:"למיש'י יש נעליים מידה 39 להביא לי?" כולם:"איזה? פויינט שוז?" היא:"לא.. הרגילות.. נו איך קוראים להן?!" כולם:"נעלי בלט?" היא:"כןןן! אלה!" * שיחקתי עם שני ידידים שלי הרמז (היה לנו התקף נוסטלגיה) אז אחד מהם אמר: "היא הראתה לו את הטרקלין!" ותחשבו על זה.. אני זאת "היא" והידיד השני הוא "לו" אז למי בעצם הוא דיבר?!
סמיילי השבוע:

למעלה