התפקדות אמצע אפריל !

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo182.gifהתפקדות אמצע אפריל !../images/Emo182.gif

נו לאן כולם נעלמו
שם: גיל: מיקום: מה עושים בחיים: דברים אהובים : דברים שנואים : דברים מעייפים : דברים מעצבנים : דברים כייפים: דברים שבא לכם לשבור\להרוס\לנפץ\לשרוף וכו' (כולל אנשים): משו שאתם מחכים לו ? מה עשיתם \עושים בפסח ? אוהבים מצות ? ומציות ? אם לא למה?
והעוגיות האלו של פסח ? ראיתם את ההופעה של קין ב3D? אם כן מה חשבתם ? גם אותכם טום הפחיד ממש ? גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ? מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ? אם כן ישלכם מקום במזוודה ?
מה אתם שומעים כרגע ? משהו שאתם ממליצים עליו ? גם אתם תכריחו את קארין לעשות את ההתפקדות הבאה ?!

טוב שיש אותך שגית! ../images/Emo9.gif

עברתי במבשרת שלשום ונזכרתי בך! טוב יאללה נענה.. *ממשיכה לדחות את החיבור באנגלית
* שם: קערינההההההההה גיל: יש דברים שאסור לשאול חח.. מיקום: איפה ששיר גרה
מה עושים בחיים: תלמידה! עוד חודשיים ונו מור בית ספר
לא רוצה! דברים אהובים : כל דבר שגורם לי לפטפט עליו הרבה! דברים שנואים : שאלות מסוג זה
דברים מעייפים : אצלי זה בעצם כמעט כל דבר! דברים מעצבנים : כנ"ל חח... הא ובמשך כל השאלון הזה לכתוב הלינק/סלינק במקום הדגש/סדגש
דברים כייפים: ראה "דברים אהובים" דברים שבא לכם לשבור\להרוס\לנפץ\לשרוף וכו' (כולל אנשים): וואלה שכעת אין לי דבר משו שאתם מחכים לו ? יש הרבה דברים
מה עשיתם \עושים בפסח ? הרבה! צבעתי לאנשים עניים את הבית, חזרות למסיבת סיום, סתם יציאות עם החברות, אממ יםםםםםםם!, והייתי בנהריה ובג'רוסלם.. ורק לא ברמת הגולן שכ"כ השתוקקתי אליה!
אוהבים מצות ? לא ממש ומציות ? ?
אם לא למה? כי זה לא טעים חח והעוגיות האלו של פסח ? יאמייייייי!! אבל לא אוכלים חח, משמין ראיתם את ההופעה של קין ב3D? לא.. אין לי את המשקפיים ואין לי כוח להכין אותם כי אני לא חסרת חיים עד כדי כך, ובלי המשקפיים זה לא שווה, אז לא אם כן מה חשבתם ? שזה ממש מיותר! גם אותכם טום הפחיד ממש ? רק עם משקפי 3D הוא הצליך להפחיד אותך?
גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ? האמת שאני קצת רעבה, ואני אסתפק בנס קפה ואחכה לארוחת החג.. מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ? כן!!!!! ולא מעניין אותי איך, אני אותם בהופעה הראה! אם כן ישלכם מקום במזוודה ? אי יכולה לסדר משהו מה אתם שומעים כרגע ? מוניקה סקס- מכה אפורה משהו שאתם ממליצים עליו ? אסף אבידן גם אתם תכריחו את קארין לעשות את ההתפקדות הבאה ?! פעם אחת התרשלתי! מותר
חג שמח פיפול!

Lyla Bellamy

New member
את מגיעה כל כך קרוב ולא מתקשרת אפילו !../images/Emo7.gif

היה עוד שם למציות אמממ זה מצות מעוכות מטוגנות כאלו כמו חביתה רק של מצות
וזה טעים !!!
ולא הייתי עם המשקפיים בכלל אבל בכלל כל הלהיות סנטימטר מהמצלמה ולנסות לעשות תנועות מוזרות היה באמת מוזר מהרגיל ... כמה דברים עשית יואו ! איזה כיף !!!!

הא אז זה מציות?

הכנתי את זה במוצא"ש.. וזה היה המצה היחידה שבאמת אכלתי שלמה! וטוב שלא שרפתי חצי מהבית כשהכנתי את זה חח

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

שם:שגית גיל:16 וחצי מיקום:מבשרת, חור במבשרת , בית , חדר. מה עושים בחיים:י"א +בהייה במחשב. דברים אהובים :אוכל , מוזיקה , טלוויזיה , קולנוע . דברים שנואים :יש כל כך הרבה , עדיף שאני לא אתחיל ... דברים מעייפים :מת', וכל דבר בבית ספר בעקרון. דברים מעצבנים :אנשים דברים כייפים:אוכל , להרביץ לאנשים , לקלל אנשים . דברים שבא לכם לשבור\\להרוס\\לנפץ\\לשרוף וכו' (כולל אנשים):99% מהאנשים שראיתי בשבוע האחרון . משו שאתם מחכים לו ?חופש גדול , כריס קורנל !(הוא יבוא גל הוא יבוא !!!), MGMT . מה עשיתם \\עושים בפסח ?עבדתי ואני לומדת
אוהבים מצות ?בטח ומציות ?יאמי אם לא למה? והעוגיות האלו של פסח ?רק בגללם אני כל כך אוהבת פסח ! ראיתם את ההופעה של קין ב3D?אכן אם כן מה חשבתם ?אחד המיותרים והמגוחכים ... כל הקטע של ה3D היה ממש מטומטם , לא צריך תלת מימד בפאקינג הופעה .. גם אותכם טום הפחיד ממש ?סיוטים בלילה גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ?אהא מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ?קרוב עוד שנה וחצי כזה אם כן ישלכם מקום במזוודה ?הכל יהיה מלא במוצרי קין , אז לא (לעצמי
) מה אתם שומעים כרגע ?shinedown - second chance משהו שאתם ממליצים עליו ?In Case Of Fire גם אתם תכריחו את קארין לעשות את ההתפקדות הבאה ?! די עניתי על זה .. יואו יש אייקונים של איידס O:

אז כנראה היה לי מזל שלא התקשרתי!

אחרת הייתי מנופצת/שבורה/הרוסה/שרופה
ושגית הסיבה שהם עשו קליפ של 3D פשוט בגלל שאין להם רעיונות נורמליים לקליפים. הם צריכים להתייעץ איתך, עם גיתית ועם טל בפעם הבאה. כך הם אולי ישמעו לראשונה מהו רעיון מקורי לקליפ!

Lyla Bellamy

New member
חח זה הכל תוצאה של מלא עבודה בחול המועד...

כל אחד היה מפתח צד סדיסטי אחרי העבודה הזאת
ובכל זאת יכולת לקפוץ להגיד שלום ! כן הם באמת צריכים לפטר שם מישהו ....

maihlevi

New member
אנוכי

שם:לבנת גיל:עודמעט 18 מיקום:ראש העין:) מה עושים בחיים:תלמידה דברים אהובים :מוזיקה, סרטים ,קריאה,סיינפלד דברים שנואים :אכזבה,מוזיקה מזרחית, מוזיקה שחורה,ב"ס! דברים מעייפים :הוריםם! בי"ס! דברים מעצבנים : דברים כייפים:לחשוב על שנה הבאה
דברים שבא לכם לשבור\להרוס\לנפץ\לשרוף וכו' (כולל אנשים):ערסים ,האולפנה שלי, משו שאתם מחכים לו ?שנה הבאה |גיתית| מה עשיתם \עושים בפסח ? טיילתי מלא! אוהבים מצות ?איכס ומציות ?איכס אם לא למה?כי זה מלאא שמןן כזה, והעוגיות האלו של פסח ?כן =] ראיתם את ההופעה של קין ב3D?לא מתי היה~!? אם כן מה חשבתם ? גם אותכם טום הפחיד ממש ? גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ?ברור מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ?אכן, עוד חצי שנה בערך חחח אם כן ישלכם מקום במזוודה ?אממ לא =/ מה אתם שומעים כרגע ?coldplay-spies משהו שאתם ממליצים עליו ?האלבום הראשון של קולדפלי,כל אלבום אפשרי של הפינקפלויד, אמממממ לדבר עם גיתית
, לקרוא את התפסן בשדה השיפון וזהו:)

נראה לי שהגיע הזמן שהפורום יתחיל לחיות שוב.

שם: נעם גיל: עוד מעט 19 מיקום: כפ"ס מה עושים בחיים: צבא דברים אהובים : טלוויזיה, מוזיקה, ולאחרונה לישון. דברים שנואים : צבא. אנשים. דברים מעייפים : צבא. אנשים. דברים מעצבנים : צבא. אנשים. דברים כייפים: לישון דברים שבא לכם לשבור\להרוס\לנפץ\לשרוף וכו' (כולל אנשים): צבא. אנשים. במיוחד את רובי. משו שאתם מחכים לו? שחרור? מה עשיתם \עושים בפסח ? ישנתי. אוהבים מצות ? ככה-ככה ומציות ? אם הכוונה היא למצברייט, אז כן. אם לא למה? והעוגיות האלו של פסח ? תלוי איזה ראיתם את ההופעה של קין ב3D? מסתבר שלא אם כן מה חשבתם ? גם אותכם טום הפחיד ממש ? גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ? מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ? הלוואי שיכולתי. אם כן ישלכם מקום במזוודה ? מה אתם שומעים כרגע ? Love Will Come Trough / Travis משהו שאתם ממליצים עליו ? Promises / Badly Drawn Boy אחד המדהימים ששמעתי. אין לי כח לחשוב על עוד.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifפה! [אחרי תקופה שלא הייתי, עמכם הסליחה.] שם: דפי גיל: אוטוטו 21 מיקום: נסציונה מה עושים בחיים: צבא דברים אהובים : זו שאלה כללית מדי. דברים שמחים. דברים שנואים : כמעט אין כאלה. דברים מעייפים : קצין תורן ../images/Emo7.gif דברים מעצבנים : קצין תורן ../images/Emo7.gif. ועוד דברים שאני מדחיקה (פשוט קצין תורן היה בשבת, אז זה עוד טרי ../images/Emo3.gif) דברים כייפים: להפריח בועות סבון ../images/Emo13.gif דברים שבא לכם לשבור\להרוס\לנפץ\לשרוף וכו' (כולל אנשים): הו, לא, זה אלים מדי, אני לא עושה דברים כאלה. משו שאתם מחכים לו ? שלומי שבן ביום העצמאות../images/Emo99.gif מה עשיתם \עושים בפסח ? המון דברים. קצת צבא. הרבה לנוח. ניצול מעולה של הזמן. אוהבים מצות ? תלוי עם מה. ובמצברוח. ומציות ? כן ../images/Emo13.gif אם לא למה? ../images/Emo3.gif והעוגיות האלו של פסח ? זה משתנה מסוג לסוג. בד"כ הן לא משהו, במיוחד כשהן קנויות... ראיתם את ההופעה של קין ב3D? לא, אבל ראיתי הופעה של קין *אושר* אם כן מה חשבתם ? גם אותכם טום הפחיד ממש ? אני לא יודעת לגבי ה3D, אבל טום תמיד מפחיד אותי ממש ../images/Emo9.gif [גיתית, עמך הסליחה.] גם לכם בא אוכל ואין לכם כוח לקום ולהביא ? לומר את האמת אכלתי פרוזן יוגורט וחצי מנה פלאפל (בסדר הזה../images/Emo6.gif) ממש לא מזמן, אז כרגע לא. אבל בד"כ המשפט הזה מאוד מאפיין אותי. מתכננים לראות את קין בלייב בקרוב ? ראיתי אותם בלייב לא מזמן ../images/Emo9.gif. הייתי שמחה אם זה היה קורה שוב, אבל לא נראה לי שיזדמן לי... אם כן ישלכם מקום במזוודה ? מה אתם שומעים כרגע ? את הטלויזיה מהסלון, ואת הדיסק החדש של קולדפליי מהחדר שלי. רגע, בעצם זה התחלף כבר, עכשיו זה איימי ווינהאוס מהחדר שלי. משהו שאתם ממליצים עליו ? שלומי שבן.

למעלה